Punctele alea de penalizare le-ai pus la actualul clasament sau o sa pomenesti de ele pana la sfarsit , ca ma seaca sa ma vad acolo cu puncte de penalizare ... deci eu am 18 puncte cu tot cu "penalizari"?
Punctele alea de penalizare le-ai pus la actualul clasament sau o sa pomenesti de ele pana la sfarsit , ca ma seaca sa ma vad acolo cu puncte de penalizare ... deci eu am 18 puncte cu tot cu "penalizari"?
e interesanta lupta intre locurile 2-7 :wink: si pe la retrogradare
i0nutz83 - hurricane_msg 3-3, dupa ce in min. 76 eram condus cu 3-0.
@maniaku: penalizarile sa iau in calcul la sfarsit.
Mihai1411 - Andrey_gogo 2-3,felicitari adversarului,nu a tras de timp desi dominat,de 2 ori am ratat singur cu portarul,1 data a dat rooney singur cu poarta goala in bara nus cum draku =))e clar il bag rezerva de acu ![]()
el_nin0 t0rres 3-5 alex_filip2003... destul noroc pentru mine dar o victorie importanta ![]()
Ce rezultate 8O ...
DAp
nimeni nu se astepta ![]()
PS* 500 de posturi ![]()
9 victorii consecutive... power, tu urmezi 8)
jok3r_Sarbu - hurricane_msg: 1-0
fara faulturi si trageri de timp :lol: ...goluri putine :x ...am jucat cam slab, dar punctele conteaza :lol: :lol:
Savubogdanus - Danutz12345 3 6
[ETAPA 21 ] Blind1ro - I0nutz83 1-0 (Leverkusen - Real Madrid ) Avem acelasi stil de joc, doar k yo faultez mai cumpatat...Bafta sefu` 8)
i0nutz83 - blind1ro 0-1.
Ghinion incredibil ! de 3 sau 4 ori singur cu portarul si nici macar un gol..
Danutz12345 - Danny1ok 3 1
Danutz12345 - adelpiero 10-0
savubogdanus - adelpiero 5-0
ady_adinho-joker 8-2
Ady_adinho -mihai1411 7-1
campionatu asta o ia razna ![]()
un egal cu power si sunt pe locul 3 ![]()
andrey_gogo 4-0 adelpiero
lol ce revenire are adinho 8O
Etapa 21: Prvrami - Marinescu_dani2005 2-1
ETAPA 20 - Marinescu_dani2005 - Blind1ro 2-3 (Newcastle - Leverkusen )Incet incet...dar sigur... Bafta Dani ! 8)