hurricane - el_nin0 : 2-1
am jucat nervos...ma ofticase la inceputu' meciului...he's on the black list for the next season...danutz...o sa-mi fie dor de Henry =))...si tie de eto =))
huricane o sa zik k in reclama..ai din partea mea toata cinstea si respectu:)
Stiu kama cum e sa joci nervos..asa am jucat si eu cu ionutz:)Dar asta e fifa..
ETAPA 31 Julica_maniaku - Savubogdanus 2-2 ... vorba lu` Bogdan "se putea si mai bine" :roll:
blindinho ... sorry dar a intervenit ceva neprevazut ... oricum sper ca reusim sa jucam pana la 8
Nu dau de adelp1er0. L-am intrebat ieri daca vrea sa jucam, a spus ca are treaba. Azi a fost de negasit. Poate intra in orele ramase..
Plictiseala pe forum,postez un banc ceva sa schimbam aspectul? ![]()
![]()
Glumesc..hai ba jucati-va etapele ![]()
pt Dani un banc
Doi programatori nu se mai vazusera de mult timp: - Ce mai zici? Care mai e viata ta? - Default...
pentru Jo1n7:I:
1Ce fac indienii cu pieile de cai ?
R: Le tin pe cai.
2: de ce are veverita coada in spate?
r: pentru ca in fata sta ea.
3Se intalnesc doi serpi in desert :
- Dc esti asa palid , te simti rau ?
- Tocmai mi-am muscat limba .. ![]()
ETAPA 31
I0nutz83 - Mihai1411 0-3
Sa traiasca faulturile ! ![]()
i0nutz83 - adelp1er0 3-6.
Ghinion mai mare n-am vazut. Eliminare, 11m ratat, gol anulat, 5 ratari singur cu portarul.. Ne vedem in B, delpiero..
am hotarat de comun acord cu D-ul Power sa amanam meciul in contul meu , va fi jucat in curand dar vroiam sa evitam alte neplaceri.
Savubogdanus - Marinescu_dani2005 - Amanat
Sper sa il joc pana maine seara!
Ce-i spune piciorul stang al unei blonde celui drept ?
R: De mult nu ne-am mai vazut ![]()
PoWeR - blind 4-2 ... man, sorry, sper sa ne vedem si sezonul viitor aici in Liga I
@ power asta e ma...shit happens, golu` ala m-a lucrat la psihic...o sa-l concediez pe Butt :cry: [ETAPA 32] blind1ro- power_steaua6 2-4 pentru onoare, aplauze pt Power.

restanta: i0nutz83 - el_nin0 1-7
amanat: marinescu_dani - savubogdanus
penalizari: maniaku, delpiero - 1p, gogo - 5p
Ultimele doua etape se joaca pana joi, 8 februarie, ora 12.00 !
ionutz-el_nin0 : 1-7
nush de ce am o presimtire k danutz cu Mihai vor face blat :roll: ...hmm...power tu? :evil:
inca se joaca totul, si titlul si retrogradarea ![]()
ionutz-el_nin0 : 1-7
nu stiu de ce am o presimtire ca danutz cu Mihai vor face blat :roll: ...hmm...power tu? :evil:
nu se stie,dar tine minte ca eu am pierdut titlul din cauza ta ![]()
oricum danutz cu Barcelona poate sa invinga pe oricine,tu castiga-ti meciurile lasa pe altii si o sa fi campion
torres ... eu nu ![]()
@intrebare : gogo n-are inca trecuta penalizarea ,nu?
o sa revin cu rezultat aici ca sa nu fie post-ul degeaba, merci!
el_nin0 - pvrami : 9-2
mi-a iesit totu'....adevarat campion :twisted:
blind...you're NEXT and... LAST vitime of course :twisted: ...
el_nin0 - pvrami : 9-2
mi-a iesit totu'....adevarat campion :twisted:
blind...you're NEXT and... LAST vitime of course :twisted: ....
P.S : le multumesc celor de la EA SPORTS k l-au facut pe Henry atat de bun...inca ma mai gandesc daca o sa iau barca... :roll: ...
Ultima etapa: Prvrami - El_nin0_t0rr3s 2-9 ... Sper sa nu fiu acuzat de blat deoarece el nino a fost cu 2 clase peste mine, iar Henry cu 5! :?
cine se scuza s-acuza ![]()