FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Dinamo Kiev 1 - 1 (0 - 1)

«12345»
marele_m8821.11.2006 19:55

Forza Steaua!!!!

Sper sa invingem. Hai Steaua!!!!!

steagsimplu dica10

ppe21.11.2006 20:33

Bravo Cernat,te-ai razbunat pt primirea romanilor stelisti, pe Ghencea!

brennan21.11.2006 20:34

Nu se poate ca nimeni sa nu vada ca Dica si Oprita pierd toate mingiile care le trec pe langa picioare. Zau! Fara ei Steaua ar fi campioana pe care ne-o dorim cu totii!!!! Atatea sanse de gol si mingiile trec pe langa poarta....pe langa cei 2 "eroi" ai Stelei.Eu nu mai am ce sa mai spun....decideti voi!

Ford_V621.11.2006 21:00

nu mai conteaza rezultatul . . . .ceea ce conteaza este ca jucam slab . . . jucam slab rau :(:(:(:(:(

brennan21.11.2006 21:02

Nu poate fi vorba de un rezulat pana acum pentru ca suntem pe minus.Eu mai am o speranta....a iesit Oprita....Dar a mai ramas Dica....deci...

Ford_V621.11.2006 21:13

GGGGGGGGOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLL

brennan21.11.2006 21:40

Oki, Dica a dat un gol care ne trebuia ....dar se putea si mai bine 8O

bebeto21.11.2006 22:36

am jucat bine si frumos in primele 15 minute dupa care...no coment...hai sa fim seriosi avem nevoie urgenta de niste mijlocasi de valoare si de alt antrenor...imi pare rau de Olaroiu,poate n-o fi chiar asa slab tehnician dar in mod sigur e slab ,,selectioner''...

cit despre suporteri:bai fratilor,nu mai fluierati ca disperatii echipa sau jucatori in timpul meciului,ca faceti numai rau...fluierati la sfirsit antrenorul daca vreti,ca el baga jucatorii in teren.

pina una alta: F

strezahuzum21.11.2006 22:44

Ufff .... s-a terminat. Cat de greu !!

Mai intai de toate, bravo baieti pentru calificare !/hello /hello

Cateva ganduri, la cald :

- am avut bafta cu carul la cele 2 goluri anulate, primul corect, al doilea n-as baga mana in foc ;

- Oprita baiatule, cauta-l pe Coman, luati-va de mana si duceti-va incotro vedeti cu ochii ;

- Oli, lasa-ne, ca iarasi dupa un inceput bun de joc, am cazut pe final si n-am vazut nici un fel de schimbare inspirata ;

- Dica, ai facut exact un singur lucru bun tot meciul. Bravo, dar data viitoare e nevoie de mai mult ;

- Banele, ai muncit, dar in afara de asta cu greu mai pot sa-mi amintesc ceva bun. La iarna sper sa vina altcineva, mai bun, iar tu, fara suparare, dar pe banca pana la prestatii substantial mai bune ;

- Thereau, jos palaria. Se vede ca vine din alte cotloane.

Bravo, inca o data, si la mai mare in UEFA !! :yeah: :yeah:

manu7121.11.2006 22:55

Dumnezeu a fost stelist 100%.....ce bafta pe noi cu arbitrajul........in rest,jucam la fel de prost......dar se pare ca si cind joci prost daca ai noroc poti sa ajungi acolo unde iti propui.......trebuie schimbat ceva in echipa noastra.....forzza Steaua......si e posibil sa fie bine in u.e.f.a.......totdeauna Steaua

bryllyant_blond21.11.2006 23:04

bv Steaua oricum ai demonstrat ca esti o echipa mare si ai putut sa faci fata unor echipe "galactice" insa paote la anul ne va fi mai usor(mai avem nevoie de experienta),sper ca in primavara europeana sa ajungem mai sus decat anul trecut .bv Dica :D

martanu22.11.2006 00:25

BRAVO pentru CALIFICARE!!!!!

Acum este timpul sa ne concentram la maxim in campionat, sa castigam toate meciurile pana la final. Rivalii nostri acum incep doar munca pentru primavara europeana si putem profita.

La sfarsitul anului cred ca trebuie facuta o analiza la sange a jucatorilor si a antrenorului. Dupa ce se va trage linie putem spune pa unuia sau altuia. Sper sa nu cumva sa-i faca vant la Bostina pentru petarda aia de Coman, cum se aude.

skylo22.11.2006 01:20

Bravo baieti un egal chinuit si cu noroc dar BRAVO.

Nici nu ne trebuia mai mult. Am vazut ca prestatia echipei a ajuns la un nivel slab si nivelu asta slab e constant... trebuie facut ceva.Thereau e de nota 10 si dupa parerea mea cel mai bun jucator de pe teren.Dica inafara de golul care sa fim realisti a fost frumos,jos palaria... nu a facut nimica.In ultima perioada Dica a inceput sa joace fff slab.Mai inspirata mie se parea formula V Badea - Thereau nu credeti?

Tre sa dam cel putin o bere la arbitri care sa recunoastem .... "ne-au ajutat un pic" :))

In fine bravo pt egal si felicitari pt calificare in UEFA.

Virgil22.11.2006 06:43

Pe site-ul UEFA,Dica a fost declarat omul meciului si tu vorbesti de un cuplu în atac Badea - Thereau.

Nu ti-ai ales bine momentul.

Important e ca Steaua s-a calificat.Sunt convins ca în iarna vor mai veni câtiva jucatori de valoare sa îmbrace echipamentul ros-albastru.

Putem spune ca Steaua,cel putin pe plan international,are un final de an notabil.

Sexystelista22.11.2006 08:29

Si de l-ar declara 100 de site-uri oficilae si ziare si mari cunoscatori de fotbal pe Dica cel mai bun om al meciului realitatea este cu totul alta. Haideti sa va povestesc cum a a fost pe stadion...

Am urcat cu emotie pe treptele ce duceau inspre peluza... Mi-am ales cu grija locul in asa fel in cat sa am o imagine de ansamblu... In dreapta suporterii nostri mai muti ca niciodata, in fata galeria la fel de tacuta... Mi-am dat seama ca se pregatea ceva.In stanga aproape inexistenta galerie a ucrainienilor facea mai multa galagie decat un intreg stadion... Replicile noastre foarte inteligente erau bineinteles huiduielile si injuraturile. Momentul iesirii jucatorilor la incalzire a fost cel care parca a mai dezmortit un pic suporterii. Ceva imi atrage atentia in peluza a II-a. O parte dintre suporterii nostri se bateu intre ei... CA LA NOI LA NIMENI!!STAU SI MA GANDESC: ECHIPA DE Champions League IOC, SUPORTERI IOC...

Incerc sa ma bucur de placerea de a vedea Steaua, intr-o competitie atat de impoortanta, live! Ma asteptam la un meci mare care sa stearga cu buretele toate esecurile din ultima vreme. Momentul mult asteptat a sosit... Echipele intra pe teren... Intr-o parte se impart fluieraturi in cealalta ropote de aplauze si incurajari. Galeria isi sterge toate pacatele cu un superb spectacol. SUNT MANDRA!!!IMI VINE SA TIP DE FERICIRE!! CE IDIOATA AM FOST!!BINEINTELES CA AVEM ECHIPA DE Champions League... SI MAI ALES SUPORTERI!! Simteam ca ma sufoc de emotie. In difuzoare se aude muzica de Champions League... Emotia e si mai mare. Un alt suporter stelist tine sa-i aminteasca lui Borcea ca nu va auzi si nu va vedea asemenea atmosfera in viata lui!!! Rad! E minunat! Tribunele freamata... Nici nu se aude fluierul de inceput al arbitrului. Toti suntem in picioare si ne strigam cat putem de tare iubirea pentru aceasta echipa. Inceput fulminant al nostru... Rateaza Dica... Si din nou Dica, completat de Banel al nostru... Era abia minutul 5 si deja simteam ca suntem "pe ei pe mama lor". Suporterii ucrainieni erau muti. Cei de la tribuna I le aratau un gest "plin de respect" (cunoscatorii stiu :D ). Ma gandeam ca vom repeta faza de Kiev. Minutele treceau, ucrainienii ratau, noi nu puitem lega mai mult de trei pase. Dica ne exaspera pe toti, Oprita la fel, Thereau alerga, dar degeaba si a venit si minutul 29... Cernat, romanul nostru, a facut dintr-o banala lovitura libera, un gol care ne-a inghetat pe toti(nu ca n-am fi fost noi deja inghetati de frigul de-afara). Suporterii ucrainieni exultau. Au aprins torte si asta i-a facut pe jandarmi sa se uite la ei cu si mai mare atentie, dar fara sa intervina(stau si ma intreb daca eram noi in locul lor la fel se intampla?). Dezamagire mare in tribune.. Care mai de care incepe sa fluiere de nemultumire nemultumit(pe bune!!aveau si de ce!) Finalul reprizei a venit ca o izbavire pentru noi. Speram ca dupa pauza sa se schimbe ceva, cineva...Toti ne intrebam de ce Cristocea, Badea si mai ales Radoi sunt pe banca de rezerve iar, Oprita, Ovidiu Petre, si Dica sunt titulari.ne intrebam cate de greu ar fi fost sa titularizezi oameni care pot face ceva? Dupa pauza ne asteptam la o minune cand am vazut ca deja era min 60 si noi nu reuseam sa ne apropiem de poarta ucrainienilor. A venit acea unica clipa de magie a lui Dica. Am zbierat initial crezand ca va rata... dar minune mingea a intrat in poarta! Am ramas vreo cateva secunde bune muta apoi am inceput sa iau in brate pe cine nimeream... :oops: Ce mai conta!!! Steaua, Steluta noastra egalase!!! Eram din nou in UEFA!! Sfarsitul meciului m-a prins aproape un infarct... asteptam sa se termine, dar vroiam sa nu se termine. Dupa ce ucrainienii au avut si un al doilea gol anulat, noi cei din tribuna I am hotarat sa punem mana de la mana si sa-i facem cinste domnului tusier... Bravo dom'le!!! Pai ce? Noi nu putem fi avantajati? Acum putem spune cu adevarat ca am intrat in Europa... Am trait s-o vad si pe-asta!!

Magie, sarbatoare, final de partida cu cele mai mari emotii pe care le-am avut vreodata in viata mea!! Nu-mi venea sa plec, mai vroiam o repriza(in care sa nu dea uncrainienii gol, bineinteles!).

Peste toate a fost un meci in care ne-am dat seama de valoarea nostra... Aceea de Cupa UEFA!! Deocamdata atat se poate. Sa speram ca in iarna ceva se va schimba in atitudine, in lot, in tot!!

Si dupa cum bine spunea Lita Dumitru la emisiunea lui Florin Calinescu, citez: "Atata timp cat Olaroiu o sa fie antrenor la Steaua... Steaua NU E Steaua!!!"

VA LAS PE VOI SA TRAGETI CONCLUZIILE!

ivanicro22.11.2006 08:36

Felicitari pentru calificare!

Cu ceva timp in urma se punea o intrebare cu mai multe variante de raspuns. Intrebarea era "Ce/cine credeti ca este de vina pentru performanta slaba a echipei?" Dupa meciul de aseara mi-a venit in minte aceasta problema. Si asta pentru ca ne-am calificat, este adevarat, dar cum am facut-o, toata lumea a vazut. Vor spune unii "n-are importanta cum ne-am calificat atita vreme cit ne-am realizat obiectivul". Oare este chiar asa? Eu cred ca NU.

Si atunci m-am gindit ca vinovat este Gigi Becali. Daca vrei sa joci in CL atunci trebuie sa cheltuiesti aproximativ cit cheltuiesc toti ceilalti mari participanti in CL. Este adevarat ca GB a bagat o gramada de bani in Steaua dar marea performanta cere mai mult. Asta pentru a avea jucatori care pot juca mai mult de 60 de meciuri pe sezon fara sa se vaite ca sunt obositi. Vinovat este si Olaroiu. I-au trebuit aproape 2 luni sa-si dea seama ca echipa joaca "incet si previzibil"? Ce fel de antrenor este asta. Toata lumea spune ca Oli este cel mai bun antrenor din tara. Ce performante are Oli? Este a 2-a oara la Steaua si de fiecare data echipa a avut prestatii slabe cu Oli la timona. De altfel poate-mi spune cineva ce joaca echipa sub comanda lui Oli. Personal n-am reusit savad nimic. Ca baietii marcheza 3-6 goluri cu echipa ca National nu-i nici o bucurie. In cele 7 meciuri mai importante ale sezonului (ma refer la cele din CL si Rapid, Dinamo) echipa a inscris cu mare noroc 4 goluri la Kiev si alte trei in celelalte 6 meciuri. Asta da performanta. Abia la sfirsit putem vorbi despre jucatori. Vorbind despre acest sezon numai, in afara lui Thereau care mi s-a parut cel mai mare cistig pentru echipa, n-am vazut nici un alt jucator sa arate mare lucru. Dica joaca numai pentru el si nu pentru echipa. De aici si prestatia modesta. Oprita alearga ca un bezmetic fara nici o idee. Goian si Ghionea fara Radoi in fata lor au devenit modesti. Paraschiv este f.departe de forma din sezoanele trecute. Lovin faulteaza la nesfirsit. Ti-e si frica sa te uiti la el. Ov. Petre pare intr-o crestere de forma dar tot departe de forma care l-a recomandat in trecut. Banel cu tot talentul lui incontestabil alearga fara perspectiva. V.Badea da 2 goluri si pe urma sta degeaba in teren 10 etape. Stancu este inca departe de cerintele CL si chiar Steaua. Saban la fel. Nesu n-ar fi rau dar...accidentat. Iar prostia din meciul cu Rapid demonstreaza imaturitate. Despre portari nici nu se poate discuta pentru ca practic nu avem. Cernea este ca si Carlos foarte slab. Spunea cineva ca echipa are nevoie de un portar care sa apere ceea ce este de aparat si nu neaparat mingiile de exceptie. Iar cei doi portari ai Stelei ramin in echipa doar pentru cele citeva interventii exceptionale. Doar Petre Marin si-a demonstrat profesionalismul pe toata durata acestui sezon. Dar sa nu uitam ca Petre Marin are 33 ani. In final, sper ca ceva sa se schimbe in perioada inter sezon in asa fel incit sa ne bucuram la primavara de o echipa competitiva si de un joc cu adevarat bun.

I.N.Money22.11.2006 10:37

Trebuie sa recunoastem ca am jucat lamentabil pana in momentul intrarii lui Radoi si Cristocea,dar aceste lucruri nu le va mai stii nimeni si va ramane decat cea de a 3 a calificare consecutiva in primavara europeana.

Greu de remarcat cineva in mod special dintre cele 2 echipe,poate Thereau si Dica,dar si Petre Marin care e practic o stanca a apararii,iar la felul cum joaca e greu de crezut ca are o varsta cosiderabila.

Momentan nu trebuie sa ne gandim la finala,daca ajungem in sferturi de atunci putem incepe sa visam.

Virgil22.11.2006 10:52

Peluza Sud a fost extrem de spectaculoasa in timpul meciului cu Dinamo Kiev.

29613-16233857386ed2c8b58a5_660_440_.jpg

Superba imagine preluata de pe [site din caracatita Gazetei Sporturilor]

cisco22.11.2006 11:04

Peluza Nord.. ca de obicei senzationala :)

Si aia de la Kiev au facut ceva spectacol .. in pielea goala..tatuati :) cu torte si japoneze.. e ceva !

I.N.Money22.11.2006 11:19

Dica niciodata nu a fost acel om care sa alerge,sa faca presing ,dar e un jucator care nu are nevoie decat de o singura minge pentru a face diferenta.

Atat de criticatul Dica de spectatori meci de meci este jucatorul cu capacitatea cea mai mare de efort din actualul lot al Stelei,fiind chiar peste Banel la acest capitol.

Asta vara in Austria,Dica si Jardel erau singurii jucatori care nu acuzau oboseala dupa antrenamente.

Acesta este Dica,niciodata nu se va schimba,el e omul cu cele mai multe goluri in Europa acum din echipa noastra,iar faptul ca nu il apreciem nici acum nu este un lucru bun!

skylo22.11.2006 11:21

@ Virgil - Normal ca a dat un gol si a fost numit omul meciului da sa fim seriosi ...a facut ceva pe teren inafara de golu ala?

Eu nu sunt cu critici sau faze din astea da in ultimul timp Dica joaca foarte slab.

forever_STEAUA22.11.2006 11:44

@skylo

Trebuie sa intelegi ceva... Dica este momentan singurul jucator din lotul Stelei care poate sa joace 90 de minute sub orice critica si apoi sa aiba un moment de geniu... De aceea l-a tinut Oli pe teren... Nimic nu garanteaza ca zbaterea cuplului Badea-Thereau ar fi dus la un alt rezultat, si asta datorita jocului in mare parte slabut facut de echipa noastra...

Pana la urma calificarea in primavara europeana este cea care conteaza, si acesta era obiectivul nostru... De meciuri frumoase dar incheiate nefavorabil pentru noi mi-e plin "podu'"... Totusi trebuie schimbat ceva... Poate ca scapand de presiunea Ligii Campionilor, baietii nostri vor iesi din pasa proasta ...

Phire22.11.2006 11:57

Meciul a fost departe de a fi extraordinar, insa bucuria vizionarii sale de pe Ghencea, si calificarea -cum, necum- pentru a treia oara consecutiv in primavara europeana ma fac sa fiu ceva mai blanda cu criticile.

Inceputul a fost foarte bun, insa apoi ne-am stins, treptat, lasandu-i pe ucrainieni sa ne domine. Pacat de marile ocazii ale lui Thereau si Oprita -care oricum a fost mana moarta ieri-, daca reuseau sa inscrie cred ca in mare masura meciul era rezolvat si nu mai trebuia sa multumim asistentului pentru anularea unui gol valabil -al doilea, ca primul zic c-a fost anulat pe buna dreptate-.

I-am remarcat pe Thereau, Stancu, Ovidiu Petre si Radoi -dei n-am inteles de ce a intrat asa tarziu; la fel si Cristocea-.

Si mai cred ca Dica ar trebui sustinut mereu, pentru ca inca o data a dovedit ca, desi pare inexistent pe teren uneori, e capabil sa decida de unul singur soarta unui meci -si cu ce executii :D !-.

In final, ramanem cu calificarea in UEFA de pe locul 3 intr-una din cele mai grele grupe din CL. Si cu speranta ca, in iarna, se vor face unele schimbari la echipa -transferuri serioase, etc- care sa schimbe in bine jocul mohorat al Stelei din ultima vreme.

P.S. Chiar nu pot sa-i inteleg pe cei care s-au luat la bataie intre ei, in Sud. Cum poti sa te bati cu alt suporter stelist, si in timpul unui meci din CL :oops: ma depaseste :( ...

***alex***22.11.2006 13:40

Am facut un meci slab in prima parte, apoi ne-am trezit dupa intrarea lui Radoi. Dica poate sa joace slab 89 de minute si sa puncteze decisiv in minutul 90, asa ca este un jucator important in echipa. Conteaza ca ne-am calificat din nou in Cupa UEFA in primavara europeana!

Cele doua peluze au fost la inaltime, cu o superba coregrafie realizata de PN si cu torte in PS in stilul Ultras.

Forza Steaua!

MadFroG22.11.2006 14:29
Dica niciodata nu a fost acel om care sa alerge,sa faca presing ,dar e un jucator care nu are nevoie decat de o singura minge pentru a face diferenta.

Atat de criticatul Dica de spectatori meci de meci este jucatorul cu capacitatea cea mai mare de efort din actualul lot al Stelei,fiind chiar peste Banel la acest capitol.

Asta vara in Austria,Dica si Jardel erau singurii jucatori care nu acuzau oboseala dupa antrenamente.

Acesta este Dica,niciodata nu se va schimba,el e omul cu cele mai multe goluri in Europa acum din echipa noastra,iar faptul ca nu il apreciem nici acum nu este un lucru bun!

Degeaba iese primul la testele fizice daca nu demonstreaza pe teren capacitatea de efort iesita din comun.

Thereau de exemplu a alergat aseara de 3 ori mai mult decat Dica.

E un jucator de geniu,insa numai atunci cand vrea :|

«12345»