FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

AS Roma

«12345»
red&blue_boy14.09.2011 14:30

Roma isi pierde din identitate prin transferurile astea facute mai mult doar ca sa fie la numar...

stockton14.09.2011 14:32

Micul print al Barcelonei joaca titular ca deh....Borriello e rezerva...asta spune multe.

blindica04.10.2011 10:24
Roma isi pierde din identitate prin transferurile astea facute mai mult doar ca sa fie la numar...

Ai dreptate cu pierderea identitatii,dar transferurile nu au fost facute la numar. Momentan,la AS Roma se incearca punerea in practica a 4-3-3-ului de la Barcelona,antrenor fiind Luis Enrique. Desi in lot se regaseau deja multi jucatori cu experienta ,acestia sunt cam plafonati,trecand o buna perioada de la momentul lor de maxima glorie. Sigur ca este nevoie de experienta lor la fel de mult cum este nevoie de intinerire,de un nou suflu,dornic de performanta la unul din marile cluburi de fotbal din Italia.

Jucatorii au cam fost adusi cu o logica,imi pare rau ca nu am timp aduc dovezile acum. Spre exemplu,pentru fundas stanga,a fost adus Valdez Diaz,nascut in 89,stangaci. In functie de locul ocupat in teren,cam fiecare jucator transferat are piciorul de baza potrivit pentru a pasa sau a centra fara miscari in plus.

Inaintea confruntarii de peste 12 zile impotriva lui Lazio Roma,AS Roma este neinvinsa de 4 meciuri,fiind la 3 puncte de liderul Juventus ( locul 6 ) si peste rivala Lazio,la golaveraj.

Ultimele rezultate :

Internazionale - AS Roma 0-0

AS Roma-Siena 1-1

Parma -AS Roma 0-1

AS Roma- Atalanta 3-1

Golgeter este Osvaldo,venit de la Espanyol, cu 3 goluri in 5 meciuri.

Victoria impotriva Atalantei este pretioasa deoarece respectivii erau neinfranti in actuala stagiune,avand 3 victorii si 1 egal,singurul impediment ce-i impiedica sa fie in topul clasamentului fiind penalizarea cu -6 puncte in urma nu stiu carui scandal.

red&blue_boy04.10.2011 10:45

Stii, eu mai mult am zis asta ca nu eram obisnuit cu Roma sa transfere multi jucatori , multi fiind straini, era o echipa ce crestea multi jucatori, nu obisnuia sa aduca jucatori cu o varsta, precum Heinze. :)

De Totti ce parere ai, mai e sau nu util echipei? Unii spun ca acum face mai mult rau decat bine, prin iesirile lui...Am inteles ca nici cu Luis Enrique n-are o relatie buna.

p.s. bine barem ca Osvaldo confirma, ca a costat destul.

blindica04.10.2011 11:06

@ red&blue_boy : din pacate n-am putut sa vad ultimele 3 meciuri din cauza lipsei de timp,nu ti-as putea spune daca Totti a fost util in ultimele meciuri. Ce stiu din returul sezonului trecut,pe care l-am vazut aproape in totalitate,este ca Totti a marcat cu o regularitate iesita din comun pentru un jucator ''terminat'' ,cum este vazut de multi.

Totti motiveaza colegii,Totti ridica tribunele in picioare,Totti domina psihic multi adversari,Totti are experienta care poate fi decisiva intr-un ''derby della capitale'',poate tine de minge,poate pasa decisiv sau marca din faze fixe.

Da,din punctul meu de vedere Totti este inca util,chiar daca iti irosesti o schimbare cu el tinandu-l 60 minute pe teren. Atat timp cat Totti activeaza ca fotbalist,orice antrenor isi face viata grea la Roma neintroducandu-l pe teren sau in ultimele 15 minute.

Oricum,Totti a avut probleme cu multi antrenori. Toti au plecat.

red&blue_boy04.10.2011 11:29

Da, mi-ai raspuns cum ma asteptam de la un fan Roma. :)

Si eu cred ca Totti e inca util echipei, cu tot cu capriciile sale. Totti inseamna Roma!

blindica16.10.2011 21:00

Lazio Roma v AS Roma 2-1 ( Hernanes - penalty min.51, Klose min. 90+3/ Osvaldo min.5 )

In calitate de oaspete,AS Roma pierde in derby della capitale.'' Vulturii'' laziali au meritat victoria,acestia dominand partida in mare parte,desi romanii deschisesera scorul prin golgeterul Osvaldo,moment in care se parea ca ''mini-Barcelona'' lui Luis Enrique va continua seria victoriilor din derby inceputa cu 2 ani in urma.

Egalarea a venit in urma unui penalty usor acordat de catre arbitru,dar total acoperit de regulament. Fundasul Kjaer ,venit de la Wolfsburg, l-a atins usor pe lazialul Brocchi,acesta speculand imediat greseala celui dintai si plonjand in careu. Nu mai avea nici o sansa sa prinda balonul,dar raul fusese comis.

Dupa doua bare la poarta lui Stekelenburg ( Klose si Cisse ), golul victoriei laziale a cazut in plasa romana aproape firesc,ex-bavarezul Klose mentinandu-si titlul de ''killer'' al goalkeeperilor adversi.

Totti a lipsit si acest lucru s-a vazut.Ar fi fost o victorie necesara pentru Luis Enrique,in lupta sa pentru castigarea increderii fanilor.

AS ROMA - Cuore d'una citta !

red&blue_boy17.10.2011 03:59

La cum a inceput meciul ma gandeam ca urmeaza o noua victorie a Romei.

Poate era echitabil si un egal.

stockton17.10.2011 11:41

Bojan titular....Pizarro rezerva...asta spune multe.

S.S.Lazio17.10.2011 20:10

merdaaaaaaaa !!! Grande Lazio,baietii ! :D

blindica17.10.2011 21:11
merdaaaaaaaa !!! Grande Lazio,baietii ! :D

Eu nu's fan Roma,dupa cum zicea red&blue mai sus. Peste toate echipele de fotbal,eu sunt fan Steaua. Nu's fan doar la rezultate,dar nici nu pot sa fiu un fan orbit de declaratii ale unor inculti precum Ciobanul.Nu c-as fi eu vreun scolit superior prin strainatate,fiindca in realitate studiile superioare le-am absolvit pe multi bani,in sistem privat,dar pe merit.Revenind la romani,am gasit in meciurile lui AS Roma un soi de romantism in fotbal cum nu prea am mai vazut pe la multe echipe din zilele noastre. Poate si de aici s-a ridicat putina pasiune in a ''monitoriza'' aceasta echipa. Publicul,jucatorii,determinarea.La bine,la rau,erau impreuna.Jigneai echipa,jigneai orasul si invers (vezi razbunarea lui Totti asupra lui Balotelli ).

Fiindca am scris informatii despre AS Roma si la rau,imi dau seama de simplitatea simpatizantului lazial care ''rasare'' doar la victorie. Pacat ca lipseste Astristul,un user corect si echilibrat in scrierile sale ( era cu Lazio ),dupa o infrangere cu AS Roma nu a mai postat deloc.Motive personale,altceva...cine stie?! Sper doar sa fie ok.

O sa incerc sa traduc niste fraze dintr-un text ce l-am gasit pe internet despre rivalitatea AS Roma v Lazio :

Lazio, secrete si minciuni din 1900 incoa`

''Destinul a doua echipe de fotbal : AS Roma 1927 si SS Lazio 1900

Este inutil sa ridicam in slavi avantajul de 27 de ani al celor din urma. Sa te nasti primul nu inseamna automat ca esti mai bun ca unul venit pe lume dupa tine,mai ales daca ai avut posibilitatea de a te numi ''Roma'',iar tu,in schimb,ai ales ''Lazio''.

De exemplu,Berardino Capocchiano ( Lazio,91-92) este cu 11 ani mai batran ca Francesco Totti. Totusi,amprenta lasata asupra istoriei fotbalului este cu siguranta strict opusa intre cei doi atacanti.

Mergeti pe Google,scrieti ''As Roma'' si veti primi 76.900.000 de rezultate. Incercati sa scrieti ''Ss Lazio'' si veti primi doar 4.880.000 de rezultate pentru cautarea voastra. O diferenta substantiala!

Roma,cu 27 de ani in minus fata de Lazio,a castigat primul titlul national de campioana la fotbal (1942) cu putin peste 30 de ani inaintea SS-ului. (Roma are plus atat la Campionate cat si la Cupe)

Fenomenul Totti : un fenomen doar intre granitele tarii,cum spun suporterii laziali. Toti uita laudele nationale,internationale,selectiile in echipa nationala,golurile marcate. Un exemplu banal,dar nu neimportat pentru italieni, este Almanahul Panini,la bibbia del calcio (Biblia fotbalului),publicatie ce ''povesteste'' despre fotbalul din ''cizma'' incepand cu 1939. Capitanul Totti este jucatorul cel mai des prezent pe coperta acestei publicatii.De 7 ori,nimeni ca el! De la Lazio il intalnim doar ''Beppe'' Signori,asta in anul 1995 si pe Hernanes (undeva in 2010 sau 2011).''

S.S.Lazio17.10.2011 21:23

ce vrei sa demonstrezi ? ..:) eu nu sunt doar fan Steaua Bucuresti , ci mai mult decat atat. Cat despre Lazio,doar o simpatizez si nimic mai mult ..iar post-ul meu de mai sus,a fost doar un post simplu singurul si ultimul post la sectiunea asta sau la vreunul cu lazio roma.

red&blue_boy18.10.2011 03:56
Eu nu's fan Roma,dupa cum zicea red&blue mai sus. Peste toate echipele de fotbal,eu sunt fan Steaua.

Ok, nu fan, dar simpatizezi putin cu Roma ! :P

Astristul30.10.2011 19:41
Fiindca am scris informatii despre AS Roma si la rau,imi dau seama de simplitatea simpatizantului lazial care ''rasare'' doar la victorie. Pacat ca lipseste Astristul,un user corect si echilibrat in scrierile sale ( era cu Lazio ),dupa o infrangere cu AS Roma nu a mai postat deloc.Motive personale,altceva...cine stie?! Sper doar sa fie ok.

Multumesc pentru aprecieri. ;)

Din pacate n-am mai avut timpul necesar sa postez pe aici decat rar, dar urmaresc site-ul in continuare!

La cum a inceput meciul ma gandeam ca urmeaza o noua victorie a Romei.

Poate era echitabil si un egal.

Si mie mi-era frica de asta si ma asteptam pe final sa se termine 1-1. Noroc cu Klose! :D

red&blue_boy30.10.2011 20:54

Merge bine Lazio, aveti 2-0 la Cagliari !

Astristul31.10.2011 08:07

3-0! :D

blindica07.01.2012 13:34

Sun 23/10/11 SEA Roma 1 - 0 Palermo

Wed 26/10/11 SEA Genoa 2 - 1 Roma

Sat 29/10/11 SEA Roma 2 - 3 Milan

Sat 05/11/11 SEA Novara 0 - 2 Roma

Sun 20/11/11 SEA Roma 2 - 1 Lecce

Fri 25/11/11 SEA Udinese 2 - 0 Roma

Sun 04/12/11 SEA Fiorentina 3 - 0 Roma

Mon 12/12/11 SEA Roma 1 - 1 Juventus

Sun 18/12/11 SEA Napoli 1 - 3 Roma

Wed 21/12/11 SEA Bologna 0 - 2 Roma

Avem mai sus rezultatele lui AS Roma de dupa Derby della Capitale. Fata de sezonul trecut,AS Roma nu mai este sperietoarea pretendentelor la titlu,chiar daca dintre ''granzi'' doar ei au reusit sa castige la Napoli.

Un alt rezultat notabil este egalul impotriva lui Juventus.Totti a ratat sansa unei posibile victorii ratand un penalty.

Locul 7 este locul lui AS Roma din acest moment in Serie A.

Golgeter este Osvaldo,cu 7 goluri.

Tin sa remarc evolutiile destul de slabe ale lui Stekelenburg,cel care l-a scos din poarta pe Lobont si la Ajax Amsterdam.

blindica12.01.2012 15:58

AS Roma s-a calificat in Sferturile de finala ale Cupei Italiei dupa ce a trecut cu 3-0 de Fiorentina,luandu-si revansa pentru infrangerea din Serie A.

In faza sferturilor,AS Roma o va intalni pe neinvinsa de 17 etape in Serie A,Juventus Torino.Meciul va avea loc pe 25 ianuarie,dupa toate probabilitatile,la Torino.

Alte meciuri din faza sferturilor :

Lazio v Milan sau Novara (18.01.2012)

Siena v Chievo

Inter sau Genoa (19.01.2012) v Napoli sau Cesena (12.01.2012 )

Daca nu se intampla surprize,vor fi 3 meciuri de mare interes in Italia in faza sferturilor.

Siena sau Chievo in semifinale ! :thumbsup:

blindica21.01.2012 21:49

AS Roma a invins Cesena cu scorul de 5-1.

Pentru Roma au marcat : Totti 1' si 8' ,Borini 9',Juan 62',Pjanic 70' .De partea cealalta,Cesena a marcat prin Elder,in minutul 58.Se pare ca Mutu a fost inlocuit la pauza.

****Cu cele doua goluri marcate astazi,Totti ajunge la cota 221,devansandu-l pe suedezul Gunnar Nordahl care intre anii 1949-1956 marcase 210 goluri pentru AC Milan.Asadar,Totti bate recordul pentru cel mai bun marcator din Serie A in tricoul unei singure echipe.****

Totti este o legenda a fotbalului.

Pana si aici,vedem ca jucatorii lui Internazionale nici macar nu-l asalteaza,ba chiar Maicon parca ii si multumeste.Pedepsirea lui Balotelli este veche,o stim majoritatea.Inaintea confruntarii,Balotelli jignise orasul Roma.

blindica28.03.2012 18:35

O bucatica de istorie :

28/03/1993, Brescia v Roma: in the 88th minute the Giallorossi took off Rizzitelli and sent on Totti. Nineteen years ago the captain made his Serie A debut: grazie Francesco !

totti_n.jpg

blindica22.04.2012 21:00

AS Roma si-a luat-o pe coaja de la Juventus Torino ( 4-0 ) pe stadionul Juventus Arena.

Romanii n-au vrut sa strice ''seria'' ultimelor 7 partide in care dupa ce castigau una, negresit o pierdeau pe urmatoarea.

Luis Enrique are noroc daca va prinde Europa League. Ma gandesc c-o va prinde, dar nu-i nimic sigur. Mai exista si varianta locului 3 de Champions League, ocupat acum de rivala eterna Lazio. Distanta ar fi de doar 5 puncte, dar nu stiu daca AS Roma merita locul 3 in acest sezon.

Enrique a folosit o formula de joc 3-5-2 impotriva lui Juventus. Totti a fost lasat pe banca de Enrique ceea ce a dus la o mai veche remarca : ''nu joci cu Totti cat inca mai poate alerga? Te cureti sigur...''

Am vazut si dezamagirea din ochii lui Totti cand del Piero a fost introdus in minutul 60, fara indoiala cele doua legende ale celor doua cluburi ar fi trebuit sa fie pe teren in acelasi timp, mai ales ca torinezii deja aveau un avantaj consistent.

Se vede treaba ca patronajul actual nu mai este ca pe vremea familiei Sensi. In acea situatie nu cred ca Totti ar fi lipsit din primul 11, mai ales ca in meciul precedent fusese decisiv pentru echipa.

red&blue_boy23.04.2012 04:26

Ma asteptam ca Roma sa le puna mai multe probleme, sa fie mai incisiva, dar oricum nu mai conta, Milan si-a pus piedica singura...

blindica14.06.2012 09:31

Roma_1_titolo_n.jpg

14 Iunie 1942- 14 iunie 2012: acum 70 de ani, Roma antrenata de Schaffer si condusa din teren de capitanul Masetti, invingea Modena cu 2-0 devenind pentru prima data in istoria clubului campioana Italiei la fotbal.

Poate se mai strang 70 de ani pana la urmatorul titlu...

red&blue_boy14.06.2012 09:35
Poate se mai strang 70 de ani pana la urmatorul titlu...

:))

Optimistule !!!

blindica25.06.2012 19:20

Plan pentru noul stadion al lui AS Roma.

ASRoma_stadium.jpg

«12345»