FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Suntem multumiti de jocul echipei noastre?

«1235»
Sexystelista23.11.2006 07:08

In ultima vreme Steaua nu a fost Steaua... Nu mai are aceeasi stralucire cu care ne incanta de fiecare data. Suntem o echipa de Champions League, dar nu prea... Am ajuns sa ma intreb care va fi viitorul nostru? Clasamentul intern spune totul. Steaua poate mai mult si trebuie sa faca mai mult. Poate ca solutia ar fi cateva transferuri mai bune, sau poate un alt antrenor. Cert este ca trebuie facut ceva! Din suflet spun ca nu pot sa vad o echipa ca Steaua cum se chinuie cu echipe ce nu au nici pe sfert valoarea ei. Suntem mulumiti noi suporterii cu jocul asta apatic si fara pic de daruire? Sa fie de vina salariile prea mari? Sa fie de vina aerul tare de Champions League? Nu am putut sa ma bucur foarte tare la meciul cu Dinamo Kiev, pentru ca sa recunoastem, nu reusim sa legam pasele, sa ne apropiem de poarta...

Sper sa avem solutii pentru ca uitandu-ma la clasament vad ca incetul cu incetul Timisoara si Rapidul ne cam sufla in ceafa si au si mari sanse sa ne depaseasca daca continuam asa!

gone23.11.2006 07:57

Nu pot spune ca sunt total multumit dar nici dezamagit. Mai exact jucam normal pt jucatorii pe care ii avem. Si mai ales jucam un fotbal modern, spre deosebire de era Piturca sau de ce joaca Rapidul acum.

greco23.11.2006 08:08

Nu, nu cred ca putem fi multumiti de acest joc apatic si fara orizont. Si e trist, intr-adevar, ca fratii albi de la AEK Timisoara si fratii negri de la Raped Bucuresti ne sufla in ceafa. E foarte greu de vazut o iesire din aceasta situatie... Se pare ca majoritatea jucatorilor sunt, pur si simplu, niste mercenari pentru care Steaua nu conteaza aproape deloc.

gone23.11.2006 09:06

Care joc apatic, fara orizont? Ala din meciul cu Otelu sau National? Problema e jucatorii, nu Olaroiu. Ce vina are Oli ca Dica nu are rezerva la Steaua? Sau ca Nicolita alterneaza meciurile bune cu unele foarte proaste. Uitati e rusine a patit anul trecut Man United si nimeni a zis sa plece Ferguson. Iar anul asta sunt primii in campionat.

looley!23.11.2006 10:21

cand juca echipa bine nu tot aceeasi jucatori erau?mercenari au fost si o sa fie si la Steaua si celelate echipe.in ziua de azi salariul e prioritar,iar apoi echipa,ca sa aibe rampa de lansare pentru echipele mai puternice si subinteles salari mai mari!

cand echipa are rezultate si presteaza un joc spectaculos,iar apoi schimbi antrenorul si echipa incepe sa scartaie si castiga starns la 1-2 goluri,oare cine e de vina?

daca Dica nu are rezerva care sa se ridice la nivelul sau,oare cine e de vina?cine trebuie sa ceara jucatori?

:?: :?: :?:

gone23.11.2006 10:31

Crezi ca Oli nu a cerut? Depinde cat vrea Gigi sa bage mana in buzunar.

Sexystelista25.11.2006 04:02

Imi cer scuze ca am deschis un topic atat de neinteresant... Rog unul dintre moderatori sa inchida acest topic din moment ce nu are succes deloc.

razvan3l2425.11.2006 05:51

io zic ca Steaua joaca foarte bine in momentul de fata

Sexystelista25.11.2006 05:55

Scuze ca te intreb asta dar pe ce lume traiesti? Foarte bine?? Unde? Tu ai vazut cum ne-am chinuit cu echipe ca Ceahlaul si Pandurii? Ai vazut ca meciul cu Dynamo Kiev a fost un mare noroc ca s-a terminat 1-1. Sie u sunt stelista si eu iubesc echipa dar imi place sa pastrez un pic picioarele pe pamant! Nu jucam cum ar trebui sa joace o echipa din CL!!

razvan3l2425.11.2006 06:00

pai da.. un meci..il jucam ff bun un meci ff rau ...deci...

Sexystelista25.11.2006 06:19

Spune-mi tu in afara de meciul cu National care alt meci din ultima perioada ti s-a parut bun?

razvan3l2425.11.2006 06:30

cel cu Real Madrid dp bernabeu

Bogdan4Steaua25.11.2006 06:38

@sexystelista: nu are rost sa te stresezi prea tare. razvan3l24 a primit ban pentru spam si pentru simplul fapt ca a postat zeci de mesaje doar pentru a se afla in treaba. Toate post-urile lui sunt niste aiureli si vor ajunge in marea lor majoritate la cosul de gunoi.

Sexystelista25.11.2006 06:48

Multumesc ca m-ai anuntat. Pentru asemenea personaje care vin aici doar pentru a se baga in seama nu exista un ban permanent???

Bogdan4Steaua25.11.2006 06:52

I s-a dat ban permanent. ;)

Sexystelista25.11.2006 06:59

Multumim!!!

ktalyn25.11.2006 09:36

klar k nu sunt multumit de jocu' ekipei da' cu siguranta se datoreaza oboselii acumulate !

cristian01425.11.2006 11:07

@ktalyn

Sau antrenorului..

ktalyn25.11.2006 11:32

nush dak si din cauza antrenorului , totusi ar putea fi si asta o varianta park park echipa a capatat un caracter defensiv ...!

sper sa n'am dreptate !

cristian01425.11.2006 12:35

Cred ca in cea mai mare parte vina ii apartine lui Olaroiu. El le-a insuflat jucatorilor teama de a primi gol.

In perioada cand echipa era antrenata de Walter dupa marcarea golului apararea isi intra in rol si de cele mai multe ori reusea sa termine meciul neinvinsa. In perioada ce-a urmat, si anume sub comanda lui Oleg toata echipa juca ofensiv, nu existau momente in care sa se vrea conservarea rezultatului, si se punea o presiune constanta pe adversar.

In momentul de fata jucatorii nostri nu au nici un Dumnezeu in teren, fiecare face ce vrea, alerga pe unde apuca, suteaza la poarta cand nu este cazul, iar defensiva noastra mult laudata gafeaza din ce in ce mai mult.

Slava Domnului ca mai exista un Dica, un Thereau si un Badea care sa mai marcheze din cand in cand si sa ne salveze.

Olaroiu e prea apropiat de jucatori, si respectul jucator-antrenor a disparut la Steaua. Sedintele de pregatire sunt presarate cu glume, mistouri si faze haioase, si cel mai grav e ca de multe ori vin din partea antrenorului.

Oleg Protasov spunea ca el nu este prieten cu fotbalistii si ca in afara gazonului nu au lucruri in comun, iar acest lucru mi se pare absolut normal.

In fotbalul mare performanta este un termen sinonim cu seriozitatea si al nostru antrenor nu cunoaste acest lucru.

Bodanel25.11.2006 13:14

Urasc jocul de acum al Stelei dar l-am sustinut pe Olaroiu si o sa il mai sustin pana in primavara. O sa vina pauza de iarna si nu va mai fi loc de "suntem obositi". Daca si pe urma jucam la fel sa ne lase. Sa vina Zenga inapoi ca oricum nu are contract daca tin bine minte.Acum are si atacantii de careu pe care i-a vrut dar nu i-a avut si cred ca acum ar face furori in Europa cu Steaua si am lua campionatul fara nici o problema ca nu vad bine potaile in retur.

cristian01425.11.2006 13:27

Si daca va rata si primavara europeana cu tot ce inseamna ea : Cupa UEFA, Cupa Romaniei, Campionat ? De ce nu se iau masuri din timp ?

Imi pare rau ca Steaua a ajuns din cauza lui Olaroiu un fel de cobai pe unde apar tot felul de fotbalisti la mana a 2-a, gen Petre si Coman.

MadFroG25.11.2006 14:08

Fotbalisti de mana a 2-a ? te referi cumva la ov.Petre care e titular la nationala si care a facut meciuri excelente in ultimul timp ? sau la Gigel Coman care in ultimele 2 jocuri (cu national si Pandurii)si-a demonstrat valoarea ? e usor de criticat ,dar se vede ca nu ai nicio treaba

noname_fu25.11.2006 15:44

@ MadFroG

du-te frate cu Coman al tau... baga-te la un FIFA2003

mircea_zion25.11.2006 16:23

pai eu unu nu prea sunt multumit de jocul echipei si mai ales de Ovidiu Petre sau Coman dar asta este daca Olaroiu ii prefera :((

«1235»