FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

CSA Steaua Baschet

«167891068»
Maye17.04.2010 08:57

@paolo

Gazul e pe val si cu putin ajutor extern o sa treaca si de noi.Oricum o sa le fie greu la Medias.

Ca sa iti raspund la off topic , din pacate , Timisoara doar in clasament e sub Sibiu , ca valoare si daruire e de 10 ori peste mercenarii si alcoolisti de la Sibiu.In termeni fotbalistici , la Sibiu joaca in prezent , 5 x Toja.

Timisoara se califica fara probleme , iar in semifinala cu Cj , totul e posibil.

Maye17.04.2010 16:52

Gaz Metan - Steaua 91-83.

Gazul conduce cu 2-0.

Nyghty17.04.2010 17:19
Gazul conduce cu 2-0.

Neaparat, marti si miercuri (20,21 aprilie) trebuie sa fim prezenti cat mai multi la baschet.

Baietii chiar merita suportul nostru.

red&blue_boy17.04.2010 21:11

Nu prea mai sunt sanse,barem sa castigam un meci pentru palmares...

Daniel-Ionut19.04.2010 15:57

Ceva detalii?

Ora, intrarea...

Pe site'ul oficial scrie doua ore diferite pentru acelasi meci:

Divizia A,SALA Mihai VITEAZUL,Bucuresti Mar, 20 Aprilie 2010 19:00 CSA Steaua TURABO Bucuresti vs CS GAZ METAN MEDIAS

Marti (20.04) si miercuri (21.04) CSA Steaua TURABO Bucuresti primeste vizita echipei CS Gaz Metan Medias pentru meciul 3 si 4 din prima faza a playoff-ului Diviziei A la baschet masculin.

Ambele partide vor avea loc la sala Mihai Viteazul din Bucuresti cu incepere de la ora 18.00.

Maye19.04.2010 19:21

O sa fie foarte foarte greu.

Sper ca Mack sa faca meciul sezonului.

Costi19.04.2010 19:37

ora 19, intrarea libera...haideti sa-i sustinem in numar cat mai mare

Maye19.04.2010 19:40

Baietii merita , sunt revelatia sezonului.

saptemai20.04.2010 20:47

victorie azi, 104-102 parca.

arbitrii le-au facut alora cadou 10 puncte pe muchie prin cateva decizii care sfidau orice limita a bunului simt. faulturi in atac inexistente, ochi inchisi la faulturi sub panou, pasi facuti nevazuti ... d-astea.

maine, la inaltime.

red&blue_boy21.04.2010 04:14

Victorie frumoasa!Bravo baieti!Ar fi ceva sa castigam si astazi.

paolo21.04.2010 12:23

a fost un meci frumos, cu multe cosuri si faze placute ochiului, insa e pacat ca nu reusim sa mentinem acelasi nivel de joc pe tot parcursul meciului.

iar de arbitraj ce puii mei sa mai zici. bajetzii ne-au furat aici la Bucuresti , la medias probabil a fost macel. oricum daca egalam astazi la general, la medias suflatorii in fluier o sa sufle in tzeava de gaz si ne rezolva...niste mizerii

LUPANU21.04.2010 13:10
a fost un meci frumos, cu multe cosuri si faze placute ochiului, insa e pacat ca nu reusim sa mentinem acelasi nivel de joc pe tot parcursul meciului.

iar de arbitraj ce puii mei sa mai zici. bajetzii ne-au furat aici la Bucuresti , la medias probabil a fost macel. oricum daca egalam astazi la general, la medias suflatorii in fluier o sa sufle in tzeava de gaz si ne rezolva...niste mizerii

prezent din nou!

Daniel-Ionut21.04.2010 18:51

Pacat de finalul slab... :(

Nyghty21.04.2010 19:10

Mare pacat... dar asta este, Adevaratul Stelism se afla la baschet, hochei, handbal, rugby etc si putem trece oarecum cu ,,vederea" la aceasta infrangere, chiar daca am avut meciul in mana.

Bucurati-va macar pentru faptul ca ati resimtit acea presiune de final de meci, acea dorinta de a castiga cu orice pret, acel sentiment pe care multi il uitasem.

saptemai21.04.2010 19:13

ma doare cel mai rau ca i-am avut in mana de 3 ori si nu i-am ars. daca erau mai buni, da, jos palaria, asta e, mergem inainte. dar au fost sub noi azi si le-am inmanat victoria cu manutele noastre.

DACA CINEVA DIN CONDUCERE CITESTE, N-AVEM PIVOT!!!!!! si nici rezerva pentru conducator de joc.

cineva sa le explice ca TOATE aruncarile trebuiesc urmarite sub panou pana cand recuperam, inscriem, sau mingea ajunge la adversar. TOATE.

asta e. ATMOSFERA DE-A DREPTUL SENZATIONALA, FABULOASA, FANTASTICA. (cu exceptia ultimelor 2 minute cand ne-au secat emotional ratarile alor nostri). mi-a spus un paznic ca vibrau geamurile de la intrare in timpul meciului si ca se uita lumea de la intrarea de la afi palace ca nu stia de unde vine vuietul :)

la handbal, vreau sa subrezim structural Sala Polivalenta, sa intre in rezonanta si sa inceapa sa crape sub apasarea vocilor noastre! SA FIE HAOS!!!!!!!

f234567k21.04.2010 19:18

Papiccccccccccccc... cat ghinion!!!!

paolo22.04.2010 11:37

un meci cu adevarat nebun, pacat insa ca nu am reusit sa castigam...incredibile cele 2 lovituri ratate de papic. asta este

@saptemai :intradevar, gazu e o echipa destul de slaba, nush cum pm au ajuns pe locul 2. in afara de negru ala cu nr 12 Howell, care le rupea de la distanta, restu echipei era ciorba. Dragusin, nr 10, saracu nici nu stia sa prinda mingea... din pacate nici noi nu avem banca, n-avem pivot. la rezerva pt conducator de joc ar fi Dani Popescu, la rapid juca destul de bine, dar e drept ca sezonu asta nu prea l-a bagat cizmic.

speram la mai mult sezonul viitor si la ceva transferuri :steag_sah_mic:

Maye22.04.2010 13:38

Au mai si gazisti echipa , ar mai fi si Phelps , plus Dumitrescu si restul romanilor.Asta asa e!

In acesta dubla insa , nu au surclasat echipa si au castigat tot la mustata.

Oricum se vor bate tiganii intre ei in semifinala :D

36Valy23.04.2010 13:05
Mare pacat... dar asta este, Adevaratul Stelism se afla la baschet, hochei, handbal, rugby etc si putem trece oarecum cu ,,vederea" la aceasta infrangere, chiar daca am avut meciul in mana.

Bucurati-va macar pentru faptul ca ati resimtit acea presiune de final de meci, acea dorinta de a castiga cu orice pret, acel sentiment pe care multi il uitasem.

Daaaaaaaa, intr-adevar adevaratul stelim se alfa la CSA. La ofiteroii cu nostalgii bolsevice, care doresc sa conduca din nou si echipa de fotbal. Cata prostie zace in mintile unora.

Toate sectiite sunt la pamant. Nu s-a mai castigat un titlu de nu mai stiu cand, dar nostalgicii comunisti continua sa-i prosteasca pe copiii din galerie. La mai mare!

Sa te bucuri ca termini pe 7 in sezonul regulat, apoi esi imediat in play-off. Cata prostie!!!

E grav! E foarte grav ca bolsevicii de la CSA ii manipuleaza pe acesti pustani inocenti, care nu inteleg nimic din ce se intampla cu adevarat.

Maye23.04.2010 13:14
Cata prostie zace in mintile unora.

Ce bine spui tu aici.

36Valy23.04.2010 13:21
Ce bine spui tu aici.

Era vorba de tine fraiere bolsevic ce esti.

joseph23.04.2010 13:23

esti si fudul...

pentru oamenii ca tine exista functia ignore. folosita cu incredere te scapa de multi nervi.

in rest, despre baschet... s-a vazut ca avem o banca de rezerve destul de subtire si ca doar 2 jucatori romani fac fata in playoff din actualul lot (si esti obligat sa ai tot timpul macar unul pe teren), iar asta in conditiile in care oricum sunt doar 7 jucatori care intra in rotatie... complica lucrurile. dar pentru primul an este ok. dupa evolutia de pana acum as zice ca avem bazele pt a vedea in anii urmatori o echipa competitiva.

MoWeed23.04.2010 13:24

@36Vally

Ai primit avertisment pentru limbajul tau. Continua tot asa si o sa postezi numai pe blogul stapanului

Maye23.04.2010 13:24

Stiu ca era pt mine , dar vad ca tu te-ai simtit repede cand te-am citat.

Ce pricep eu de aici este faptul ca tu esti exact apelativele pe care le folosesti.

36Valy23.04.2010 13:35
Stiu ca era pt mine , dar vad ca tu te-ai simtit repede cand te-am citat.

Ce pricep eu de aici este faptul ca tu esti exact apelativele pe care le folosesti.

Eu pricep ca esti dus rau de tot. Sa te bucuri ca CSA -ul nu castiga absolut nimic e de domeniul imbecilitatii pure. Dar ce ma mir. Copiii de bolsevici isi doresc ca tot ei sa conduca Steaua. Se vede cum o conduc la celelalte sectii. ZERO BARAT asta s-a obtinut in ultimii ani.

«167891068»