Lazio-Roma 1-2...Si Roma ramane pe primul loc...
Lazio-Roma 1-2...Si Roma ramane pe primul loc...
Fantastic sut a prins Vucinic. Floccari, a dat-o-n floci.
Era sa ii rupa capul lui Muslera.
Vucinic e motorul principal la Roma,ce bine joaca de o vreme!!! 23 de meciuri fara infrangere,ce serie pentru romani !
Vucinic e motorul principal la Roma,ce bine joaca de o vreme!!! 23 de meciuri fara infrangere,ce serie pentru romani !
Si ca prostu', mereu ii ignor la pariuri.
De Rossi tranteste usa in nas Realului: "Roma e viata mea! N-aș putea fi fericit in altă parte!"
(prosport)
-Inca o dovada de devotament din partea jucatorilor lui AS Roma.
http://www.lalaziosiamonoi.it/?action=read...idnotizia=12157
Declaratia asta arata ca De Rossi nu e chiar atat de retard precum e tottina. Omul chiar are ceva in cap, chiar daca joaca la rivala Lazialilor.
Pai Totti,desi este un valoros fotbalist dupa parerea mea,si nu numai a mea,a aratat de multe ori ca este cam din topor.Dar strict sportiv vorbind,nu am ce sa-i reprosez.
Faultul acela la Balotelli,desi semn de bruta,fiindca pe teren n-a reusit sa le arate ca este mai bun,pentru suporteri a contat foarte mult.Avand in vedere concurenta intre orase,si eu l-as faulta pe unul daca mi-a jignit echipa.
Totti e un capitan.Stie cand sa joace fotbal si stie cand sa se razbune.
Faultul acela la Balotelii
E un semn ca are onoare, mandrie si coloana. ![]()
Roma e o stare de spirit, ca oras in primul rand. Daca esti de-acolo si joci la Roma, nu prea mai vrei sa pleci...
De Rossi tranteste usa in nas Realului: "Roma e viata mea! N-aș putea fi fericit in altă parte!"
Merita respectat De Rossi .Iata ca mai sunt unii pentru care nu doar banii si faima sunt importante.
Pai Totti,desi este un valoros fotbalist dupa parerea mea,si nu numai a mea,a aratat de multe ori ca este cam din topor.Dar strict sportiv vorbind,nu am ce sa-i reprosez.
Corect!E bun Totti,orice s-ar zice...
care vine la Roma-Inter?se joaca pe 26 sau 27 septembrie avion cursa lowcost Bucuresti Baneasa-Roma-Bucuresti Baneasa cu rezervare de bilet de pe acum la doar 250 ron dus-intors.
Scene incredibile in Italia la Brescia - AS Roma! Ramasi fara schimbari, romanii s-au trezit cu portarul accidentat si nu au putut sa-l mai schimbe! Julio Sergio a continuat sa apere cu lacrimi in ochi!
Farmecul Romei invinge inca o data !
In clasica inclestare AS ROMA- Internazionale Milano,visiniii se impun cu 1-0 prin golul marcat de Mirko,Mirko,Mirkoooo Vucinic !! ,probabil omul meciului,avand in vedere ca a jucat mai putin de 15 minute.
Roma: Lobonț - Cassetti, Juan, Burdisso, Riise - Pizarro, De Rossi, Perrotta - Menez, Totti, Borriello
Rezerve: Doni, Cicinho, Adriano, Vucinic, Baptista, Brighi
Inter: Julio Cesar - Maicon, Cordoba, Lucio, Chivu - Cambiasso, Stankovic - Eto'o, Sneijder, Pandev - Milito
Rezerve: Castellazzi, Muntari, Mariga, Obi, Coutinho, Santon, Biabiany
Daca nu ar fi intrat Vucinic,as fi afirmat ca francezul Menez a fost omul meciului,a creat numeroase faze periculoase in favoarea gazdelor.Desi Inter este campioana Europei la nivel de cluburi,pot sa spun ca sub comanda lui Benitez este doar o echipa anonima.
Daca privim primul ''11'' al Romei + banca de rezerve,sesizam un lot incredibil avut la dispozitie de Ranieri.As spune eu,chiar peste cel al Inter-ului.
Milanezii nu prea au avut ocazii foarte periculoase de a marca,dar la putinele suturi pe poarta,Bogdan Lobont a raspuns sigur si prompt,inchizand poarta romana.
Celalalt roman,Cristi Chivu,a fost depasit mai mereu de francezul Menez si a mai iesit in evidenta cu o ipostaza nedemna de un jucator ce-ar trebui sa aiba tarie de caracter : s-a plans la arbitri de apostrofarile galeriei romane,cunoscut fiind faptul ca resiteanul a evoluat pentru AS ROMA.
Victorie meritata pentru AS ROMA,care aduna 5 puncte,in timp ce Internazionale ramane la cota 10.
Forza AS ROMA!
Da,are lot bun Roma...In sfarsit,au invins Inter dupa multe meciuri!
Cred ca in meciul urmator la Roma,Chivu si-o ia pe coaja!Bine,si suporterii l-au jignit,dar el trebuia sa isi vada de treaba...
Roma se lauda cu atacantii sai la fel ca City. Performanta se face prin munca nu numai prin nume. Am urmarit un meci de-al Romei sezonul trecut si am ramas uimit de cat de gras era Totti . A mai slabit ?
Da,dar Borriello si Adriano au venit doar din sezonul asta...
Am urmarit un meci de-al Romei sezonul trecut si am ramas uimit de cat de gras era Totti . A mai slabit ?
Putin! ![]()
AS Roma intalneste astazi 28.09.2010 pe CFR Cluj,intr-un meci contand pentru Grupele UEFA Champions League.
Dupa ce a castigat in fata elvetienilor de la Basel,CFR Cluj spera intr-un rezultat pozitiv pe Olimpico din Roma,speranta plusata de infrangerea romanilor impotriva lui Bayern Munchen,in prima runda a grupei.
Numai ca,intre timp,AS ROMA a invins cu 1-0 campioana cluburilor din Europa,Internazionale Milano.Ranieri isi joaca postul in continuare,astfel ca lotul pentru meciul importriva clujenilor este ''intesat'' cu vedete :
LISTA CONVOCATI
ADRIANO
BAPTISTA
BORRIELLO
BRIGHI
BURDISSO g.
BURDISSO N.
CASSETTI
CASTELLINI
CICINHO
DE ROSSI
GRECO
JUAN
Lobont
MARANGON (DONI)
MENEZ
MEXES
PERROTTA
PIZARRO
RIISE
ROSI
SIMPLICO
TOTTI
VUCINIC
Preconizez ca echipa de start o sa arate astfel :
Lobont-Cassetti,Mexes,Juan,Burdisso - Pizarro,De Rossi,Perotta, Riise-Totti-Vucinic.
Cu titularizarea lui Vucinic dupa golul victorie cu Inter.
Capitanul lui AS ROMA,Francesco Totti,a implinit pe 27 septembrie ''suma'' de 34 de ani,motiv in plus pentru o victorie a visiniilor din Italia.

AS ROMA - CFR Cluj 2 - 1
A fost nevoie ca echipa CFR Cluj sa trimita mingea de doua ori in bara pentru ca Roma sa marcheze in numai doua minte,69 si 71,golurile victoriei prin fundasul MEXES si nou-intratul Borriello,care a reluat superb,fara sa priveasca poarta lui Nuno Claro.
Vorba aceea,ocaziile se razbuna,iar neprofesionalismul lui Lacina Traore a fost taxat de experienta in plus a echipei AS Roma.
La AS Roma,Lobont a fost titular pentru a 2 a oara consecutiv.
Foto:ProSport
N-a jucat rau nici CFR...
CFR-ul putea scoate un egal. Si-au batut joc de sansele avute, dar vorba aia ... "Unde nu e cap, vai de picioare"!
Daca Traore judeca altfel faza aia la 0-0,daca pasa,putea sa curga altfel meciul...
@ Astristul : presimt ca aseara ai tinut putin cu CFR! ![]()
N-am tinut, dar mi-a parut rau ca n-au intrat in poarta mingiile alea expediate in bara! ![]()
N-am tinut, dar mi-a parut rau ca n-au intrat in poarta mingiile alea expediate in bara!![]()
![]()
Revenea Roma,oricum ! Or sa castige si la CFR acasa.