AISS
UPDATE: Meciul de baschet dintre Steaua si Rapid s-a amanat pentru ora 18:30, in loc de 11:30 cum a fost anuntat initial!
Am promovatttttt !!! Steaua INSEAMNA CSA !
Am promovatttttt !!! Steaua INSEAMNA CSA !
Nu am promovat inca...acum primele 2 echipe din fiecare serie joaca intr-un turneu de sala in functie de asezarea geografica,apoi primele 2 echipe din fiecare grupa (adica 4 echipe) joaca in play-off locul 1-3 2-4 sau ceva de genul acesta.
Drumul catre promovare abia a inceput!
Mai multe detalii aici :http://www.frbaschet.ro/documente/download/RSCN%20B%20masc%20si%20fem%202011.pdf
Urmatorul turneu se disputa intre 18.05.2012 – 20.05.2012 pentru calificarea in play-off!
<h3 class="news_hd_title">Locatii Turnee sala Divizia B masculin</h3>
Primul turneu de sala al CN Divizia B masculin are loc in zilele de 2-3 aprilie 2012 in urmatoarele locatii:
Seria 1 - CN Aurel Vlaicu Bucuresti
Seria 2 - CS Concordia Chiajna
Seria 3 - CSU Cuadripol Brasov
Seria 4 - BC Timba Timisoara
Acum sa vedem in ce serie suntem 1,2 sau 3.
P.S.Acesta este doar un turneu (gen cupa Romaniei) si nu are treaba cu campionatul!
Jucam la aurel vlaicu pe 2 si 3,cu cine si la ce ora numai federatia stie.....
Luni jucam cu csu2 de la ora 12:00.
Sa stii ca au echipa buna,cel mai probabil jucam la Constanta cu rapid ,Galati si Farul,rapid suntem peste ei, Galati nu cred ca va pune probleme cu Farul cred ca ne batem la promovare.
Nu stiu cand se joaca meciurile decisive dar pana atunci mai jucam trei meciuri acasa incepand de marti pana joi de la ora 16:00. http://www.frbaschet.ro/stiri/2012-04-20/t...izia-b-masculin
Manie primul meci de la ora 16:00 cu amicii.
Bomba la Steaua Virgil Stanescu se inoarce la Steaua domcadata numai barfe.
Victorie in primul meci cu 130-55.
Manie cu bcm Pitesti2.
Victorie si astazi cu 80-63 la meci a venit si virgil stanescu, maine de la ora 16:00 va fi ultimul meci cu rapid.
Steaua - Rapid
Joi, 26 aprilie, ora 16.00
Sala "Mihai Viteazul"
Victorie si azi cu 92-57 si am treminat pe locul 1 la mare distanta de locul 2,am vazut si Farul si zic ca sunt sanse mari la promovare,acum sa vedem daca se vrea promovarea.
Turneu Semifinal CN Baschet 2011-2012
Turneul Semifinal al CN Divizia B masculin se va disputa in perioada 18-20.05.2012
Tragerea la sorti pentru grupele semifinale ale CN Divizia B masculin va avea loc in ziua de luni 07.05.2012 la o ora dupa terminarea sedintei Adunarii Generale a FR Baschet.
Reprezentantii cluburilor calificate sunt invitati sa participe.
Echipele calificate:
Seria 1 - CSA Steaua Bucuresti si CS Rapid Bucuresti
Seria 2 - CS BC Farul Constanta si CSU Galati
Seria 3 - CS Phoenix Corona Brasov si CS Vabova Sf. Gheorghe
Seria 4 - BC Timba Timisoara si CS West Olympia Phoenix Arad
sursa:www.frbaschet.ro
Sunt sanse foarte mari ca Steaua sa joace in divizia A chiar daca nu ar promova pe teren, din cate se aude din sezonul 2012-2013 va juca in divizia A 18 echipe iar pana acum au fost doar 16 echipe,acum sa vedem daca se vrea in divizia A.
S-a tras la sorti grupele,suntem in grupa b alaturi de csu Galati,corona Brasov si cs vabova Sf Gheorghe,mai mult ca sigur nu vom avea probleme si vom juca turneul final.
Vine cineva la meciul de maine ?
Meciul de manie este la ora 16:00 si nu 18:00.
Primul meci castigat la 96-64,cel mai probabil juca in turneul final cu csu Galati,Farul si bc Timisoara.
96-66 a fost pana la urma.