FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Suntem multumiti de jocul echipei noastre?

«12345»
florinpopa6125.11.2006 16:36

In ultimul timp, de cand este Olaroiu antrenor, Steaua nu mai joaca un fotbal ofensiv. Becali se lauda ca va intari lotul, dar cand tactica de joc este slaba poti sa aduci orice jucator! Olaroiu nu stie nici ce posturi are descoperite! Saban someaza cu toate ca s-a dovedit a fi un jucator bun. Nicolita este in scadere mare de forma de foarte mult timp! Thereau este folosit destul de rar. Echipa joaca cu un singur varf autentic! Oare cum dorim sa castigam meciurile? Singura solutie este schimbarea antrenorului si a stilului de joc!

Lavy_*_25.11.2006 16:42

Concluzia: Ne trebuie multe schimbari rapide dar gandite!

cristian01425.11.2006 17:24
Fotbalisti de mana a 2-a ? te referi cumva la Ov. Petre care e titular la nationala si care a facut meciuri excelente in ultimul timp ? sau la Gigel Coman care in ultimele 2 jocuri (cu national si Pandurii)si-a demonstrat valoarea ? e usor de criticat ,dar se vede ca nu ai nicio treaba

Cati adversari a deposedat Coman ? Cate mingi a recuperat ? De cate ori a iesit din propria jumatate cu mingea la picior ? Cate degajari precise a facut ? Cate dueluri la cap a castigat ?

Aceleasi intrebari si despre Petre care este titular in nationala Romaniei din lipsa de jucatori valorosi, pe postul sau. Cum si-a demonstrat Coman VALOAREA ?! Poti raspunde obiectiv la intrebarile astea ?

NU CRED.

Tot romanul se pricepe la fotbal si politica. Si tu esti roman din plin.

MadFroG25.11.2006 18:24
@MadFroG

Ai mintea prea odihnita sa-ti mai dau replica.

Felicitari pentru cele 300 de posturi.Pacat ca cel de-al 300-lea e inutil.

Hai Pandurii :twisted:

^Cody26.11.2006 05:37

bun sau nu Coman, dar cred ca la echipa totusi sunt cativa jucatori care nu au valoare de Steaua! Ce frumos sunau vorbele comentatorului (supercupa Romaniei) : "Steaua a castigat cu rezervele.." Acum cred ca s-au mai schimbat cate ceva, nu credeti? spre24

biku00726.11.2006 05:47

Echipa joaca greu meciurile deoarece oboseala din Champions League, campionat si cupa Romaniei se simte ... e greu sa lupti pe 3 fronturi ... oricum Forzza Steaua

Adi Tanas27.11.2006 08:36
Echipa joaca greu meciurile deoarece oboseala din Champions League, campionat si cupa Romaniei se simte ... e greu sa lupti pe 3 fronturi ... oricum FORZA Steaua

Ce oboseala?

13 meciuri in campionat( cu Farul,Jiul,National si Universitatea au fost simple antrenamente).

2 meciuri in cupa Romaniei

7 in CL(cu Gorica amical)

TOTAL 22

Echipe de pe locurile codase din Anglia,Germania,Spania,Italia,Franta s.a. au jucat mai multe meciuri decit Steaua(in aceste campionate se joaca nu gluma,14 din 20 de echipe sunt pretendente la titlu,la noi doar 3)

Doar vreti sa intrecem acesta tari in clasamentul coeficientilor,NU?

forever_STEAUA27.11.2006 08:47

@Adi Tanas

Au fost asa:

17 meciuri in Liga 1. Unele mai grele, altele mai usoare... Nu uita ca in multe meciuri am jucat o repriza cu un om in minus...

9 meciuri in UCL (5 in grupe si 4 in preliminarii)

2 meciuri in Cupa Romaniei...

28 de meciuri in total. Sunt jucatori care le-au jucat aproape pe toate... Trage si tu concluziile...

Adi Tanas27.11.2006 08:58

@forever_STEAUA

Esti sigur ca in meciurile cu echipele enumerate de mine am jucat o repriza cu un om in minus?

Spune de ce are Oli un lot de 24 de jucatori?

Ca sa aiba cui sa le plateasca salariile?

forever_STEAUA27.11.2006 09:06

@Adi Tanas

Ai vorbit de niste meciuri "amicale" ca si cum acestea nu ar fi trebuit castigate...

Tocmai ca in meciurile usoare nu am jucat in 10. Ring a bell?

Nu pe mine trebuie sa ma intrebi de ce are Oli 24 de jucatori in lot si nu ii foloseste. E treaba lui si el va raspunde ...

Sexystelista27.11.2006 10:41

Cum putem noi sa avem pretentia sa mergem cat mai departe in CL, daca nu suntem in stare sa facem fata mai multor meciuri?? Vor performanta? Trebuie sa munceasca!! Sa lupte sa moara pe teren asa cum noi murim pentru ei in tribune... Ce oboseala?? Oare echipe precum Lyon sau Real Madrid se gandesc la oboseala? Gandindu-se la cat de obositi sunt au facut performanta aceste echipe??

forever_STEAUA27.11.2006 10:44

@Sexystelista

Draga mea, comparatia e absurda in momentul de fata... Cred ca nu mai are sens sa argumentez de ce...

Sexystelista27.11.2006 10:52

Nu vorbesc de Lyonul de acum... Sa facem o comparatie cu Lyonul care vroia sa faca performanta si a reusit... Oare cum?? Draga mea!! Prin smiorcaieli? Prin baruri?

forever_STEAUA27.11.2006 10:55

@Sexystelista

Prin foarte multi bani investiti... Prin rabdare... Prin munca unor jucatori foarte valorosi...

Sexystelista27.11.2006 11:00

Logic... Asta incerc sa spun si eu... Prin munca unor jucatori valorosi, prin investitie prin daruire, care la noi lipsesc cu desavarsire!!! Nu putem sa ramanem la nivelul asta tocmai acum!! Sau si mai rau sa regresam inapoi de unde am venit. Avem 3 ani de calificari consecutive in primava europeana, am reusit sa facem fata unei grupe de foc si apoi am clacat inexplicabil... Probabil aerul tare de CL nu ne face bine...

forever_STEAUA27.11.2006 11:10

@Sexystelista

Cum adica am reusit sa facem fata unei grupe de foc? Sincer nu stiu la ce te referi...

Momentan nu avem un lot pentru Liga Campionilor. Jucatorii nostri si-au depasit limitele in sezonul trecut in UEFA (mai putin returul nefast cu Boro)... Acum uzura fizica (si psihica) isi pune amprenta pe jocul echipei... (Vezi Barcelona care din castigatoarea competitiei a ajuns sa tremure pentru calificare in ultimul meci al grupei )

PS: Poate o fi de vina si antrenorul... nu stiu, nu zic :roll:

^Cody27.11.2006 13:51

chiar asa, o fi Oli de vina? Am vazut ca pe forumul de pe prosport se completeaza o "petitie" impotriva lui.. Parerea mea e ca Oli e cam previzibil cu tactica echipei, adversarii au inceput sa ne "invete" jocul. Acuma.. eu nu mai stiu ce sa zic.

am vazut ca virgula Coman a jucat destul de binisor, a inceput sa confirme, mai ales Thereau.. bun baiatul asta.. dar totusi, ceva nu se leaga in jocul echipei, nu mai jucam ca la inceputul campionatului.

Ovidiu_IASHI_Steaua27.11.2006 13:58

Nu exista scuze pentru jocul slab al Stelei...dar exista motive :lol: Atat timp cat le cunoastem trebuie sa le combatem....TRANSFERURI cat mai utile...si odihna de iarna...astfel Steaua va arata altfel la primavara... :D ... Voi avea mereu incredere in aceasta echipa...spre 24 :wink:

FORZZA Steaua steagcruce2 fular-campionii steagcruce2

Nu exista scuze pentru jocul slab al Stelei...dar exista motive :lol: Atat timp cat le cunoastem trebuie sa le combatem....TRANSFERURI cat mai utile...si odihna de iarna...astfel Steaua va arata altfel la primavara... :D ... Voi avea mereu incredere in aceasta echipa...spre 24 :wink:

FORZZA Steaua

Fl0r1nsteaua27.11.2006 15:01

In mare parte nu sunt multumit de evolutia echipei in ultima vreme..un meci doua castigam ..unu faceam egal..numai cele din Ghencea..Steaua fecea meciuri bune ..dar in deplasare..nu juca aproape deloc..

Sper ca in airna sa mai facem nishte transferuri bune..poate asa jocul echipei noastre sa-r imbunatati... :? :?

GOD27.11.2006 15:41

frate sunt obositi si ei,oricum ''parca'' si au revenit,sa vedem returu si mi-as dori ENORM sa luam UEFA

oradeanu27.11.2006 15:57

am stat si am citit ce s-a scris pana acum aici.

Stiti ce cred eu? Nu ca vreau sa agit spiritele, dar de forma jucatorilor raspunde in mare parte si antrenorul si preparatorul fizic, preparator ales tot de Oli.

In al doilea rand 28 de meciuri in circa 15-16 saptamani inseamna o medie de 1,75 meciur pe saptamana, adica mai putin de 180 de minute. Vorbesc de meciuri pentru ca aici e concentrarea la maxim. Oricine lucreaza 8 ore pe zi la servici, tebuie sa stea concentrat mai mult de 180 de minute zilnic (nu saptamanal). Cine ii lasa sa faca asta? Oli. Cine nu stie sa ii aseze pe teren? Oli. Cine a facut echipa in asa hal de nu reusim sa batem deloc invinsele la scor ale rapidului si a potailor? Tot Oli, ba mai mult luam si bataie.

Asa ca nu cred si nu voi crede niciodata in "oboseala", "surmenaj", etc. Mai lipseste ca Oli sa se planga ca echipa are migrene, asta ca sa implore mila, sau ce?

Parerea mea acum e ca echipa trebuie sa scape de Oli!!! Imi pare rau pentru el dar ar trebui sa ne lase.

FORZZA Steaua!!!!

MadFroG27.11.2006 17:14

@Oradeanu

Si tu ar trebui sa ne lasi cu comentariile astea .

Felicitari pentru lungimea postului

Nu va mai luati de Oli pentru ca astfel demonstrati ca habar n-aveti pe ce planeta traiti.

Salutare domnilor..

cristian01427.11.2006 18:24

@MadfroG

Scuza-mi intrebarea, dar pe cine sa invinovatim pentru jocul slab al echipei din ultimele meciuri ?! Sau ai impresia ca ultimele partide din Ghencea castigate cu 9-0 la general impotriva a 2 echipe din subsolul clasamentului reprezinta o performanta demna de numele si blazonul Stelei ?

Pe cine sa luam la intrebari cand Steaua nu da satisfactie ? Pe magazioner ? Pe responsabilii cu paza ? Pe bucatari ?

Cand echipa a luat titlul si cand a obtinut performanta de a juca o semifinala de cupa europeana, Olaroiu a fost ridicat in slavi. De asemenea dupa calificarea in Champions League si meciul din Ucraina. Asadar daca Oli poate 'suporta' laudele, atunci e capabil sa suporte si criticile.

M-am saturat de antrenorul 24/7.

zyder27.11.2006 19:09

Ce joc de pase sa ai cand Banel nu face nimic tot meciul numa fuge ca,cretinul si centreaza in peluza????

Coman pierde toate duelurile??Paraschiv si OV.Petre/Radoi dau numa pase in lateral sau in spate si plus ca pana recent Cristocea a fost accidentat , Bostina ii zero iar Oprita ii catastrofa ce sa mai astepti atunci cand MM merge in brazilia la **** si la plaja???Trebuie transferuri si inca repede ca de nu papa titlu 24.

ulivius27.11.2006 20:31

@zyder

Am o veste buna si una proasta

Vestea proasta e ca al 3-lea titlu consecutiv e deja pa pa. Vestea buna e ca titlul 24 va veni, mai devreme sau mai tarziu dar tot va veni.

«12345»