FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

AS Roma

«1235»
romanistul04.12.2006 16:10

cea mai tare echipa!

Radu mic04.12.2006 16:19

ce cauti pe Ghencea???

romanistul04.12.2006 16:23

roma este a doua dragoste .

tin cu aceasta echipa de la varsta de 10 ani.este echipa mea favorita din stainatate. probleme?

Radu mic04.12.2006 16:57
roma este a doua dragoste .

tin cu aceasta echipa de la varsta de 10 ani.este echipa mea favorita din stainatate. probleme?

probleme... nu, doar raspunsuri! totusi eu unul nu inteleg cum poti iubi 2 echipe(!!?!) mai ales ca nu cred ca faci ruta oltenita -roma prea des pt a asista la meciuri.nu o lua in nume de rau dar pt mine exista nu mai Steaua si asa ar trebui pt multi altii care vin pe Ghencea cu fulare cu diverse insemne de peste hotare.

"Prezent doar pt Steaua"...suna familiar nu??...

greco04.12.2006 16:58

Corect... si eu simpatizez mai multe echipe: River, Newcastle, Rangers, Lazio, dar nu pot sa spun ca "tin" cu niciuna dintre ele. Tin doar cu Steaua !

steagcruce2

SteauaToronto04.12.2006 17:19

Eu pur si simplu nu inteleg cum sa simpatizezi alte echipe.

Eu sincer nu tin cu nimeni, nu simpatizez pe nimeni in afara de Steaua.

E un dar de la bunicul meu care imi zicea povesti si rezumate cu Steaua de la varsta de 5 ani. Ce norocos am fost!

greco04.12.2006 17:27

Pai prin "simpatizez" vreau sa spun urmatorul lucru (sa iau un exemplu: Glasgow Rangers). Nu ma uit la meciurile acestei echipe, nu cunosc majoritatea jucatorilor, nu cunosc ultimele rezultate... doar ca ocazional mai prind pe la TV cate un Rangers - Celtic in care imi doresc sa castige Rangers. Daca in schimb meciul nu se da la TV, uit de ei pur si simplu. N-am tricouri, n-am fulare, nimic. Intr-un cuvant, nu tin cu ei, doar ii simpatizez, asa cum imi place un film, un cantec sau inghetata cu ciocolata. :)

Steaua in schimb e altceva... Imi ocupa majoritatea timpului. Nu se compara. Nici nu se pune problema unei comparatii intre Steaua si oricare alta echipa. Dar asta nu inseamna ca nu ii simpatizez. Ma rog, cel putin asta e modul meu de a vedea lucrurile.

c.ronaldo1716.01.2007 13:45

Cred ca este cea mai "italiana" echipa din Lume. Si Italia a luat Mondialul.

lucvald-190216.01.2007 14:33

si eu am arici la...Lazio.....sau Inter.....dar cam atat....nu stiu pt altii cum sunt...dar la mine Steaua ocupa mai tot din inima.....si asa ramane....iddea e ca urasc am o antipatie care se manifesta un pic prin violenta verbala la adesa celor care se afiseaza cu insemne ale altor echipe....plm,nationalismul e la pamant!

lucvald-190216.01.2007 14:33

si eu am arici la...Lazio.....sau Inter.....dar cam atat....nu stiu pt altii cum sunt...dar la mine Steaua ocupa mai tot din inima.....si asa ramane....iddea e ca urasc am o antipatie care se manifesta un pic prin violenta verbala la adesa celor care se afiseaza cu insemne ale altor echipe....plm,nationalismul e la pamant!

Dragoshel07.05.2007 16:13

Chivu are otita

Fundasul echipei As Roma, Cristian Chivu, are otita si nu a fost inclus pe hartia de joc pentru meciul de duminica, impotriva lui Palermo.

Sursa

Dragoshel18.06.2007 13:48

Totti cel mai bun marcator din EUROPA

Atacantul lui AS Roma, marcator a 26 de goluri in acest sezon, Francesco Totti, a castigat "Gheata de Aur", trofeu ce se acorda anual celui mai bun marcator din campionatele de fotbal ale Europei.

Atacantul roman Adrian Mutu (Fiorentina) se afla pe locul 23, cu 32 de puncte (16 goluri marcate).

ziare.com

i-m BaD...04.08.2007 16:59

amical:West Ham United-AS Roma 2:1 (Mccartney 63' ,Ashton 66'/Giuly 13')

04.08.2007

Wally04.08.2007 21:37

Giuly e la Roma?

alexynho05.08.2007 06:33
Giuly e la Roma?

dap .... a fost transferat pe vreo 3-4 milioane de euro ... e 100% jucatorul Romei

c.ronaldo1716.03.2008 18:03

Articol amuzant si interesant despre meciul de aseara, Roma-Milan.

Dupa scandalul iscat de golul marcat contra lui Palermo, dupa ce Roma a batut rapid un corner ajutata de un copil de mingi, aseara inca o faza ciudata. In prelungirile primei reprize, echipa lui Spalletti a facut o schema vicleana si i-a pacalit pe cei de la Mian, dar nu si pe centralul Rizzoli si pe asistentul Nicoletti. Care au oprit aiurea o faza ce se putea termina cu gol.

Ce s-a intimplat de fapt? Pizarro s-a dus sa execute lovitura de colt de pe partea dreapta. Si-a asezat tacticos mingea (foto sus) si, profitind de faptul ca asistentul isi privea insistent ceasul pentru a vedea daca se terminasera cele doua minute suplimentare, atinge usor mingea. Apoi pleaca de la corner (foto 1 jos), dind impresia ca lasa pe altcineva sa execute. Vine Taddei si, surpriza! Pleaca glont cu mingea la picior spre careul lui Kalac, intra in careu si centreaza (foto 2 jos), sub privirile uimite ale milanezilor. Stefano Rizzoli a fost prins si el pe picior gresit si a cazut in capcana: a fluierat lovitura ibera indirecta pentru "rossoneri"!Schema Romei nu e noua insa! "Giallorossii" s-au inspirat dupa Recreativo, care a lansat noul truc in meciul cu Real Madrid, de acum doua saptamini.

Interesanta si declaratia de dupa meci a lui Luciano Spalletti: "Arbitrul ne-a penalizat pentru comportament antisportiv. Si intr-un fel poate a avut dreptate. Dupa mine, totul a fost corect. Recunosc ca ne-am inspirat dupa meciul Rereativo - Real Madrid si chiar ne asteptam s-o vedem pe "Bernabeu" la returul din Liga. Am copiat smecheria, e simpatica si iti poate da un avantaj daca adversarii nu sunt atenti. In fotbalul de azi sunt o gramada de smecherii, si asta nu e deloc incorecta".

Sursa: iFotbal.ro

Si click aici pentru a vedea faza.

stelistu_616.03.2008 21:18

Prea tare, se intampla rar asemenea faze :-j

cristian8616.03.2008 23:59

In mod normal faza trebuia sa continue, nu cred ca s-a incalcat regulamentul.

Neaga20.03.2008 12:04

ce pacat ca au pierdut derbyul!!!dar asta e!AS ROMa ramane cea mai frumoasa echipa din fotbalul italian!!!

red&blue_boy23.11.2009 08:20

Francesco Totti a revenit la Roma dupa accidentare cu o tripla de senzatie !!! Poate daca Totti ar fi mers la alta echipa,mai mare,ar fi ajuns mai departe.La potentialul lui,ar fi meritat sa castige mai multe trofee...Dar,pe de alta parte,e de apreciat atasamentul lui fata de As Roma.

El ragazzo STELIST23.11.2009 08:44
Francesco Totti a revenit la Roma dupa accidentare cu o tripla de senzatie !!! Poate daca Totti ar fi mers la alta echipa,mai mare,ar fi ajuns mai departe.La potentialul lui,ar fi meritat sa castige mai multe trofee...Dar,pe de alta parte,e de apreciat atasamentul lui fata de As Roma.

L`as asemana oarecum pe Totii cu Rica Neaga ;) asta asa ca sa fiu gratulant.

Simpatizam si eu intr`o vreme Roma,Monaco,Deportivo etc dar totusi nu era o dragoste impunatoare pentru aceste cluburi ! Vad insa ca pe site sunt numerosi useri atasati foarte mult de cluburi din strainatate,pentru care sufera asa cum o fac si pentru Steaua,sincer nu prea pot sa va`nteleg dar ma rog,e dreptul vostru !

FORZA Steaua ! :steag_cruce_invers:

RESPECT AS ROMA !

red&blue_boy23.11.2009 09:13
L`as asemana oarecum pe Totii cu Rica Neaga ;) asta asa ca sa fiu gratulant.....

Sper ca ai zis-o asa la misto,ironic...Totusi e diferenta mare,de bine de rau,Totti a mai castigat si un mondial...

Eu nu simpatizez cu Roma,pur si simplu imi place Totti...Si mi s-a parut interesant si de apreciat sa revina dupa o accidentare cu un meci foarte bun...

Cat de faptul ca mai sunt pe forum stelisti care tin sau simpatizeaza cu alte echipe,e dreptul fiecaruia,nu cred ca e o chestie asa grava.Si in alte tari se obisnuieste lucrul asta.Eu simpatizez de exemplu cu Milan,Real,Ajax,Bordeaux sau Liverpool,dar nu mai mult ca si cu Steaua... E o diferenta sa tii cu o echipa si sa simpatizezi cu alta. Cu Steaua tin si asa va fi intotdeauna,cu toate nebuniile si tampeniile ce le face Jiji.Steaua e mai presus de orice !!!

blindica30.03.2010 21:29

Sper ca Roma sa castige campionatul in fata milogilor de la Internazionale.AS Roma este una dintre cele mai ''naturale'' echipe de fotbal,se vede ca atunci cand castiga,se castiga cu pasiune,mai ales daca Totti este pe teren.Simpatizez cu Roma din Italia,de ani buni,desi trebuie sa recunosc faptul ca nu prea imi place visiniul acela.Totusi,am un tricou cu Totti care nu se va schimba niciodata,in ideea in care Totti o sa ramana mereu la Roma.

RobYnho31.03.2010 12:59

Totti este si va ramane o legenda pentru A.S Roma, chiar daca pleaca.

blindica18.04.2010 16:45

E Lazio vs Roma,arde Olimpico.

«1235»