FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Dinamo Kiev 1 - 1 (0 - 1)

«1345»
I.N.Money22.11.2006 14:38

Ba din contra o demostreaza,cand l-am vazut noi vreodata pe Dica cerand schimbarea sau neputand sa duca pana la capat un meci intreg?

Ca nu are viteza,asta este partea a 2 a....

Sexystelista23.11.2006 03:56

Desi nu am fost deloc multumita de prestatia echipei, vreau sa impart cu cei care nu au putut fi prezenti pe stadion bucuria unui meci ce m-a facut sa vreau mai mult..., mai mult decat am facut anul acesta.

Urcam cu emotie treptele ce duceau catre peluza si cu cat ma apropiam mai mult cu atat emotia era mai mare. O data ajunsa mi-am ales cu grija locul pentru a aputea avea o privire de ansamblu a terenului. In dreapta mea suporterii nostri cam muti, in stanga aproape inexistenta galerie a uncrainienilor facea mai multa galagie decat noi. Bineinteles ca le-am raspuns cu replicile noastre inteligente, huiduieli si injuraturi. M-am asezat o clipa si am privit plina de admiratie acest stadion unde mergeam mereu... Dar parca acum arata altfel... Ma simteam pe Bernabeu. Primul meu meci pe stadion in Champions League... Ma uit in fata la galeria noastra... Liniste... Mi-am dat seama ca se pregatea ceva. In timp ce admiram acest templu al nostru al celor ce adulam aceasta echipa, in galerie observ ca se petrec lucruri mai mult decat ciudate. Stelisti bateau alti stelisti… Nu-mi venea sa cred. Stateam si ma gandeam…echipa de Champions League ioc, galerie ioc. Oare ce cautam noi aici ?? Stadionul s-a animat in clipa in care jucatorii au iesit la incalzire. Pe de-o parte se imparteau injuraturi, pe alta aclamatii si incurajari. Minunata senzatie... Asteptam cu totii sa inceapa marele meci. Si a inceput... Cu spectacolul pe care l-au avut galleria si-a spalat toate pacatele si am inceput sa ma gandesc… Cat de proasta am fost… AVEM SI ECHIPA DE Champions League, AVEM SI GALERIE!! Jucatorii intra pe teren si incepe isteria… Sunt prinsa intr-un vartej de sentimente ce nu-si au explicatie. Incepem sa ne strigam cat putem de tare dragostea pentru aceasta echipa. In difuzoare muzica de Champions League ne face sa plutm… Un coleg de peluza tine sa-i aminteasca lui Borcea ca el nu va vedea asa ceva in toata viata lui( eu am spus-o mai elegant :lol: ). Meciul incepe... Dica rateaza, si iar Dica rateaza completat de Banel al nostru. Suntem din start "pe ei pe mama lor". Minutele trec si pasele devin din ce in ce mai incalcite, ucrainienii sunt din ce in ce mai periculosi si vine si minutul 29... Gol Cernat!! Amutim cu totii... Sa fie finul lui MM nasul nostru? Ironoie sau nu era 1-0 pentru ei. Haideti baieti treziti-va!!Dar trezirea n-a venit, dar parca o data cu fluierul de sfarsit de repriza a venit speranta ca poate dupa pauza sa se schimbe ceva in jocul si atitudinea noastra. ma intrebam cum poti sa tii pe banca niste jucatori ca Radoi, Badea, Cristocea si sa titularizezi jucatori ca Oprita, Ovidiu Petre sau Dica(sa recunoastem Dica este .... nu cred ca am un cuvant cu care sa-l caracterizez)??? Pauza a trecut repede si meciul s-a reluat fara vreo schimbare. Aceleasi pase ce se opreau ininte de a fi periculoase, acelsi Dica ce nu putea sa paseze si sa fie periculos, acelsi Oprita ce se impiedica in minge... Oamenii deveneau din ce in ce mai nerabdatori. incurajarile se auzeau din ce in ce mai slab, razlet se auzeau si fluieraturi... Ne-am adus aminte ca suntem totusi stelisti cand El Capitano a intrat pe teren. Mireeel Raadooii, Mireeel Raadooii... Eram sigura ca o sa schimbe jocul nostru si o sa aduca macar un gol. Si Intr-adevar parca s-a schimbat ceva... Pasele au inceput sa fie mai sigure, apararea la fel... Trebuia sa vina si golul. Thereau a fost fenomenal...A luptat ca un adevarat campion. Are clasa, are talent, are tot ce-i trebuie sa devina un idol al nostru. Ma steptam ca golul sa vina de la el... A venit insa de la cine ma asteptam mai putin... Dica. E gol? E gol? Nu a ratat? Goooollllll!!!!!! E incredibil ca jucator!!! E fenomenal si nu in sensul bun al cuvantului! E un jucator slab tot meciul si are un moment de senzatie cand nu te astepti. Gooolll!!! Simt ca explodez de fericire. Sar si iau in brate pe primul pe care-l prind :oops:. Intregul stadion e o mare ros-albastra, ucrainienii au amutit, iar noi suntem in extaz. Imi doresc ca aceasta clipa de bucurie sa nu se mai termine niciodata. Dar meciul continua, in aceeasi nota de monotonie, dar ce mai conteaza?? Ne bucuram la fiecare degajare cat mai departe de poarta noastra. Si finalul meciului a venit cu mari emotii... Nimeni nu se bucura la capacitate maxima!! si de ce ne-am fi bucurat? Nu am jucat bine deloc! Stiu ca v-am plictisit dar vreau catre final sa va dau ceva material la care sa va ganditi...

Un mare jucator, LITA Dumitru, intr-o emisiune televizata a spus: "Atata timp cat Olaroiu este antrenor la aceasta echipa, Steaua NU E Steaua!!!!"

VA LAS PE VOI SA TRAGETI CONCLUZIILE!!

FACAND ABSTRACTIE DE MODUL IN CARE S-A JUCAT ZIC EU CA ESTE O CALIFICARE! DAR OARE CE VA FI MAI DEPARTE? IN RITMUL ASTA NU VOM FACE NIMIC!

la-la-la24.11.2006 04:48

Hello!

I do not wanna speak about game and about that your hooligans are cowards... all this moments in past.

If you have photos of our (Dynamo Kyiv) sector on your stadium. Send it to me pleace.

d***@***

1 moment... dynamo with "Y" not "I"

Thanks

Sexystelista24.11.2006 05:25

You can speak but no one will listen!!First of all we are not hooligans and second of all say thanks that we were "cowards" because you were outnumbered. Do not confuse good willing with cowerdness.

Anyway thank you for stopping by and congratulation good game. Big progress from 4-1 to 1-1.Maybe next time!!

la-la-la24.11.2006 05:31
You can speak but no one will listen!!First of all we are not hooligans and second of all say thanks that we were "cowards" because you were outnumbered. Do not confuse good willing with cowerdness.

Anyway thank you for stopping by and congratulation good game. Big progress from 4-1 to 1-1.Maybe next time!!

As I understand you..you wanna say that you have not hooligans in Bukurest1??????)))))))))))

100 top lads were in your TOWN! And you simply were frightened of us!

about 1-1 ...if this game were FAIR PLAY...the score should be 1-3. And you know about it.

Sexystelista24.11.2006 06:19

Frightened?? :lol: We were 30000 you were 100!! You really think is fear? C'mon!!Like I said it was good willing. And about 1-3 you should complain to UEFA not here. :D

greco24.11.2006 08:15

la-la-la, whether it is "Dinamo" or "Dynamo", it still means "Directia Nabliudati Molodioj"... We hate you and your brothers from Dynamo Bucharest, as we always hated the police forces (and especially the communist ones).

An ancient Romanian saying goes like this: "you say <<Dynamo>>, and then you flush your toilet".

la-la-la24.11.2006 08:23

Hey MAN! Are u stupid!?

I said to write my @ adress with "Y". Because you can make mistake and write as you write usually with "I"

We hate you and your brothers from Dynamo Bucharest...they are not brothers to us!)))

Communists? we also hate them! I do not understand you.

Wait for next time. May be u will be morу "no fear lads" next time!

good luck in UEFA CUP!

waiting for photos!

noname_fu25.11.2006 03:52

De ce il bagati in seama? Stiti doar ce au facut baietii la Kiev... ar trebui sa-l primim cu un simplu <**** OFF>

greco25.11.2006 07:14

Inteleapta concluzie. Mesajele inutile au fost sterse si la-la-la are ban. Sa revenim la discutiile despre meci.

GOD25.11.2006 07:32

fratilor nu ati auzi ca a luat BAn ce mai scrieti in engleza ca numai e:d :twisted: :lol:

Inteleapta concluzie. Mesajele inutile au fost sterse si la-la-la are ban. Sa revenim la discutiile despre meci.
mircea_zion25.11.2006 11:25

eu zic ca cu meciu cu Dinamo Kiev ar trebui sa fie subiect inchis ! din punctul meu de vedere :)

ultras steaua26.11.2006 08:00

:roll: un egal cat o victorie .. a treia primavara europeana consecutiva BRAVO Steaua !!!!

GOD26.11.2006 14:38

Mah da a jucat cam slabut Steaua pe cuvant

Virgil29.11.2006 04:01

2006_11_23_16_51_10_mic%20kiev.jpg

www.steauafc.ro

Imagine dinaintea începerii meciului cu Dynamo.

Riggoleto19.12.2006 12:02

Hei!Ai uitat ca nu e cea ce spui!Acesta n-a fost ultimul meci pe teren propriu din Liga Campionilor!Ultimul a fost cel cu Lyon! 8)

M@rmota19.12.2006 12:09

Tu ai idee ce inseamna teren propriu? :wink:

Cez4e Cl03.08.2007 20:07

un super meci........ce sa mai zicem?.............

cu Steaua pan'la moarte

«1345»