oleeeeeeee blind steagsimplu
oleeeeeeee blind steagsimplu
ionutz amana-mi si mie meciurile cu delpiero si savubogdanus.
nu pot sa joc pana maine, cel tarziu miercuri.
Julica_maniaku - Prvrami 2-1 ... 8)
Ionutz amana-mi si mie meciul cu torres k azi nu sunt acasa sa putem juca meciul
ioane cu Mihai o sa joc zilele astea k-s tare ocupat : | ...
PoWeR - julik_maniaku 7-3 ... cu mult bulan
vreau amanat meciul cu alex_filip ... ms
Am postat etapa a 22-a. Toate meciurile (inclusiv restantele) se joaca pana miercuri seara, ora 23.00 !
adelp1er0 - Ady_adinho 4-6
Et21
Bezmetiqu_alex - Savubogdanus 4-3
Savubogdanus - Andrey_gogo 5-5
gogo, uita`te, serie B s-apropie!
/
un clasament ceva... :roll:
Mihai1411 - Hurricane_msg 4-2
el_nin0 - Mihai : 6-2
restanta :el_nin0 - Mihai 1411 6-2
danny1ok - el_nin0 : 1-1
se apara cel mai bine dintre toti cu care am jucat! a fost ceas astazi :cry: .....bine k il batui pe Mihai...da mai am doar 5 pct in fata lu danutz ![]()
gogo, uita`te, serie B s-apropie!/
De la meciu cu tine am 2 victorii si un egal asa k ma mentzin bine
egalu cu savubogdanus o fost un accident am ratat in prostie si o aparat portaru lui si mio dat 2 goluri in min 90 asa k oiricum is in fatza ta ![]()
Julica_maniaku - El_nin0_t0rr3s 6-6 8) ... am facut egal cu liderul , nu ma mai suport ! :lol:
meritam victoria , chiar daca el nino sustine ca am facut antijoc si i-am rupt fotbalistii in 3 :-j
Bafta maestre , stii ca tu esti campion
fac tot posibilul :lol:
merci maniacule...bafta si tie ...sa nu pici dracu k sezonu viitor nu are cine sa-mi mai rupa picioarele la fotbalisti =))...sper ca atunci voi juca cu Barcelona cu toate k mai am doar 3 pct =)) ... danutz mai am putin si te felicit pt castigarea unui nou campionat...crek e al 100000 -lea =))
danutz, spune-mi ca nu vrei Chelsea daca termini pe 2!!! ![]()
e clar tot danutz castiga campionatul:P
nu ati iau Chelsea stai linistit..eu inca sper la barca...oricum campionatul se joaca...vad k se mai incurca si el nino...dar se poate sa ma incurc si eu..ramane de vzt ..cel mai bun sa castige..
eu il castig :lol: ... doar sa-mi joc meciurile =))
Aveti grija baieti , ca vin tare din urma si va rup picioarele la toti :lol: Numai sa nu ma dati in gat la comisia de disciplina , Ionutz deabia asteapta sa ma trimita in B ![]()
@ maniaku...gluma gluma, da` faulturile alea sunt chiar enervante 8) binee ca a trecut etapa cu tine ...