etapa 29
jok3r_Sarbu - marienscu_dani : 7-1
etapa 29
jok3r_Sarbu - marienscu_dani : 7-1
Etapa 29:Danny1ok-Savubogdanus 6-3
Julica_maniaku - I0nutz83 2-3
baaa ... Ionutz asta m-a terminat sa mor eu ! M-a terminat cu norocul lui , s-a nascut cu branza-n cur baiatul asta :lol: Offf ... oricum si cu victoria asta tot in zona rece esti :twisted:
Zona polara poate, nu rece ! ![]()
ETAPA 30
Mihai1411 - Marinescu_dani2005 5-3
Etapa 30: savubogdanus 1-8 alex_filip2003
ETAPA 29 prvrami-ady_adinho 3-6 ..meci frumos..am mers cap la cap pana spre final cand m-am detasat ![]()
power sa intri sa jucam meciu ca maine nush dak am timp ca am examen
andrey_gogo 5-5 kamaciuki ![]()
i0nutz83 - joker_sarbu 0-1.
S-a terminat ![]()
ionutz83 - jok3r_sarbu : 0-1
el 5 fundasi..si eu un varf impins...a iesit totusi un gol din prostia lu` Casillas :lol: si sper k am scapat definitiv de emotii 8) 8) 8)
power sa intri sa jucam meciu ca maine nu stiu daca am timp ca am examen
da Adi, jucam, am ajuns si eu intr-un sfarsit acasa
PoWeR - adynho 11-2 ... fabulos meci, mi-am descarcat toata furia meciurilor pierdute degeaba inainte ... bafta adynho maine la examen ![]()
sa fie..dar cum mi sa miscat sub orice critica nu puteam sa dau o pasa calumea.. poate sa confirme si power ca mi se loveau fundasii cap in cap
asta e bafta power ![]()
Etape noi? ![]()
Nu am reusit sa joc cu danutz. Ieri am fost toata ziua pe net, dar nu a vrut sa joace, iar astazi, pana acum cel putin, nu a aparut. Vad ca nu si-a jucat nici meciul cu blindica..
am aparut stai linistit...avem timp sa jucam cu 8..cat despre blind a zis k se intoarce tarziu asta seara..cel putin asa am inteles si am vb cu el sa amane meciu ..
danutz12345 ionutz83 3 3
Ionutz ce joci tu nu e fifa..sa pasezi cu fundasii un meci intreg.retrogradarea ta e normala la ce joci.
i0nutz83 - danutz12345 3-3.
Egal istoric, meci nebun. In min 59 am ratat singur cu portarul ocazie de 4-1; in min 84 la fel, la 3-3. Dedic remiza lui el_nin0 !
CLASAMENT ACTUALIZAT

Amanate:
i0nutz83 - el_nin0
danutz12345 - blind1ro
Penalizari:
maniaku,delp1er0 - 1p
andrey_gogo - 5p
mah de ce nu joci meciu cu el ninho ? stai sa fie campion si iti da meciu nu ?? :evil: :evil:
Nu cred ca e problema ta cand se disputa meciurile amanate. Ar fi mai bine sa te ocupi de lecturile pe vacanta, etc.
8. Fiecare jucator are dreptul sa ceara amanarea a MAXIM 4 MECIURI intr-un campionat. Data ulterioara de disputare a jocurilor respective se stabileste de cei doi jucatori si se comunica organizatorului.
Eu si cu Dani nu am stabilit asa ceva...am vb ceva pe mess ieri 5 minute dar nu mi-am dat acordul pt amanare tinand cont ca in 3 zile , in 2 l-am prins 5 min pe mess...eu nu-l aman in contul meu.
P.S.- sau poate a fost mai mult , dar putea macar sa-mi spuna, nu sa posteze lucruri fara sa stiu eu.
ole ole, lupta mai blindelule ![]()
Greu de luat o decizie in cazul de fata. Oricum, termenul pentru disputarea meciului respectiv a trecut, asa ca rezultatul va fi stabilit la masa verde.
pai blind nam vb ieri pe messenger si ai zis k al amani..eu iam zis lui ionutz sal amani pt k nu stiam cand ajungi acasa ...
In fine am jucat acum restanta cum ar veni si sa terminat 7 1 pt mine..