FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

CSA Steaua Baschet

«1789101168»
Maye23.04.2010 13:37

Deci pana la urma sunt "copil de bolsevic" sau doar "bolsevic"?Sa fie clare lucrurile.

E rau asa cum esti?

Si va rog stergeti postarile mele si ale mioritei nebune.Baietii de la baschet nu merita sa se faca off topic cu iz de branza pe threadul lor.

Stanici23.04.2010 13:44
Eu pricep ca esti dus rau de tot. Sa te bucuri ca CSA -ul nu castiga absolut nimic e de domeniul imbecilitatii pure. Dar ce ma mir. Copiii de bolsevici isi doresc ca tot ei sa conduca Steaua. Se vede cum o conduc la celelalte sectii. ZERO BARAT asta s-a obtinut in ultimii ani.

Fa, ma, diferenta intre a te bucura de o echipa, de o stare de spirit, de stelism, in general si a te bucura numai la rezultate. Pentru tine, asa, vezi ca Steaua e la primul sezon in prima divizie de cand s-a re-infiintat. Parerea mea e cam in conditiile date, au reusit ceva frumos.

P.S. - felul tau de a gandi este exact rezultatul relelor facute la noi de catre bolsevicii pe care ii blamezi. Adica, nici o urma de etica si de principii, materialul e cea mai importanta parte. Fry Jiji!

Daniel-Ionut23.04.2010 13:51
Toate sectiite sunt la pamant.

:)) Care toate sectiile sunt la pamant ma?

Handbal'ul daca nu stiai joaca duminica semifinala cupei cupelor.

Rugby'ul, joaca sambata in capionat, unde se afla pe primul loc, iar an de an se bate la titlu.

Hochei'ul an de an se lupta pentru titlu si cupa.

La polo, echipa se descurca destul de bine.

Baschet'ul deabia reinventat s'a descurcat onorabil.

Iar sportivii legitimati la alte sporturi aduc medalii pentru Romania (vezi Alina Dumitru)

36Valy23.04.2010 14:58
:)) Care toate sectiile sunt la pamant ma?

Handbal'ul daca nu stiai joaca duminica semifinala cupei cupelor.

Rugby'ul, joaca sambata in capionat, unde se afla pe primul loc, iar an de an se bate la titlu.

Hochei'ul an de an se lupta pentru titlu si cupa.

La polo, echipa se descurca destul de bine.

Baschet'ul deabia reinventat s'a descurcat onorabil.

Iar sportivii legitimati la alte sporturi aduc medalii pentru Romania (vezi Alina Dumitru)

Pusti cordit, habar n-ai de ce vorbesti. La handbal sutem pe 4; la volei la retrogradare; la hochei, locul 2 din 6 echipe si asta dupa vreo 2 ani; la polo o luam prin gura de ani de zile, mai pe intelesul tau nu mai luam campionatul de nu mai stiu cand; la rugby ne bate Dinamo si Baia Mare pe unde ne prinde, probabil ca in acest an Farul ne va scoate rugby-ul din cap; la baschet suntem vai de noi. Repet suntem ZERO BARAT. ZERO CAMPIONATE la sporturile de echipa in ultimii ani. RUSINE!

@36Vally

Ai primit avertisment pentru limbajul tau. Continua tot asa si o sa postezi numai pe blogul stapanului

Vagabondule, dar voi ce limbaj aveti la stadion, copil de bolsevic? Ma poti bana, ma pis pe tine si pe toti cei care doresc ca Steaua sa retrogradeze.

sabin130723.04.2010 15:02

Cred ca ne-au fost violentate privirea si stomacul de ajuns.

Bogdan23.04.2010 15:25

ce fericit e omul asta valy (sau Vali, dar na, poate e ValentYn in buletin) cand echipa de fotbal n-a mai castigat nimic de 4 ani :))))

pritene, varsa-ti frustrariile pe nevasta. Bate-o, tufe-o dar nu ne spune noua ce sa facem. Esti doar un berbec...

Lari04.06.2010 13:53

Internationalul Virgil Stanescu, component al nationalei Romaniei, poartă negocieri cu Steaua Bucuresti, după ce a incheiat sezonul in prima ligă italiana la Banca Tercas Teramo. Pivotul in varstă de 33 de ani a revenit acasa la Bucuresti, de cateva zile, bucurandu-se de timpul petrecut alaturi de familie, care se va mari cu incă un membru, in această vara"Suntem fericiti de vestea buna vom avea o fetiță, de-abia astept momentul", a declarat Stanescu, pentru MEDIAFAX.

Baschetbalistul a evoluat in partea a doua a sezonului trecut la formatia italiană Banca Tercas Teramo, cu care a incheiat pe locul 11 in prima Liga "A fost o experiență interesanta a fost frumos initial. Am avut o echipă frumoasa dar apoi nu ne-am mai inteles prea bine. Am incheiat pe locul 11, se putea mult mai mult. Personal, cred că a meritat să incerc experienta italiana Am vrut să vad cum e campionatul lor, e puternic, mi-a prins bine să joc acolo", a spus Virgil Stanescu.

El a inceput sezonul la Steaua Bucuresti, echipă care si-l doreste si acum in lot si care a demarat deja negocierile. "Mi-ar placea să vin acasa dar ramane de vazut ce se va intampla. Am această ofertă de la Steaua, prefer să raman in Bucuresti, datorită familiei, sper să ne intelegem. Din tară nu am alte oferte acum, dar cum am mai spus, prefer să raman in Bucuresti, dacă tot revin in Romania. Din strainatate, e devreme de vorbit de oferte, desi aș putea gasi si acum o echipa Vreau totusi să raman acasă", a explicat pivotul nationalei, care ar putea imbraca tricoul Stelei din sezonul viitor, echipa care a fost eliminată in primul tur din play-off si a evoluat si in Liga Balcanica

Jucatorul are vesti si in privinta participarii cu echipa reprezentativă in preliminariile CE din 2011. "Chiar din cauza faptului că vine pe lume fetita noastra am fost nevoit să renunț la echipa natională in această vara Pe de altă parte, e un lucru bun, pentru că s-a facut deja schimbul de generatii la nationala iar cei tineri vor avea ocazia să joace mai mult. Miza din aceste preliminarii este si ea mica după ce FIBA a anuntat că se schimbă sistemul la Europene, din 2013 fiind 24 de echipe, plus desfiintarea ideii cu Divizia A si Divizia B valorice".

TURKU04.06.2010 15:32

Cam greu sa il aduca in tara,ar face o investitie buna conducerea cred ca cu el am termina sezonul viitor undeva mai sus in campionat.

Padrese04.06.2010 19:12

Ca o stire mai noua - Monty Mack, fostul nostru jucator a fost depistat pozitiv la un control antidoping.

Maye04.06.2010 19:17

Cu cannabis.

Lari04.06.2010 22:53

Atata vreme cat i se va retrafe titlul Asesoftului din cauza problemelor de dopaj, nimic nu ma mai mira...

Maye04.06.2010 23:29

Inca nu se stie Lari .

Depinde cati bani are nevoie Tocala :D

Ce e drept pe langa Mack a mai fost prins un jucator cu cannabis.

Kabengele de la ... Asehotii :)

Plus Burlacu .

Lari04.06.2010 23:51

Cum sa nu se stie, vericule, ai beut? Pai Tocala insasi a afirmat in momentul anuntului despre Burlacu acest lucru, citand chiar regulamentele internationale.

Daca nu le ia titlul astora, iese iures mare, ne suspenda astia de nu ne vedem. Nu mai suntem in Evu' Mediu, unde informatia circula la o viteza de 3 zile/stire.

f234567k05.06.2010 00:00

Deci, "U" campioana?

Maye05.06.2010 11:24

Carmen Tocală: 'Rezultatul din finală nu se schimbă!'

Nu se schimă nimic. Legea din Romania e mai presus de FIBA. Practic, regulamentul ANAD spune ca dacă e vorba de mai mult de doi jucatori, atunci echipa in cauză pierde evenimentul sportiv. Aici nu se stie dacă e vorba de un meci, de toată finala sau intreg campionatul. Cert e că pană in acest moment avem un singur jucator care, oficial, a fost depistat dopat, Catalin Burlacu. in cazul lui Kabengele, nu s-a primit, oficial, nimic. Asteptam raspunsurile in ceea ce-l priveste pe el si pe ceilalti jucatori testati inainte de meciurile trei si patru din finala Suntem pe teritoriul Romaniei si actIonam după legile ANAD. Spre exemplu, a fost cazul americanului Monty Mack (Steaua Bucuresti " n.red.) care, după ce a fost prins dopat, a plecat in Statele Unite, iar noi am sesizat FIBA. Acolo intră in rol forul international , a declarat Carmen Tocală pentru ZIUA de Cluj.

Asa zice nebuna...

Maye16.06.2010 18:38

Baschetbalistul american Robert Hollywood Turner este primul transfer al verii realizat de Steaua Bucuresti, jucatorul evoluand in sezonul precendent in prima ligă finlandeza

Potrivit agentiei de impresariat care il reprezinta Turner (28 de ani, 2.06 metri, extremă de forță) a mai evoluat in Bundesliga germana la Koln 99ers.

În sezonul 2009-2010 Robert Turner a bifat 38 de meciuri pentru echipa finlandeză Lappeenranta NMKY, cu un bilanț de 19 puncte si 6,1 recuperari pe meci si locul cinci in clasamentul final cu formatia sa.

Steaua Bucuresti poartă negocieri si cu pivotul Virgil Stanescu, revenit din Italia, unde in campionatul precedent a incheiat pe locul 11, cu Banca Tercas Teramo.

MEDIAFAX

red&blue_boy16.06.2010 19:07

Sper sa fie ceva de Turner asta...Desi,nu stiu cat e de ridicat nivelul ligii de baschet din Finlanda...

Adrian16.06.2010 19:26

Ce naspa e maye. A copiat ce am scris eu pe Steaua.ro :))

Cacaciosii de la mediafax nu ii stiau porecla :P

Turner e un baschetbalist puternic. E o achizitie buna. Merg pe mana oamenilor de la conducerea BC Steaua pentru ca nu au dezamagit pana acum. Oricum, sper sa punem mana pe Stanescu. Asta ar fi un transfer super.

Maye16.06.2010 19:28
Ce naspa e maye. A copiat ce am scris eu pe Steaua.ro :))

Pai aveam 2 variante sa pun stirea aici : Steaua.ro sau numaibaschet.ro

Am ales ca mi-a fost mai drag. :)

Padrese17.06.2010 08:54

Cam asta poate sa faca omu -

Daniel-Ionut17.06.2010 09:18

Foarte bun la prima vedere.

OFF: Mama ce sali sunt acolo... cand o veni asta la noi si vede "ditai' sala" ramane masca :)

Maye17.06.2010 10:23

@ Padrese

La All Star Game toti sunt buni.

Sa il vedem jucand. :)

Lari23.06.2010 19:09

De pe situl oficial:

CSA Steaua TURABO face un prim pas oficial in campania de transferari pentru sezonul 2010-2011.Componentul echipei nationale a Romaniei , Andrei Mandache a semnat un contract cu formatia din capitala valabil pe doua sezoane.

Andrei Mandache in varsta de 23 de ani masoara 1.90 cm fiind una dintre marile sperante ale lotului national al Romaniei.Sezonul trecut el a avut medii de 11,4 puncte pe meci,3 recuperari,2.3 pase decisive.

Ii uram lui Andrei bun venit in sanul marii familii ros-albastre!

Maye24.06.2010 01:06

Dupa Mandache, se pare ca va semna si Virgil Carutasu, care tocmai s-a despartit de CSU Ploiesti.

Ar fi un super transfer.

red&blue_boy24.06.2010 04:48

Asta chiar ca ar fi o mutare foarte buna...Sunt sperante pentru un viitor sezon bun! :)

«1789101168»