FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Dinamo Kiev 1 - 1 (0 - 1)

«12345»
mircea_zion17.11.2006 14:33

deci s-ar putea sa se mai puna bilete in vanzare ?daca se mai pun va rog sa postati aici :) MS

M@rmota17.11.2006 15:31

Sper sa fie o atmosfera de infern, sa le fie frica celor de la Dinamo Kiev din primul minut in care vor pasi in Templu.

Sa fim alaturi de echipa pana la capat si sa ii impingem spre victorie!

Forza Steaua si..cat mai mult goluri sa dam!

IONUTZ-CIPRIAN17.11.2006 15:38

:evil: >>>Daca stadionul va fi plin,si asa va fi,atmosfera va fi asa cum a fost ca si pana acum,poate mai dementiala,pacat totusi ca printre stelisti poate mai sunt si altii,care doresc sa vada o un meci de CL,si aia va dati seama ca nu o sa sustina echipa,referitor la rezultat,acesta va fi in favoarea noastra cu siguranta...BAFTA!!>>> :twisted:

The_Foxes17.11.2006 16:22

am auzit ca maine de la 11 se pun in vanzare biletele pe care le-au refuzat uratii aia.e adevarat ?

Virgil17.11.2006 16:58

Gigi Becali, a declarat cã îi va face o invitație oficialã premierului Ungariei, Ferenc Gyurcsany, la partida din Liga Campionilor cu Dinamo Kiev, dupã ce oficialul maghiar a spus cã apreciazã performantele Stelei.

_41548116_gyurafp203b.jpg

Prime Minister of Hungary

"Vreau ca premierul Ungariei sã vinã la meciul cu Dinamo Kiev. Îi voi trimite o invitatie prin intermediul Ministerului de Externe, pentru cã doresc sã vinã la meci, deoarece este un stelist adevãrat", a declarat Gigi Becali.

Reactia lui Gigi Becali vine în urma afirmatiilor fãcute de seful Guvernului Ungariei, Ferenc Gyurcsany, care i-a mãrturisit primului ministru al României, Cãlin Popescu Tãriceanu, cã apreciazã foarte mult performatele internationale ale Stelei si cã îsi doreste ca si tara sa sã aibã o echipã de talia celei din Ghencea.

www.gsp.ro

Interesant.

IONUTZ-CIPRIAN17.11.2006 17:04

:evil: >>>Cred ca am ajuns sa fim invidiati!!>>> :twisted:

mircea_zion17.11.2006 17:29

pana la urma se mai pun in vanzare biletele alea pe care aia nu le-au luat ?

Phire17.11.2006 21:04

Se pare ca da :) :

Sâmbătă se pun în vânzare ultimele bilete pentru Steaua-Dinamo Kiev

FC Steaua Bucureşti va pune în vânzare sâmbătă, începând cu ora 11.00, biletele rămase la peluza a doua pentru meciul cu Dinamo Kiev, programat marţi, de la ora 21.45, pe stadionul din Bulevardul Ghencea, în etapa a V-a a grupei E a Ligii Campionilor. Preţul unui tichet este de 35 de lei, iar o persoană nu va putea achiziţiona mai mult de patru bilete. În cazul în care cele aproximativ 1.000 de bilete la peluza a doua nu se vor epuiza sâmbătă până la ora 17.00, doritorii vor mai putea cumpăra şi duminică, începând cu ora 11.00.

FC Steaua rezervase iniţial 2.000 de bilete pentru Dinamo Kiev, însă la meciul de marţi vor veni doar câteva sute de suporteri ucraineni.  

sursa: Prosport

Alessandro17.11.2006 21:37
Gigi Becali, a declarat cã îi va face o invitație oficialã premierului Ungariei, Ferenc Gyurcsany, la partida din Liga Campionilor cu Dinamo Kiev, dupã ce oficialul maghiar a spus cã apreciazã performantele Stelei.

_41548116_gyurafp203b.jpg

Prime Minister of Hungary

"Vreau ca premierul Ungariei sã vinã la meciul cu Dinamo Kiev. Îi voi trimite o invitatie prin intermediul Ministerului de Externe, pentru cã doresc sã vinã la meci, deoarece este un stelist adevãrat", a declarat Gigi Becali.  

Reactia lui Gigi Becali vine în urma afirmatiilor fãcute de seful Guvernului Ungariei, Ferenc Gyurcsany, care i-a mãrturisit primului ministru al României, Cãlin Popescu Tãriceanu, cã apreciazã foarte mult performatele internationale ale Stelei si cã îsi doreste ca si tara sa sã aibã o echipã de talia celei din Ghencea.  

www.gsp.ro

Interesant.

Tare! :lol: Ungurul nu tine cu Fehervar(Ferencvaros) sau Ujpest si tine cu Steaua...Doamne ce minte are Jiji! :lol:

stelistu_618.11.2006 10:20

Steaua-Dynamo Kiev, un meci decisiv pt campioana noastra si ultima din grupa sustinuta acasa. Sper intr-o victorie la 2,3 goluri diferenta sau macar la un egal.

Asa ca, Forza Steaua, campioana ros-albastra!!!!!

fular-campioniifular-campioniifular-campionii

steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2

mihai stelistu18.11.2006 20:03

steagcruce2 ii batem fara discutii cu 5-0 steagsimplu fularsteau2

martanu18.11.2006 21:21

Trebuie sa uitam in primul rand de acel 4-1 de la Kiev.

Daca, Doamne fereste, pierdem cred ca s-a dus si Cupa UEFA in anul asta. Cand ma gandesc la faptul ca si un egal ar fi bun si la antrenorul nostru Oli...parca vad ca vom juca la 0-0.

Cred ca este clar ca ucrainienii nu vor pierde cu Real acasa, pe vremea aia va un frig acolo mama-mama. Sigur vedetele Realului vor fi preocupate de altceva decat de meci... :o

HAI Steaua!!!!!!

(ca se poate!!)

noname_fu19.11.2006 08:11
Vand si eu bilet in plus la peluza 2 (SUD)  

pret 35 lei  8)

si cum dam de tine? lasa si tu aici o modalitate de contact

stelistu^fanatic19.11.2006 10:45
steagcruce2 ii batem fara discutii cu 5-0 steagsimplu    fularsteau2

bah 5-0 ar fi un pic qm mult pt ei!vrei sa nu mai joace niciodata fotbal;)??

steagcruce2 fularsimplu

alexandru_dica19.11.2006 10:59

steagcruce2 HAI Steaua!!!! Steaua cea mai tare echipa din Romania si sunt sigur ca o sa-i batem pe cei de la Kiev cu scorul de 4-2 steagcruce2 fular-campioniifularultras dica10

Europa_Steaua_Oriunde_Ste19.11.2006 12:27

Speram intr-o victorie marti! Dica ne incredem in tine! Radoi , speram ca va fi o reintoarcere placuta ! Forza Steaua !!!!!!!!!!!!!!!!!!

mih2619.11.2006 17:58
si pentru cultura ta generala sa stii ca biletul la meci este 350.000 mii si se pun in vanzare :P

Prietene, pentru cultura ta generala, un bilet e 50 RON la tribuna a 2 a. La peluza e 35 RON. Asa ca citeste si tu mesajul cu atentie!

danciu1920.11.2006 01:10

sper ca la meciul cu kievul toti stelistii adevarati sa fie alaturi de echipa,pt ca au nevoie de noi,se vede ca in ultimele meciuri nu au reusit jocuri bune (cu toate ca a fost un 6-0 cu nationalul)asa ca cei care veniti la meci incurajati echipa orice s-ar intampla.

jimmy1920.11.2006 13:19

Sper sa facem un egal...pentru ca echipa e obosita si nu prea mai merge. Aia o sa joace pe viata si pe moarte...asa ca nu va fi usor deloc. Forza Steaua!!! :arrow: UEFA

cisco20.11.2006 13:28

Eu cred ca va fi un meci frumos si usor pentru Steaua.... vedem noi maine seara ! :oops:

Alessandro20.11.2006 17:34

Nu va fi un meci usor!Va fi un meci foarte greu!Eu zic ca NULaroiu ar trebui sa riste si el odata in viata,introducandu-l pe Radoi in primul ''11''!Cu el la centrul mijlocului,ma simt mai usurat...

janker steaua20.11.2006 18:50

oameni buni vad ca voi vb de premierul ungar,ca ii batem cu 5-0 eu va spun va fii un meci ffff greu.eu va spun ca daca doamne fereste pierdem,nu conteaza scorul,Real Madrid nu v-a cistiga la Kiev pe 6 decembrie.in primul rind cine stie cite grade vor fii, in al doilea rind capelo fiind calificat va juca cu rezervele

Nici tu nu esti prieten prea bun cu limba romana. Incearca sa scrii corect pe viitor. Moderatorii

mih2620.11.2006 19:42

Stiti de mi se pare mie extrem de caterinca? Au fost o gramada de fani care si-au exprimat dorinta de a face rost de bilete pentru meciul cu Kiev. Dar eu am pus anuntul pe atatea forumuri si nimeni nu vrea. Au fost 2 sau trei care mi-au scris dar dupa aia s-au facut nevazuti! Credeam ca scap si eu de drumul la stadion, dar asta e!

Phire20.11.2006 20:36

Ucrainienii sunt hotarati sa arate ca meciul de la Kiev a fost doar un accident, asa ca maine vor trage cu dintii sa ne bata.

In conditiile astea -si prin prisma jocului foarte slab al Stelei din ultima vreme :( - nu cred ca-si poate imagina cineva ca Steaua va avea un meci usor maine. :? Important e ca jucatorii nostri sa se trezeasca, si sa dea tot ce-i mai bun din ei, fiind constienti de ce catastrofa ar fi daca am pierde calificarea asta in UEFA. :?

Am incredere in echipa, si sper sa-i vad maine pe viu stergand impresia proasta lasata in ultimul timp.

Forza Steaua! steag2

P.S. Si eu as fi mult mai linistita daca Radoi ar fi titular, dar nici n-as vrea sa forteze daca e chiar si cel mai mic risc ca accidentarea sa-i recidiveze. :?

spaniolu21.11.2006 08:59

:idea: Cernea

Stancu Goian Ghionea P.Marin

RĂDOI Paraschiv

Nicolita Cristocea

Thereau Dica

«12345»