sa traiesti, Maye. sa nu uiti de work+train.
Citeam despre ispravile lui Chiotea prin Coreea de Nord si mi-a atras atentia pasajul asta:
"Ai vizitat si Muzeul Prieteniei Internationale?
Da, este ceva extraordinar. Este sapat in muntele Myohyang-san si sunt de fapt două corpuri, unul dedicat lui Kim Ir Sen si unul lui Kim Jong Il. Sunt tunele de sute de metri, instalatii de aer conditionat, este o constructie fabuloasa..o mare risipă de bani. Sunt expuse inclusiv trenurile cu care merg liderii, este si un cap de urs primit din partea lui Ceausescu, dar si servicii de cafea sau obiecte de portelan de la diferiti presedinti de stat. E si o cupă din partea echipei de baschet Steaua Bucuresti. "
Cu ce ocazie?
CSA Steaua Bucuresti tinteste promovarea in Divizia A masculină de baschet
N-am priceput asta ![]()
Primul meci al anului va fi vineri de la ora 15:00 cu csu Ploiesti2.
Parca trebuia sa fie sambata.
Pana la urma meciul cu csu2 este sambata 11 feb. ora 11:00.
Urmatorul meci il avem la scoala cu Aurel Vlaicu.
Am aflat in final cand jucam cu aurel,duminica 19.02. de la ora 14:30 la sala din liceul aurel vlaicu.
Altii spun ca s-a jucat azi de la 10:00,nu stii ce sa mai crezi.
Urmatorul meci il avem la scoala cu Aurel Vlaicu.
Am aflat in final cand jucam cu aurel,duminica 19.02. de la ora 14:30 la sala din liceul aurel vlaicu.
Altii spun ca s-a jucat azi de la 10:00,nu stii ce sa mai crezi.
S-a jucat azi de la 10:00 comfirmare pe frbaschet.ro .Acum caut rezultatul
Nici rezultatul nu il gasesc.
Jucam cu amicii sambata de la 11,cu aurel nici acum nu am aflat rezultatul.
Am aflat intr-un final rezultatul 57-93 pentru noi si jucam pe 25 feb. de la 11:00 cu amicii.De aici am aflat http://www.csasteaua.ro/program-competitio...-februarie-2012.
Sambata ne mobilizam si noi????
Nu 57-93 ci 53-89 din spusele federatiei nu stiu care minte.
Scorul oficial : CN Aurel Vlaicu - CSA Steaua 53 - 89
Din pacate, statistica meciului nu este disponibila.
Zici ca s-a jucat in africa de sud meciul.
Este oficial meciul cu amicii se joaca manie de la ora 11:00.
112-59 a fost rezultatul cu amicii,in ultimele doua sfeturi au jucat copii pana 20 de ani si au jucat bine.
Infrangere cu 69-59 cu bcm Pitesti2.
BCM Pitesti 2 - CSA Steuaa 69-59
Prima infrangere dupa 7 etape.
Sambata, 10.03.2012, de la orele 11:30 jucam acasa cu Rapid, meci aproape decisiv pentru promovare.
Ne mobilizam si noi?
BCM Pitesti 2 - CSA Steuaa 69-59
Prima infrangere dupa 7 etape.
Sambata, 10.03.2012, de la orele 11:30 jucam acasa cu Rapid, meci aproape decisiv pentru promovare.
Ne mobilizam si noi?
Ar fi bine daca ne-am mobiliza.Daca nu am putut juca cu Dinamo in Divizia A cu sala plina,poate acum ne strangem vreo 20-30.Ar fi frumos!
In al doilea rand nu se joaca samata ci vineri de la ora 12,pentru ca samabata jucam la volei cu tomis in play off.
Meciul de volei e duminica.
Pana la urma e vineri sau sambata?
Edit: Pe site-ul federatiei scrie ca s-a modificat, si meciul se va juca vineri, 9-03-2012, de la ora 12:00.