FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

CSA Steaua Baschet

«1555657585968»
afinogenov6117.12.2013 13:26

Mobitelco Cluj-Steaua CSM EximBank 79-74 am revenit prea tarziu in meci!

afinogenov6120.12.2013 18:12

Dupa 3 infrangeri la rand,Steaua castiga in fata fanilor cu 74-53 impotriva celor de la Atlassib Sibiu!Aveam nevoie de victoria asta,poate ajungem in play-off cine stie!

Saramago20.12.2013 20:09

Intr-adevar, mare si placuta surpriza; Steaua a detronat liderul si a contorizat al saselea succes stagional. Pe 18 ianuarie 2014, Steaua va juca in deplasare cu Timba Timisoara in prima etapa a returului. Pana atunci, sa urez la multi ani cu sanatate tuturor stelistilor!

afinogenov6113.01.2014 13:35

Steaua a transferat pentru partea a-2-a a campionatului doi jucatori americani:pivotul Greg Mangano si extrema Brian Mills! :thumbup:

Sursa:Facebook Steaua Baschet

Saramago18.01.2014 16:48

Timba Timisoara - Steaua CSM Exim 36-51 (20-23, 16-28) la mijlocul meciului. Cei mai eficienti stelisti in primele doua sferturi au fost Nyakundi (18 puncte), Durasovic (9), Gallimore (7) si Bosnjak (7). Din pacate, Petkovic a acumulat cinci greseli personale in numai 11 minute si 43 de secunde de joc efectiv si a fost eliminat.

afinogenov6118.01.2014 17:51

Timba Timisoara-Steaua CSM EximBank 57-89!Principalul marcator al Stelei a fost Robert Nyakundi cu 30 de puncte!

Saramago18.01.2014 17:53

Timba Timisoara - Steaua CSM Exim 59-87 (20-23, 16-28, 15-21, 8-15); Steaua a obtinut al saptelea succes stagional si asteapta cu incredere meciul din etapa a 15-a cu team-ul craiovean. Cei mai eficienti stelisti au fost Nyakundi (30 de puncte), Durasovic (15) si Santa (10).

Saramago19.01.2014 02:38

www.totalbaschet.ro a notat pe 18 ianuarie:

"Steaua CSM EximBank a inceput returul campionatului cu dreptul, câștigand clar partida disputată in compania celor de la BC Timba Timișoara, incheiată cu scorul de 87-59. Acest meci a contat pentru etapa cu numarul 14 din actualul sezon al Ligii Naționale și s-a desfășurat in sala Constantin Jude din Timișoara.

Gazdele incep meciul cu Nakic, Popa, Andrieș, Florveus și Patru, in vreme ce Niksa Bavcevic ii trimite in teren din primul minut pe Santa, Djurasovic, Nyakundi, Gallimore și Pavkovic. Debutul partidei este unul echilibrat, ambele formații reușind să inscrie constant. Jocul pare promițător, spectatorii sunt incantați de slam-dank-uri și aruncari succesive de 3 puncte, iar tabela arată 10-9 după 3 minute de joc. Djurasovic și Popa sunt cei mai in formă jucatori de pe teren, contabilizand 7, respectiv 6 puncte la jumatatea primului sfert. Steliștii devin neatenți in aparare, atitudine care le permite banățenilor să se distanțeze la 18-13. Aceștia incep și ei să se precipite in atac, astfel incat oaspeții egalează la 20, preluand conducerea grație lui Gallimore, care face ca tabela să arate 20-23 după 10 minute de joc.

Florin Popa este cel care incheie run-ul de 10 puncte al steliștilor odată cu primul atac al Timbei din sfertul secund. Bucureștenii se apară bine și echipa de pe Bega incepe să rateze, pierzand-și parcă determinarea din primul act. Astfel, trupa lui Bavcevic se instalează la conducerea jocului, distanțandu-se la 33-22, moment in care Murarescu cere time-out. Această scurtă intrerupere ii scoate puțin din mană pe steliști, care pierd ușor două mingi și incep să simtă rasuflarea urșilor in ceafa Oaspeții se trezesc și reușesc cateva acțiuni cu pase rapide care destabilizează apararea timișorenilor, astfel ecartul de 11 puncte fiind remontat: 38-27 cu 3 minute ramase pană la pauza mare. Petkovic este eliminat pentru cumulul de greșeli personale, insă absența acestuia nu ii afectează pe militari, care iși maresc avansul prin omniprezentul Nyakundi, care se descurcă bine atat din interiorul semicercului, cat și din afara acestuia și face ca echipa sa să intre cu +15 la vestiare, scor 51-36.

Timba incepe actul trei foarte crispata pierzand cateva mingi in urma unor greșeli copilarești prin care Nyakundi iși continuă reprezentația și marchează 10 puncte in două minute. Neatenția gazdelor il face pe Murarescu să se comporte ca un leu in cușcă pe marginea terenului, acesta intrebandu-se dacă elevii sai au de gand să se trezeasca Popa și Nakic incearcă să o readucă pe Timba in joc prin actiuni individuale, insă diferența se marește la +20, Steaua fiind aproape impecabilă in aruncarile de la 3 puncte. Soarta meciului pare decisă in proporție de 99%, astfel câ Bavcevic iși permite să ruleze aproape tot lotul și să incheie sfertul la un ecart liniștitor, scor 72-51.

Ultimul act al partidei ii readuce pe teren pe Nakic, Popa și Florveus, care au fost odihniți pentru cateva minute. Aceștia incearcă să micșoreze diferența de pe tabela insă baschetabaliștii steliști reușesc să se mențină la carma partidei. Jucatorii par lipsiți de concentrare datorită faptului că victoria Stelei este clara astfel incat ratarile sunt foarte dese in ambele tabere. Distanța dintre cele două echipe ramane constantă o perioada iar apoi incepe să creasca steliștii reușind să incheie meciul cu un avans de 28 de puncte, 87-59.

Astfel, Steaua reușește să iși adjudece a șaptea victorie din acest sezon chiar și in condițiile in care capitanul Virgil Stanescu nu a fost utilizat deloc, din pricina unei intinderi suferite zilele trecute. Este de remarcat faptul că cele două transferuri ale echipei din Capitală din pauza competiționala Brian Mills și Greg Mangano, nu au facut deplasarea la Timișoara, probabil pentru că nu sunt incă la capacitate maxima În ceea ce privește formația banățeana singura achiziție a Timbei, Vedran Nakic, a inceput partida ca titular și a jucat peste 28 de minute in partida din această seara

Cel mai bun baschetbalist al partidei a fost fară indoială Robert Nyakundi acesta reușind 30 de puncte, 5 recuperari și 2 pase decisive. În tabara Stelei, evoluții bune au mai inregistrat și Bozo Djurasovic (15 puncte, 4 recuperari), Szabolccs Santa (10 puncte, 9 recuperari) și Ivan Bosnjak (9 recuperari și 9 puncte inscrise). De partea cealalta cel mai eficient timișorean a fost Florin Popa, care și-a trecut in cont 16 puncte și 5 pase decisive, acesta fiind secondat de Vedran Nakic, marcator a 10 puncte la debutul pentru Timba.

La partida disputată in sala Constantin Jude au asistat aproximativ 500 de suporteri, printre care s-au numarat baschetbaliștii de la BC Timișoara impreună cu Dragan Petricevic, dar și câțiva jucatori de la BCM Pitești, cele două echipe urmand să se intalnească duminică in aceeași locație.

În urma acestui rezultat, bucureștenii acumulează 21 de puncte, in vreme ce Timba continuă seria infrangerilor, echipa de pe Bega reușind doar o victorie in cele 14 etape disputate pană acum. Runda urmatoare, elevii lui Bogdan Murarescu se vor deplasa la Contanța pentru intalnirea cu Farul, iar Steaua va primi vizita celor de la SCM Universitatea Craiova."

afinogenov6119.01.2014 08:35

Timba Timisoara - Steaua CSM Exim 36-51 (20-23, 16-28) la mijlocul meciului. Cei mai eficienti stelisti in primele doua sferturi au fost Nyakundi (18 puncte), Durasovic (9), Gallimore (7) si Bosnjak (7). Din pacate, Petkovic a acumulat cinci greseli personale in numai 11 minute si 43 de secunde de joc efectiv si a fost eliminat.

Saramago e concurenta intre noi cine posteaza mai repede sau cine scrie mai mult in plus?=))) Asa am impresia :)) ,cred ca faci de ceva timp chestia asta sa pui rezultatele si nu vrei sa iti fure cineva "meseria" ca sa zic asa! :)) Sunt nou pe aici de asta ma intreb daca deranjez ca scriu in locul tau!Te stiu asa dupa nume scriai la comentarii pe ProSport la sectiunea hochei pe gheata la articolele Stelei :) daca nu ma insel cred ca ai avut mai demult si cont pe acest forum! http://www.hochei.ro/forum/index.php

P.S.:Stiu ca am gresit scorul la baschet abia azi dimineata am vazut am confundat 7 cu 9 se mai intampla!

Saramago19.01.2014 10:35

Draga Afinogenov61,

In primul rand apreciez nickname-ul tau fiindca si mie mi-a placut cum evolua in urma cu cativa ani actualul hocheist de la Vityaz Podolsk (si sotul fostei mari campioane de tenis Elena Dementieva).

In al doilea rand, nu te gandi la niciun fel de concurenta si la niciun deranj in ceea ce ma priveste. La cat de putini suporteri are CSA Steaua, cultivarea unor rivalitati, cladite doar pe entuziasm, este contraproductiva.

Iti doresc numai bine,

SARAMAGO

P.S.: Voi fi mai discret in perioada urmatoare.

afinogenov6119.01.2014 11:41

Draga Afinogenov61,

In primul rand apreciez nickname-ul tau fiindca si mie mi-a placut cum evolua in urma cu cativa ani actualul hocheist de la Vityaz Podolsk (si sotul fostei mari campioane de tenis Elena Dementieva).

In al doilea rand, nu te gandi la niciun fel de concurenta si la niciun deranj in ceea ce ma priveste. La cat de putini suporteri are CSA Steaua, cultivarea unor rivalitati, cladite doar pe entuziasm, este contraproductiva.

Iti doresc numai bine,

SARAMAGO

P.S.: Voi fi mai discret in perioada urmatoare.

Nu e nici o concurenta stai linistit,dar credeam ca deranjez ca mai scriu aici cate ceva! :))

O zi buna in continuare ;)

afinogenov6126.01.2014 20:12

CSA Steaua EximBank-SCM Craiova 59-69 incepusem bine,dar pe final ne-am pierdut ca sa zic asa!De nu a dat Popescu(nr.15) de la Craiova in sfertu 4 la cosuri de 3 puncte... !Urmatorul meci pe 1 februarie tot acasa cu Medias :steag_cruce_invers:

Un site cu pozele de la meci aveti?

afinogenov6101.02.2014 10:10

Meciul de azi cu Medias s-a amanat!Am intrat pe site-ul Federatiei de Baschet si am vazut,probabil din cauza conditilor meteorologice!

Pozele de la meciul cu SCM Craiova le gasiti pe pagina oficiala de facebook Steaua Baschet!

NICKSTELIST SI DUPA MOARTE01.02.2014 21:04

Meciul a fost amanat din cauza meciului din europa si din cauza oboseli,cred ca au mers si cu autocarul pana acolo si inapoi.

Saramago10.02.2014 19:26

Pitesti - Steaua 76-74, ce pacat de ratarea lui Nyakundi din ultimele secvente de joc. Altfel, stelistii au fost tocati de arbitraj.

afinogenov6111.02.2014 14:45

A-2-a infrangere la rand... n-am vazut meciul ca am fost la handbal,dar dupa scor am fost aproape sa producem surpriza!Urmeaza meciul de sambata cu BC Timisoara,sper sa vina o victorie,am cam avea nevoie+meciul se joaca acasa! :steag_sah_mic:

Saramago16.02.2014 17:52

Steaua - BC Timisoara 83-69 (20-17, 14-16, 27-13, 22-23) intr-un meci jucat in LNB pe 16 februarie. Principalii marcatori ai Stelei au fost Gallimore (21), Durasovic (13) si Stanescu (12).

In ciuda acestui succes, sansele stelistilor de a prinde un loc de playoff sunt foarte mici.

NICKSTELIST SI DUPA MOARTE17.02.2014 00:20

Mai sunt sanse chiar foarte mari daca facem o supriza la Ploiesti.

Saramago21.02.2014 20:51

Pe 21 februarie, Asesoft Ploiesti - Steaua 87-74 (31-13, 24-20, 11-20, 21-21), meci transat in primul sfert. Cei mai eficienti stelisti au fost Gallimore (17 puncte), Nyakundi (15), Durasovic (13), in timp ce Virgil Stanescu a realizat un DD (10 puncte + 10 recuperari).

afinogenov6122.02.2014 16:28

Ahh ce am crezut ca revenim :)) ,in sfertul 4 se aruncau cosuri de 3 puncte parca eram in NBA :)):)) !

NICKSTELIST SI DUPA MOARTE23.02.2014 22:06

Cu putina antentie in sfertul 1 puteam pune probleme,urmeaza un meci decisiv zic eu cu bc Mures la care sansele sunt mari daca am juca cum am jucat in ultimele doua sferturi de la Ploiesti.

NICKSTELIST SI DUPA MOARTE26.02.2014 22:02

Victorie cu Mures 74-67 si de ce nu mai sprem la locul 8 cel putin,urmeaza doua meciuri usoare cu Chiajna si Farul.

Saramago26.02.2014 22:54

www.prosport.ro a notat:

"Echipa de baschet masculin Steaua CSM Eximbank Bucuresti a invins, miercuri, pe teren propriu, formatia BC Mures cu scorul de 74-67 (39-28), in meci contand pentru etapa a XX-a, intermediara a Ligii Nationale. Marcatori: Steaua Bucuresti " Pavkovici 25 puncte, Nyakundi 12, Durasovici 11, Stanescu 9, Bosnjak 5, Gallimore 5, Șanta 4, Mangano 3 ; BC Mureș " Ivanovici 19 puncte, Martinici 16, Jelenici 14, Peciukas 8, Brown 4, Mladenovici 4, Jucan 2."

NICKSTELIST SI DUPA MOARTE02.03.2014 21:54

Victorie usoara fara Stanescu si cativa jucatori 112-54 cu chiajna.

edmond_dantes03.03.2014 18:55

Astazi Steaua a invins in deplasare pe Farul Constanta cu scorul de 87-53 (15-14, 29-14, 27-11, 16-14).

Au inscris: Mangano 21, Nyakundi 14, M.Paul 13, Bosnjak 8, Pavkovic 7, Gallimore 5, Dodoc 5, Mills 4, Petrache 3, Petrea 3, Santa 2

«1555657585968»