astazi cand vand e la scoala sper sa joc si eu etapele ...
astazi cand vand e la scoala sper sa joc si eu etapele ...
hmm .... filip e pe val :roll:
daca o tin tot asa termin pe 3... si sper sa prind tot Chelsea sezonul viitor ca imi place :lol:
Danny1ok-Prvrami 2-1
[ETAPA 19] Blind1ro - Julica_maniaku 5-5 (Lever- Valencia) O nebunie de meci, nu mai faulta ca maniacu`, intr-adevar un faultangiu de mare clasa!!! :lol:
ady_adinho-ionutz83 2-3
da am simitzit-o si eu ![]()
adinho decade rau... surpriza campionatului s-a stins...
surpriza e cel dp primul loc,dar de, scopul scuza mijloacele, desi e un joc
hai cu trasul de timp neamule ![]()
ma, ce tie nu-ti place altuia nu-i face!! :lol:
Asta e un simulator, in fotbalul real, cate cartonase galbene se dau pt trageri de timp? De cate ori i-ai injurat pe aia care trageau de timp doar ca sa se bucure la un egal? Cate echipe au bagat autobuzul in poarta si degajau mingea fara noima? De cate ori, in disperare de cauza, apasam toate tastele odata doar sa dam mingea mai departe de poarta ?
Morala: Nu va plangeti de ceva ce iubiti ![]()
in afara de danutz nu am pasat cu nimeni...defapt...si cu hurricane sa va razbun insa doar in prelungiri...aa...si cu Mihai daca o sa conduc...100%...pana atunci barosane ciocu' mic si joc de glezne! :roll:
vorbeste frumos ca nu te-am luat la misto copilas
normal cine nu stie sa joace,trage de timp si se bucura ca a luat puncte unuia mai bun ca el,altfel nu se explica de ce se trage de timp
eu nu am tars si nu o sa trag ca nu vad rostule doar un joc si ca sa vezi cine e cel mai bun trebuie sa joci frumos pentru a da si adversarului posibilitatea sa si arate skilul
ps:tores sa nu fi depunctat cumva ![]()
adinho decade rau... surpriza campionatului s-a stins...
pt ca sunt in sesiune si nu prea am timp sa joc alte meciuri decat cele oficiale...asta e..incepusem bine dar a inceput sesiunea si sa cam terminat...sezonu viitor o sa am mai mult timp
@ barosanu : no way ma...cat despre skil...putea sa mi-l arate in alea 80 minute =))...aaa...am mai jucat niste amicale aseara da nu mai zic scorul... :roll: ...si nu am tras de timp....adev e ca e "mai bun" decat mine... :twisted: ...defapt nu are rost sa ma cert p'aci...tu cumparati ip! :wink:
stai linistit ca de cumparat imi cumpar si 10,daca are cine sa le bage ![]()
nu-i asta problema ta existentiala cred,curios sunt la retur,ce o sa facem cand imi dai tu 15 ipuri iar,si nu o sa ma conecteze pe niciunul pt ca o sa faci ca in returul precedent cand ziceai ca dai host sa intru si de fapt nu faceai nimica ca sa castigi la masa verde ![]()
daca acum o sa mearga cand faci tu jocul,inseamna ca am dreptate si ai facut aia doar sa pierd eu campionatul,iar daca ai de gand sa joci jucam,daca ai de gand sa plimbi mignea mai bine sa imi zici inainte sa nu mai pierd timpul aiurea
gata fratilor ![]()
torres si dany1ok .... haideti sa jucam :lol:
andrey_gogo 1-2 ionutz83. Mihai nu te mai stresa k dak si adminu o ajuns sa traga de timp =)) vai capu meu.Asa joc urat nu am vazut.Si bulan si tras de timp.Ionutze esti bun frate=)).Si las k vedem care merge in B.
In primul rand, daca am fi fost atat de stricti la testarea conexiunii pe cat ar fi trebuit, oameni ca gogo nu ar fi avut ce sa caute in actualul campionat. Sa joci un meci de 12 minute din TREI bucati cu sacadari repetate, intreruperi, etc nu este pe placul nimanui.
Cat priveste meciul, am castigat in fata celui mai slab adversar pe care l-am intalnit in acest campionat. Doua ocazii mari si late tot meciul ! Ma rog, impropriu spus meci. Sa spunem doua ocazii in toate "episoadele".
Tras de timp? Cred ca a vazut alt meci. In ultimele doua minute (pe care le-am lasat contabilizandu-le drept prelungiri) am incercat sa atac si m-am lovit de pressingul lui. Au fost 5 sau 6 pase consecutive dupa care regulamentarul QUIT.
@gogo: mult succes in acest final de campionat. Sa nu cumva sa pleci cu handicap in Serie B :!:
poate va luati de mana si mergeti amandoi in B :lol:
offf ... inca o disputa ? ajunge zic eu ca ii avem pe Mihai si el_nino :lol:
aaaa si frate
nu-i sfarsitul campionatului k de-abia a inceput returul
mai sunt multe meciuri
Vreau sa-tzi urmaresc evolutzia
dar la cat esti de bun cred k o sa gatzi pe 2 3 eu ma duc in B:D
si acum probabil ca urmeaza un post lung de-al lui ionutz...
Nu urmeaza, nu ma cobor la mintea lui. Nu stiu de ce il critica pe GOD, parca sunt gemeni.. Cum pierd incep sa dea liber la frustrari !
PS: 3 ore si jumatate pentru meciurile ramase de disputat.
ce frumusetze de certuri aici in liga1
... abia astept sa promovez :lol: :twisted: