FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Suntem multumiti de jocul echipei noastre?

«12345»
Virgil28.11.2006 03:29

Ar trebui sa fiti mai mândri,pentru ca sunteti Stelisti,si mai eleganti în exprimare.

Gânditi-va numai la accidentarile lui Radoi si Iacob,apoi ale lui Cristocea si Nesu.Jucatori care conteaza enorm în economia jocului.

Puneti în balanta si multele gafe ale lui Carlos,care au avut darul sa slabeasca încrederea celorlalti în jocul echipei si sa fie cu gândul mai mult la poarta lor decât la cea adversa.

Adaugati,pe fondul accidentarilor,desele schimbari de formula a echipei,care au contribuit si ele la slabirea relatiilor de joc.

Nu uitati în final de oboseala.Era clar,se vedea cu ochiul liber ca jucatorii erau obositi de numarul mare de jocuri disputate.

Sa ne reamintim si de eliminarile gratuite,care au contat imens la meciul cu Dinamo si apoi în urmatoarele etape de suspendare.

Nu-i uitati nici pe arbitrii care au permis jocul dur împotriva echipei noastre,datorita carora Nesu trebuie sa stea departe de echipa cel putin doua luni.

Ghinionul sau nesansa,cum vreti sa-i spuneti,a avut si el un aport consistent.Cel putin 5 puncte pierdute pe ratarile incredibile ale lui Dica la Galati si Piatra Neamt.

Pe Oli îl consider un antrenor cerebral,echilibrat si util echipei.

De unde nu se poate nici Dumnezeu nu cere.Cu atât mai putin Oli.

Va rog,nu va mai lamentati.Nu mai puneti lemne la focul la care încercati sa desfiintati echipa si antrenorul ei.Am trecut cu ani în urma,prin situatii mult mai grele.

Fiti recunoscatori echipei pentru rezultatele ultimilor doi ani si chiar pentru acest loc 2 în clasament.E locul care ne poate duce pentru a doua oara consecutiv în grupele Champions League.

Sexystelista28.11.2006 03:43

Scuze ca imi permit sa fac o asemenea remarca, dar Dica cu ratarile lui a trecut de mult de faza ghinionului, deja a ajuns la incompetenta...

A nu se interpreta gresit, cum ca nu l-as aprecia pentru golurile importante inscrise, dar nu putem sa ne bazam doar pe un bulan intamplator pe care il ai poate o data la 5 meciuri... Sunt sigura ca toti sunt in asentimentul meu cand spun ca iubim echipa si o apreciem pentru toate minunatiile facute, ii adoram ii sustinem , dar nu putem sa vedem cum jucatori ca Oprita, Coman, Ov. Petre fac ca jocul echipei sa fie din ce in ce mai apatic si nmai lipsit de viata. Sa speram ca cineva va observa intr-un final acest lucru, pentru ca altfel nu as baga mana in foc pentru locul 2...

MadFroG28.11.2006 04:53

@cristian014

Vezi ca raspunsurile ti le-a dat Virgil :wink:

Uitati domnilor un om cu capul pe umeri

Bravoo Virgilee :)

focus28.11.2006 05:46
Gânditi-va numai la accidentarile lui Radoi si Iacob,apoi ale lui Cristocea si Nesu.Jucatori care conteaza enorm în economia jocului.

Daca 1-2 accidentari face ca echipa sa nu aiba nici un sut sanatos pe poarta, asta insemnand ca cei valizi sunt slabi , atunci de ce ii mai pastram in lot?

Puneti în balanta si multele gafe ale lui Carlos,care au avut darul sa slabeasca încrederea celorlalti în jocul echipei si sa fie cu gândul mai mult la poarta lor decât la cea adversa.

Cand era Carlos in poarta, Ghionea si Goian nu dadeau cu stangul in dreptul si nu isi lasau portarul singur cu adversarul.Egalurile cu Ceahlaul si Pandurii, infrangerea cu Otelul s-au petrecut dupa intrarea lui Cernea.Dupa ce a iesit Carlos din poarta, ceilalti jucatori nu au fost cu gandul nici la poarta proprie dar nici la cea adversa( jocurile cu Pandurii si Ceahlaul). Noroc cu Cernea. In plus echipa a inceput sa joace din ce in ce mai prost.Unde e increderea? Poate imi raspund cei care sustin acesta teorie, ca eu nu inteleg cum de avem acum portar sigur si fundasi nesiguri.

Adaugati,pe fondul accidentarilor,desele schimbari de formula a echipei,care au contribuit si ele la slabirea relatiilor de joc.

Nu uitati în final de oboseala.Era clar,se vedea cu ochiul liber ca jucatorii erau obositi de numarul mare de jocuri disputate.

Desele shimbari au avut rolul de a odihni cativa titulari.Si la antrenamente ce se urmareste? Nu stabilirea relatiilor de joc? Nu se pot stabili chiar asa bine, dar nici in halul asta incat sa dai pase la adversar(jocul cu Pandurii sau prima repriza cu Jiul).Cu privire la oboseala - rezervele de ce sunt asa obosite? De stat pe banca? Si cand ai obositi in echipa inseamna ca trebuie schimbat ceva, nu gasite scuze.Trebuie gasita o tactica de moment, sigur nu reusim sa dam 3-4 goluri, dar macar sa avem un sut periculos pe poarta, o ocazie clara, niste pase reusite in careu ...

Sa ne reamintim si de eliminarile gratuite,care au contat imens la meciul cu Dinamo si apoi în urmatoarele etape de suspendare.

Eliminare gratuita a fost doar la Thereau.In rest Goian parca doreste sa fie campion la cartonase rosii.

Ghinionul sau nesansa,cum vreti sa-i spuneti,a avut si el un aport consistent.Cel putin 5 puncte pierdute pe ratarile incredibile ale lui Dica la Galati si Piatra Neamt.

La Galati a fost ghinion.Dar la Piatra Neamt nu am stit sa jucam.Stiam ca pierdut Dinamo si nu am sutat periculos nici macar o singura data.De asta nici nu meritam sa fim mai sus.Am avut sanse si nu am STIUT sa profitam de ele.

Pe Oli îl consider un antrenor cerebral,echilibrat si util echipei.

De unde nu se poate nici Dumnezeu nu cere.Cu atât mai putin Oli.

De ce da impresia Olaroiu ca se pierde odata cu jucatorii?

Va rog,nu va mai lamentati.Nu mai puneti lemne la focul la care încercati sa desfiintati echipa si antrenorul ei.Am trecut cu ani în urma,prin situatii mult mai grele.

Asa e ...dar noi acum trebuie sa ne raportam la adversar nu la anii trecuti.E clar de mult timp ca avem rezultate mai bune ca in anii trecuti si ca ceea ce e trecut in statistici ne e favorabil. L-am auzit pe Oli dupa meciul cu Jiul : "Am avut un parcurs mai bun decat in turul trecut." La fel si Clujul, Rapidul si Timisoara.Ce sa mai vorbim de Dinamo, care daca se raporteaza la anul trecut, deja poate sa nu se mai prezinte la meciuri. :)

Fiti recunoscatori echipei pentru rezultatele ultimilor doi ani si chiar pentru acest loc 2 în clasament.E locul care ne poate duce pentru a doua oara consecutiv în grupele Champions League.

Recunoscatori suntem dar e clar ca trebuie schimbat ceva si nu asteptat sa-si revina " obositii", pentru ca tot o perioada cu meciuri multe ne asteapta si la primavara.

Virgil28.11.2006 07:25

@ focus

As putea sa-ti desfiintez argumentele,asa cum ai încercat tu sa faci.Mi-ar fi foarte simplu,dar la ce foloseste?

Mi-am exprimat punctul de vedere si mi-l mentin.Optica ta e total pe dos celei ale mele.Chiar ai strâns atâta ura împotriva echipei tale ?

Sa ne reamintim ca si pe vremea lui Walter am avut probleme;am câstigat titlul în ultima etapa,cu mari emotii,contra lui Poli în TFR.

Pe vremea lui Protasov am terminat prima parte a campionatului tot pe locul 2.A venit în retur Oli pentru a ne reda mândria si am castigat titlul;tot in ultima etapa.

Mereu au fost probleme,dar ne-am revenit si ne-am realizat obiectivul.Acum de ce nu ar fi la fel?

Jucam într-un campionat cu 5-6 echipe apropiate valoric de valoarea noastra(a Stelei),nu jucam contra unor echipe formate din babe.

Trebuie sa va obisnuiti si cu jocurile mai putin bune.Asa cum s-au obisnuit de-a lungul anilor,suporteri ai unor echipe mult mai titrate.Real,Valencia,Inter,Manchester.

Sigur ca nu ne opreste nimeni sa criticam jucatorii si antrenorul si sa venim cu propuneri.Oricum nu o sa le observe nimeni din Conducere,dar e bine ca mai schimbam impresii.

zyder28.11.2006 08:29

@Virgil

Daca la mine te referi eu sunt mandru ca sunt stelist cat despre exprimare scuzati,cat despre MM imi mentin parerea si nu inteleg de ce uni il apara atata ba ca el l-o adus pe Thereau sau pe Banel sau pe nush care ma scuzati asta ii datoria lui si ii platit bine de catre Gigi stati linistiti asa ca eu o sa-l critic in continuare.(un pic off topic) parerea mea ii ca oprita,Banel ar trebui sa fie imprumutati ca de exemplu Simion la uta ca in momentul de fata nu prea se ridica de pretentile Stelei si poate peste un timp readusi la echipa sigur pentru astea ar trebui transferuri....

1on30.11.2006 03:28

In contextul situatiei (31 de meciuri in tot turu+5 accidentati+portar gafeur) eu sunt multumit

^Cody01.12.2006 15:37

Da, sa vedem ce facem maine cu Poli, ca ne trebuie puncte. Daca nu facem maine cele 3 puncte, atunci exista un mare semn de intrebare in jocul Stelei..

luv_dica03.12.2006 11:38

a facut 3-1 cu Poli...ceea ce e destul de bine....si jocul lor mi sa parut destul de bun

Bogdan4Steaua03.12.2006 13:07

Jocul cui ti s-a parut bun?

Al nostru a fost bunicel, dar nu perfect. Daca te referi la Poli, in afara de primele 10 minute respectiv ultimele 7-8 minute, timisorenii nu au jucat nimic. Steaua a recuperat la mijloc o gramada de baloane.

luv_dica03.12.2006 13:08

Nu m-am exprimat bine...ma refer la jocu echipei Steaua normal...Poli nu a facut mai nimic...nu au jucat asa de bine ca Steaua :wink: :D

Sexystelista11.12.2006 12:32

Atunci cand am deschis acest subiect, majoritatea spuneau ca sunt multumiti...gaseau scuze pentru jocul Stelei, incercau sa motiveze ceva ce nu putea fi motivat. Acum, dupa meciul cu prazarii sunteti la fel de siguri ca sunteti multumiti de jocul echipei noastre??

predatorpulse711.12.2006 14:11

NU sunt multumit de jocul echipei pentru ca nu jucam nimic de 2 luni si ceva doar ca unii suporteri la prima victorie(intamplatoare) uita repede rusinile traite in campionatul acesta: egaluri cu Poli Iasi,infrangere,chiar daca furata de nagy si corpo,cu Dinamo,infrangere la galati,alte egaluri cu Ceahlaul,Craiova,Pandurii...

Ca sa nu uit ca in Ghencea in CL,ne-am luat-o la scor si de la Lyon si de la Real Madrid.Puteam si noi macar sa limitam proportiile scorului.

Eu trebuie sa recunosc ca am fost anti-Oli d la inceput si ca sa devin pro-Oli trebuie ca Oli sa imi dea inapoi finala UEFA si sa o castige iar apoi sa castige vreo 2 campionate detasat.

Am o intrebare pentru sustinatorii lui Oli: de ce credeti ca Protasov ,un antrenor care a ratat toate obiectivele este mai iubit decat Oli,care si le-a "indeplinit"?

Pentru ca era o placere sa te uiti la jocul echipei,acela a fost momentul de varf pentru mine din ultimii 5-6 ani din pc de vedere al jocului. Protasov a ratat CL pentru ca la Bucuresti s-a ratat in draci(6-0 trebuia sa fie cu rosenborg),supercupa pentru ca au gresit Ghionea si keca,cupa pentru ca pe jucatori si conducere nu-i interesa,iar turul l-a terminat la 5 pc de Dinamo.Deci nu mai esecuri ati spune nu? O fi asa,dar sistemul de joc era unul f bun si 11-le era stabil cu maxim 2-3 modificari. Nu spun sa-l aducem inapoi pe Protasov ci sa aducem un antrenor care sa aiba o conceptie de joc similara.Toata lumea spune ca Oli pune echipa in teren ofensiv,dar ca mijlocasii nu aduc mingii catre atacanti,pai cum naiba ca in mandatul lui Protasov erau aceiasi mijlocasi practic,Radoi,para,Lovin(si acum Petre) doar ca de partea ofensiva se ocupa Bostina atunci,iar acum Oli il are pe Bostina dar si pe Cristocea. Singura lipsa ca jucatori fata de Protasov e lips,critica,dupa parerea mea alui Ogararu,dar de asta trebuia sa se ocupe MM.

Eu as mai continua cu Oli doar daca prindem locul 2,facem sferturi sau semifinale in UEFA(desi as vrea finala) si castigam cupa Romaniei.Da,vreau ca toate aceste obiective sa fie indeplinite pentru ca lui Oli ii place "indeplinirea obiectivului" nu jocul in sine.

FORZA Steaua.

Intotdeuna superiori.

costinsteaua12.03.2007 09:38

Ma dezamageste Steaua. Adica o echipa de Champions League sa ajunga pe locul 4 in campionat, sa fie batuta de FC Vaslui, sa faca egal cu UTA si 1-1 cu Farul...e cam putin pentru cineva care a facut egal cu Lyon. :cry: :( :evil:

forever_STEAUA12.03.2007 13:21

Pentru sustinatorii lui Oli: mai vreti? Cat sunteti dispusi sa il mai asteptati pe marele antrenor? Nu va doare si pe voi sufletul (macar putin) cand vedeti in ce hal a ajuns echipa?

mircea_zion12.03.2007 15:27

Hai sa fim seriosi parca Real Madrid nu a fost niciodata pe locul 4 in Primera Division :?

forever_STEAUA12.03.2007 15:32

@mircea_zion

Dar Steaua nu ocupa locul 4 in Primera Division... Acolo poate ar fi onorant un loc 4... Dar nu in Liga 1...

***alex***12.03.2007 15:46

Pentru Real Madrid sa fi mai jos de locul 2 inclusiv nu prea e onorant.

forever_STEAUA12.03.2007 15:56

@***alex***

OFF TOPIC: ma refeream ca pentru Steaua ar fi onorant un loc 4 in Primera Division...

PS: Si cu ce ma incalzeste pe mine sa stiu ca Real Madrid a fost si ea pe 4?

***alex***12.03.2007 15:59

Scuze, am citit gresit. Pentru Steaua ar fi onorant un loc in primele 8 in Primera, dar deja deviem de la subiect..

cozmin26.04.2007 17:10

astazi nu stiu,Steaua a jucat altfel decat in ultima perioada.Au avut mai multa determinare,mai multe faze de atac,o alta mentalitate..

Nu prea mi-au placut Lovin,Nicolita si Baciu.

Ii apreciez pentru meciul de azi pe nesu Iacob si pe Goian(care chiar daca a comis-o,a fost vina lu` Baciu)

weeezer26.04.2007 17:28

Determinare, alta mentalitate, dar ciuciu ocazii... Noroc cu cele 2 faze fixe, ca altfel ne multumeam iarasi cu "i-am dominat, dar ce folos?"

Insa eu ma intreb de ce naiba nu-l baga pe Chițibuș ala mic, Elton??? Adica Olaroiu desi isi simte (sau poate nu?) cutitul la os, le comite in continuare???

s_spionul26.04.2007 17:54

Voi nu ati observat ca Elton nu joaca mai nimic..face doar scamatorii si pierde mingea .. :?:

Dragoshel26.04.2007 19:05

Da, cam pierde mingea dar mie mi se pare ca da rapiditate jocului, prin pasele din prima, si prin actiunile sale 1-2-uri..

calin_meduzu26.04.2007 20:03

Va rog sa imi spuneti si mie careva: Ce joaca Victoras Iacob la Steaua? Sau ce face el in afara de faptul ca fuge si atat? Sau macar joaca fotbal? Eu nu vad asa ceva...

«12345»