@ calin_meduzu
Inscrie goluri foarte importante. Vezi golul de 1-0 cu CFR-ul la Cluj. Creaza culoare de sut coechipierilor. Sare la cap la loviturile fixe. E un pericol pentru poarta adversarilor, etc..
@ calin_meduzu
Inscrie goluri foarte importante. Vezi golul de 1-0 cu CFR-ul la Cluj. Creaza culoare de sut coechipierilor. Sare la cap la loviturile fixe. E un pericol pentru poarta adversarilor, etc..
@calin_meduzu ca sa mai adaug la ce a zis @Virgil, Iacob joaca un rol de pivot...
@ calin_meduzu
Inscrie goluri foarte importante.Vezi golul de 1-0 cu CRF-ul la Cluj.Creaza culoare de sut coechipierilor.Sare la cap la loviturile fixe.E un pericol pentru poarta adversarilor.Etc.
Mingea s-a lovit in el la Cluj, si astfel a intrat in poarta...
Oli este un antrenor bun doar atat Steaua a ajuns la un nivel care tre sa mearga mai departe Oli nu poate are acea limita care inca nu poate s-o depaseasca tre sa inteleaga si el ca a venit la noi s-o califice in grupe si sa ia campionatul numai ca el nu are continuitate noua ne tre un antrenor cu experienta in momentul de fata si sa fie si strain clar..... tre sa facem o echipa competitiva care sa ia campionatul in fiecare an si cand are probleme sa ramana pe locul 2 eu cred ca asta e posibil cu cel mai bun stadion, public si cel mai mare buget din tara eu zic ca ar trebui sa vina un antrnor care vine pentru a se confirma si nu pentru bani si pentru a aparea in presa din tara sa critice alti conducatori uitativa ce treaba buna a facut Zenga si Protasov daca au stiut sa-si vada doar de treaba... eu as prefera un antrenor tanar un olandez daca s-ar putea.... ![]()
@c.ronaldo17
Si daca nu era acolo? Daca nu se lovea mingea de el? A fost omul potrivit la momentul si locul potrivit.
Si care-i problema ? N-a mai fost gol ? Lasa rautatile Cristiano !
Da frate, s-a lovit mingea de el dar a fost unde trebuia... asta fac fotbalistii buni.... sunt acolo unde trebuie si cand trebuie! Sau ai vrea ca Iacob sa ia mingea de la mijloc si sa dea gol???
@ calin_meduzu
Inscrie goluri foarte importante.Vezi golul de 1-0 cu CRF-ul la Cluj.Creaza culoare de sut coechipierilor.Sare la cap la loviturile fixe.E un pericol pentru poarta adversarilor.Etc.
Inscrie goluri foarte importante cand se loveste mingea de el, in rest, parerea mea, e varza, varza si iar varza...in afara de faptul ca fuge tot meciul, nimic nu mai face. Nu am nimic personal cu el sau cu alt jucator de la Steaua, dar a cam trecut vremea lui la Steaua, fara suparare.
@calin_meduzu
Mi-ai luat vorba din gura! Sunt de acord 100% cu ce a zis calin mai sus...
Ce ma bucur ca nu sunteti voi antrenori pe la Steaua pentru ca eu inca il vad jucator de Steaua pe Iacob..... e doar parerea mea... fara suparare
ce ma bucur ca nu sunteti voi antrenori pe la Steaua pentru ca eu inca il vad jucator de Steaua pe Iacob..... e doar parerea mea... fara suparare
Fiecare cu parerea lui...nu avem de ce sa ne suparam. Dar raspunde-mi la o intrebare: de cand a revenit Iacob, a jucat multe meciuri, ce a facut bun? Nu stie da o pasa ca lumea, nu stie cu mingea din ce am vazut eu. Poate tu l-ai vazut si imi zici unde si cand?
Meciurile au inceput de pe 20 Februarie, hai sa zic din luma martie. Am jucat 10 meciuri in Liga 1, 2 in Cupa Romaniei, 2 in Cupa UEFA. In total 14 meciuri, iar Iacob nu a reusit sa dea decat un singur gol, si acela parerea mea cu mult noroc. Nu e cam putin pentru un atacant?
Hai sa vb atunci cum joaca toata echipa... zi-mi si mie un jucator care a jucat ceva din 20 februarie cand toata echipa este in mocirla pana-n gat....... si nu uita ca Iacob vine dupa o accidentare de un an nu ca restul care.......
1.Accidentarea nu este de un an, ci de 3 luni de zile, echivalentul unui sfert de an.
2.Nu este zi in care cineva sa nu aminteasca ca Iacob a fost accidentat.
3.Radoi, Nesu s-au Cristocea vin dupa accidentari similare si acum joaca foarte bine. Poate mai putin Cristocea, dar in comparatie cu Iacob, e mai bun momentan.
4.Crezi ca eu nu as vrea ca Iacob sa joace bine si sa de-a multe goluri? Nu am nimic cu el...
Oricum nu Iacob este principalul vinovat pentru jocul echipei. La cum e alcatuita tactica la Steaua acum, cu mingi bubuite inspre atacanti si ei mai tot timpul singuri cu apararea adversa, nu stiu care atacant arata o forma extraordinara.
A avut 2 accidentari Iacob.... deci e vorba de un an numai ca a mai jucat intre cele 2 accidentari - la meciul cu Boro, sau uiti cand toata lumea plangea dupa Iacob inaite de dubla cu Rapid din sferturile cupei UEFA.... era marcatorul echipei in UEFA si juca foarte bine.... acum nu mai e bun, e de transferat......
Ca bine zici "era". Noua ne trebuie un atacant ca sa zicem "este". Daca intelegi...
Totusi aici este vorba despre jocul echipei noastre care pe ansamblu e destul de slab, nu jocul lui Victoras Iacob.
Straniu mi se pare ca sunt printre noi persoane multumite de jocul echipei ![]()
Il avem pe Dica, Neaga si Thereau care sunt beton! Eu zic sa-l tinem pe banca inca un an sa-i mai dam o sansa..... pentru ca intr-un an se pot intampla multe.....
Si ce cred..ca ar trebui facuta o revolta contra Olaroiu..dupa ca ca a luat toti laurii lui Zenga si Protasov ..ne-a spulberat visul unei finale de Cupa UEFA ..acum duce si echipa de rapa. JOS Olaroiu!
Oli este un antrenor bun doar atat Steaua a ajuns la un nivel care tre sa mearga mai departe Oli nu poate are acea limita care inca nu poate s-o depaseasca tre sa inteleaga si el ca a venit la noi s-o califice in grupe si sa ia campionatul numai ca el nu are continuitate noua ne tre un antrenor cu experienta in momentul de fata si sa fie si strain clar..... tre sa facem o echipa competitiva care sa ia campionatul in fiecare an si cand are probleme sa ramana pe locul 2 eu cred ca asta e posibil cu cel mai bun stadion, public si cel mai mare buget din tara eu zic ca ar trebui sa vina un antrnor care vine pentru a se confirma si nu pentru bani si pentru a aparea in presa din tara sa critice alti conducatori uitativa ce treaba buna a facut Zenga si Protasov daca au stiut sa-si vada doar de treaba... eu as prefera un antrenor tanar un olandez daca s-ar putea....![]()
De acord cu tine... doar ca Becali face glume proaste... trebuie sa il dea afara pe Oli (cu toata stima pentru el) si sa aduca un antrenor mai bun!
Mie imi place Zenga!
il avem pe Dica, Neaga si Thereau care sunt beton eu zic sa-l tinem pe banca inca un an sa-i mai da-m o sansa..... pentru ca intr-un an se pot intampla multe.....
3 doamne si toti 3... 2 accidentati, si unu' prin vacante exotice...
Se vede clar o diferenta in jocul echipei de cand Oli nu mai joaca cu 2 inchizatori. La meciul cu Iasiul a jucat doar cu Lovin si s-a vazut un joc mai ofensiv al echipei ceea ce s-a repetat si la Cluj...sincer voiam cu mult timp in urma schimbarea asta !!!
steaua_ro steaua_ro steaua_ro
Cred ca la Cluj i-au facut altii echipa pe hartie lui Becali si s-a dus cu ea la Oli si i-a zis ca.... nu vad alta explicatie doar daca nu o fi inebunit Oli sa tina pe banca 2 inchizatori si pe teren unul...
Categoric NU! Chiar daca o sa terminam pe 2 campionatul asta, cu un joc ca cel practicat acum nu trecem de turul 2. ![]()