Gânditi-va numai la accidentarile lui Radoi si Iacob,apoi ale lui Cristocea si Nesu.Jucatori care conteaza enorm în economia jocului.
Daca 1-2 accidentari face ca echipa sa nu aiba nici un sut sanatos pe poarta, asta insemnand ca cei valizi sunt slabi , atunci de ce ii mai pastram in lot?
Puneti în balanta si multele gafe ale lui Carlos,care au avut darul sa slabeasca încrederea celorlalti în jocul echipei si sa fie cu gândul mai mult la poarta lor decât la cea adversa.
Cand era Carlos in poarta, Ghionea si Goian nu dadeau cu stangul in dreptul si nu isi lasau portarul singur cu adversarul.Egalurile cu Ceahlaul si Pandurii, infrangerea cu Otelul s-au petrecut dupa intrarea lui Cernea.Dupa ce a iesit Carlos din poarta, ceilalti jucatori nu au fost cu gandul nici la poarta proprie dar nici la cea adversa( jocurile cu Pandurii si Ceahlaul). Noroc cu Cernea. In plus echipa a inceput sa joace din ce in ce mai prost.Unde e increderea? Poate imi raspund cei care sustin acesta teorie, ca eu nu inteleg cum de avem acum portar sigur si fundasi nesiguri.
Adaugati,pe fondul accidentarilor,desele schimbari de formula a echipei,care au contribuit si ele la slabirea relatiilor de joc.
Nu uitati în final de oboseala.Era clar,se vedea cu ochiul liber ca jucatorii erau obositi de numarul mare de jocuri disputate.
Desele shimbari au avut rolul de a odihni cativa titulari.Si la antrenamente ce se urmareste? Nu stabilirea relatiilor de joc? Nu se pot stabili chiar asa bine, dar nici in halul asta incat sa dai pase la adversar(jocul cu Pandurii sau prima repriza cu Jiul).Cu privire la oboseala - rezervele de ce sunt asa obosite? De stat pe banca? Si cand ai obositi in echipa inseamna ca trebuie schimbat ceva, nu gasite scuze.Trebuie gasita o tactica de moment, sigur nu reusim sa dam 3-4 goluri, dar macar sa avem un sut periculos pe poarta, o ocazie clara, niste pase reusite in careu ...
Sa ne reamintim si de eliminarile gratuite,care au contat imens la meciul cu Dinamo si apoi în urmatoarele etape de suspendare.
Eliminare gratuita a fost doar la Thereau.In rest Goian parca doreste sa fie campion la cartonase rosii.
Ghinionul sau nesansa,cum vreti sa-i spuneti,a avut si el un aport consistent.Cel putin 5 puncte pierdute pe ratarile incredibile ale lui Dica la Galati si Piatra Neamt.
La Galati a fost ghinion.Dar la Piatra Neamt nu am stit sa jucam.Stiam ca pierdut Dinamo si nu am sutat periculos nici macar o singura data.De asta nici nu meritam sa fim mai sus.Am avut sanse si nu am STIUT sa profitam de ele.
Pe Oli îl consider un antrenor cerebral,echilibrat si util echipei.
De unde nu se poate nici Dumnezeu nu cere.Cu atât mai putin Oli.
De ce da impresia Olaroiu ca se pierde odata cu jucatorii?
Va rog,nu va mai lamentati.Nu mai puneti lemne la focul la care încercati sa desfiintati echipa si antrenorul ei.Am trecut cu ani în urma,prin situatii mult mai grele.
Asa e ...dar noi acum trebuie sa ne raportam la adversar nu la anii trecuti.E clar de mult timp ca avem rezultate mai bune ca in anii trecuti si ca ceea ce e trecut in statistici ne e favorabil. L-am auzit pe Oli dupa meciul cu Jiul : "Am avut un parcurs mai bun decat in turul trecut." La fel si Clujul, Rapidul si Timisoara.Ce sa mai vorbim de Dinamo, care daca se raporteaza la anul trecut, deja poate sa nu se mai prezinte la meciuri. 
Fiti recunoscatori echipei pentru rezultatele ultimilor doi ani si chiar pentru acest loc 2 în clasament.E locul care ne poate duce pentru a doua oara consecutiv în grupele Champions League.
Recunoscatori suntem dar e clar ca trebuie schimbat ceva si nu asteptat sa-si revina " obositii", pentru ca tot o perioada cu meciuri multe ne asteapta si la primavara.