@Maye
Acum foarte putin,dar pe vremea lui Maziul,Sania si altii se luau 2000 pe luna,stiu din sursa sigura,mai exact direct de la sursa...
@Maye
Acum foarte putin,dar pe vremea lui Maziul,Sania si altii se luau 2000 pe luna,stiu din sursa sigura,mai exact direct de la sursa...
La handbal. La baschet?
La baschet nu stiu,deci de ce sa vorbesc aiurea... Oricum cred ca se castiga cateva mii pe luna...
Din cate imi amintesc, Sania avea cel mai baban salariu. Castiga in jur de 120.000 E.
La baschet nu stiu,deci de ce sa vorbesc aiurea... Oricum cred ca se castiga cateva mii pe luna...
Ai ghicit. Cateva mii bune. Si atunci, cum plateai salariile din banii de bilete? Intr-o sala unde nu puteai sa vinzi mai mult de 500-700 bilete/meci.
Doi fosti stelisti, cei mai eficienti jucatori in partida dintre CS Otopeni si SCM Craiova
Va las pe voi sa ii descoperiti!
Cand are Steaua primul meci? Ca pe nicaieri nu gasesc. Am gasit doar ca programul Diviziei A incepe pe 1 octombrie.
Rabdare, rabdare .
Vad ca nu au actualizat inca programul la divizia B.
Parca vad ca nici aici nu jucam.
Vom juca sigur in B.
Maine va voi da niste stiri.
Povestea continua !
Vom juca sigur in B.
Maine va voi da niste stiri.
Any news? ![]()
Da. Astazi au inceput inscrierile pentru Divizia B, iar Steaua s-a inscris in campionat. Programul va urma.
Cica campionatul incepe pe 12 noiembrie si sunt trei grupe,grupa noastra sunt: doua echipe din Galati,a doua echipa a Pitestiului, Farul Constanta si crapid Bucuresti,nu este nimic oficial.
Bogdan Tibarna face spectacol la CS Otopeni, in meciul cu Sibiu'... ![]()
LE: Dupa 2 reprize super, in ultimele doua a jucat penibil. ![]()
Cica campionatul incepe pe 12 noiembrie si sunt trei grupe,grupa noastra sunt: doua echipe din Galati,a doua echipa a Pitestiului, Farul Constanta si crapid Bucuresti,nu este nimic oficial.
Unde-ai gasit?
Oficial CSA Steaua Bucuresti s-a inscis in Divizia B si va juca in noul sezon la fel si CS BC Farul Constanta ![]()
Masculin Divizia B
CSU 2 Ploiesti
CSU Galati
U-Mobitelco Cluj Napoca
West Olympia Phoenix Arad
CSU Cuadripol Brasov
CS Phoenix Galati
Asociatia Vabova Sport Club Sf. Gheorghe
CS BC "Farul" Constanta
CS Rapid Bucuresti
CSA Steaua Bucuresti
CSM 2 Oradea
CS BC Timba Timisoara
CS Gaz Metan Medias
CS BC Timba Timisoara
CS Amicii Pitesti
BCM U Pitesti 2
BC Mures Tg. Mures
CSM Focsani
CS Concordia Chiajna
CS Basket Time Bucuresti
CN Aurel Vlaicu Bucuresti
Cred ca se vor forma 2 serii.
De unde ai luat stirea?
Nu incepe bine pentru ca se opreste ca vine craciunul...............................................
am gasit pe alt site ca Steaua nu s-a inscris
pacat.CSA inseamna Steaua la toate sectiile,din pacate una cate una se duce ![]()
Este o stire proasta , deoarece pe Site-ul oficial scrie ca Steaua este inscrisa in Divizia B !
am gasit pe alt site ca Steaua nu s-a inscris![]()
Poate ai citit ca nu s-a inscris in prima divizie ![]()
Sanse mari sa nu jucam nici macar in B.http://www.totalbaschet.ro/articole/6062/Steaua-Turabo-Bucure%c8%99ti-bun%c4%83-de-plat%c4%83