FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Dinamo Kiev 1 - 1 (0 - 1)

«1235»
Virgil10.11.2006 07:20

Ultimul joc al Stelei pe teren propriu în grupa E a UEFA Champions League,editia 2006/2007,va avea loc marti 21 noiembrie,de la ora 21:45.

Este meciul decisiv pentru participarea în primavara europeana,în Cupa UEFA.

Este meciul pentru care,patronul ucrainenilor ofera prime de 50.000 euro/jucator,pentru o victorie care sa-i situeze pe locul 3.

Asta ar însemna ca trebuie sa ne administreze o înfrangere la cel putin 4 goluri diferenta.

G.B.manifesta optimism în privinta calificarii si spune ca e imposibil ca Steaua sa fie învinsa de Kiev si mai ales la o asemenea diferenta,în Templu.Convingere pe care o împartasim si noi,chiar daca Steaua trece printr-o perioada mai putin fasta.

Becali ofera prima de victorie,300.000 euro/echipa,jumatate din cei 600.000 euro pe care îi va primi de la UEFA în caz de victorie.

Sper ca echipa sa-si revina,orgoliul fiecarui jucator sa se trezeasca,ambitia si valoarea sa functioneze,pentru a obtine Victoria.

E imposibil ca primavara europeana sa ne scape printre degete,acasa,dupa jocul magnific si dupa diferenta de 3 goluri obtinuta în fata oaspetilor nostri din 21.11,chiar la Kiev.

Urez succes Stelei si astept din partea ei,un adevarat joc de Liga Campionilor.

Steaua

mircea_zion10.11.2006 08:17

stii daca se mai pun bilete in vanzare?

uZy | @nDr3i11.11.2006 01:48

succes Steaua!!!

Fl0r1nsteaua11.11.2006 15:53

Sper sa faca o figura frumoasa..le urez mult noroc;Froza Steaua!!! 8)

FanSteaua4Life14.11.2006 01:13

3 puncte si calificarea in UEFA...altceva nu mai e de zis...

Bogdan4Steaua14.11.2006 04:32
stii daca se mai pun bilete in vanzare?

Valeriu Argaseala a declarat la Recursul Etapei ca nu se mai gasesc bilete intrucat au fost vandute la pachet cu restul meciurilor. Totusi, probabil ca vei mai gasi in aceste zile bilete daca esti insistent(in special in seara meciului - bisnitarii vor cere in prima faza mult mai mult pe un bilet, dar pe masura ce se apropie ora meciului, preturile vor scadea vertiginos ;) - bisnita cu bilete trebuie descurajata ).

mircea_zion14.11.2006 08:54

da eu zic ca s-ar putea sa se puna 3.000 de bilete in vanzare inainte cu 2 zile cum s-au pus si la Lyon si daca esti pe faza s-ar putea sa prinzi un bilet acum nush ce sa zic vom trai si vom vedea , oricum Forza steagcruce2

MadFroG14.11.2006 09:58

----------------Cernea------------------

---Stancu----Goian--------Ghionea-----Marin--------

------------------ov.Petre----para-----------------

--------Badea-------------Dica------------Cristocea--

-------------------------Thereau----------------

_yang14.11.2006 11:30

@MadFroG

In locul lui Ov.Petre, Radoi. Iar ideea cu Badea e chiar interesanta.

Virgil14.11.2006 12:02

Mult mai interesanta ar fi daca Cernea ar trece vârf de atac si Thereau portar.

Daca e sa dam liber imaginatiei,putem sa-l punem chiar si pe Nicolita mijlocas dreapta.

Alessandro14.11.2006 12:03

Un meci foarte important!Si este extraordinar ca putem conta pe aproape tot lotul!Eu vad asa:

Cernea

Stancu Goian Ghionea Petre Marin

Nicolita Radoi Paraschiv Cristocea

Dica Thereau

Hmmm,parca e altceva cand poti juca cu formatia-tip!Daca era Steaua in aceasta formula in toate meciurile de UCL,poate ca inca mai aveam sanse de a merge in optimi...

ktalyn14.11.2006 14:24

parca nu sunt asa bucuros de faptu' ca vom juca in UEFA! da' asta e , am cazut cu 2 ekipe peste noi la ora actuala.... merge si'un egal;)

mih2614.11.2006 17:15

Vand bilet la meciul cu Kiev! Tribuna 2 - 50 RON (deci nu fac bisnita) :D

Andreea stelista15.11.2006 07:14
Vand bilet la meciul cu Kiev! Tribuna 2 - 50 RON (deci nu fac bisnita) :D

DOAR 1? NU AI 2? :D

Nu mai scrie cu majuscule

decat la inceput de propozitie,fraza,

nume proprii,etc

Ultima atentionare.

Moderatorii

mircea_zion15.11.2006 16:09

cat sunt bilete pt meciu cu Dinamo Kiev ? am auzit ca se pun maine biletele dar nush cat costa imi poate spune cineva? ms

weeezer_2015.11.2006 19:17

Este meciul pentru care,patronul ucrainenilor ofera prime de 50.000 euro/jucator,pentru o victorie care sa-i situeze pe locul 3.

Asta ar însemna ca trebuie sa ne administreze o înfrangere la cel putin 4 goluri diferenta.

Sa fim seriosi, cu orice victorie in Ghencea sunt de parere ca Dinamo Kiev devine favorita la calificarea in UEFA - vor mai avea nevoie doar de un egal cu Real Madrid, acasa (cand e f. posibil ca Realul sa joace cu echipa a doua, sa nu acorde aceeasi importanta meciului, etc). Pt ca noi, sa-mi fie cu iertare, nu scoatem punct(e) la Lyon...

mih2615.11.2006 19:35

Din cate am auzit eu, nu mai se pune nici un bilet in vanzare pentru Dinamo Kiev (sursa-Valeriu Argaseala). Eu vand biletul la pretul normal la tribuna 2 (50 ROn).

Apropos, regret ca nu pot vedea meciul. Trebuie sa plec din Bucuresti dar sper ca baietii sa ne liniseasca cu prezenta in UEFA.

Campioni am fost, campioni suntem, campioni vom fi, pana vom muri...Steaua Buucuresti! :D

mircea_zion15.11.2006 20:50

si pt cultura ta generala sa stii ca biletul la meci este 350.000 mii si se pun in vanzare :P

FanSteaua4Life15.11.2006 23:24

350 sunt la peluze, la tribuna 2 costa 500...

alice4steauaBUC16.11.2006 01:12
350 sunt la peluze, la tribuna 2 costa 500...

se mai pun 500 de bilete in vanzare maine(de fapt azi)...la ora 10...

sorin_77716.11.2006 07:36

Abia astept ziua de marti,

Si eu cred ca Steaua va juca din primul minut cu Radoi daca acesta se va simtii bine dupa o repriza intreaga aproape la Pandurii...

In atac ii vreau pe Thereau si Dica.

Si pe dreapta vreau sa joace Nicolita.

Virgil16.11.2006 07:54

Astãzi, la ora 10:00, la casele stadionului din Ghencea se pun în vînzare 500 de bilete pentru meciul Steaua - Dinamo Kiev.Cinci zile au mai rãmas pînã la meciul Steaua - Dinamo Kiev, programat marti searã în Ghencea, în penultima etapã a grupei E a Ligii Campionilor. Atunci se va decide în mare mãsurã echipa care va termina pe locul 3 si, implicit, se va califica în "16-imile" Cupei UEFA. Conducerea campioanei a anuntat cã pune astãzi de dimineațã în vînzare 500 de tichete pentru aceastã întîlnire, toate fiind la peluza a II-a, cea cu tabela de marcaj. Prețul unui bilet este de 35 de RON, cel mai ieftin bilet oferit de Steaua la cele 3 jocuri din Ligã, cu Real, Lyon si Dinamo Kiev.

Tichetele vor putea fi achiziționate începînd cu ora 10:00, de la casele arenei din Ghencea, acolo unde vor fi adusi jandarmi, dar si bodyguarzi, special pentru a-i împiedica pe bisnitari sã intre în posesia biletelor. În plus, oficialii Stelei asteaptã un rãspuns si din partea vicecampioanei Ucrainei în ceea ce priveste numãrul de suporteri pe care trupa lui Cernat îi va avea în Ghencea. În functie de solicitarea lor, ros-albastrii rezervîndu-le deja aproximativ 2.000 de tichete, vor mai fi puse în vînzare cele la care ucrainenii vor renunta.

www.gsp.ro

sorin_77716.11.2006 19:57

si cum s-au pus in vanzare asa de repede s-au dat... Nu mai este nici un bilet...

George Stan17.11.2006 00:55

Cumpar 2 bilete la tribuna a doua.

Daca cineva are, sau stie pe cineva care are, de vanzare doua bilete la tribuna a doua, si este dispus sa le vanda la pretul oficial, il rog sa ma contacteze prin pm.

Nu cumpar decat la pretul oficial. Multumesc.

Virgil17.11.2006 12:45

Vin doar 150 de ucraineni

Conducerea Stelei a fost informatã de cãtre Dinamo Kiev cã, la meciul de sãptãmîna viitoare, în Ghencea nu vor fi prezenti mai mult de 150 de suporteri ai trupei lui Demianenko.

"Asteptãm confirmarea oficialã, dupã care, restul biletelor rezervate pentru echipa ucraineana,le vom scoate la vînzare pentru fanii nostri", a declarat directorul executiv al Stelei, Valeriu Argãsealã.

Ros-albastrii au rezervat 2.000 de tichete pentru fanii adversarilor.

www.gsp.ro

«1235»