FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

CSA Steaua Baschet

«1474849505168»
misulikca03.09.2011 11:53

Am trait clipe frumoase alaturi de ei!Pacat de ceea ce s-a intamplat!

red&blue_boy03.09.2011 14:03
Steaua s-a retras din Divizia A

Exact la ce m-am asteptat...

Pacat, pacat...

pytycrys03.09.2011 17:05

Conteaza divizia? O sustinem si in B. :)

Daniel-Ionut03.09.2011 17:34
Parca vad ca maine poimaine nu ne mai inscriem in prima divizie...

HA !

Maye03.09.2011 19:28

Hai nu va mai dati zmei ca ati ghicit caderea echipei. Era previzibil.

Ar trebui, totusi, sa va ganditi ca aceasta decizie s-a luat pentru a nu pata numele Stelei. Asta trebuie sa o puneti in fata.

Tanaru` Young05.09.2011 11:35

Cunoaste cineva programul din Liga a doua?

nea_Caisa05.09.2011 14:27

propun schimbarea numelui topicului in CSA Steaua Baschet

Maye05.09.2011 18:02
Cunoaste cineva programul din Liga a doua?

Nu e nimic oficial, inca.

DOMNULQ05.09.2011 18:31

Armata este cu noi !Ura!Boroi si trupa lui au m-ai distrus o sectie.Apevistilor v-ati pus sa omoriti toate sectiile de la cs Steaua?Chiar nu se poate renunta la aceasta organizare comunista?M-ai exista oare cineva care sa sustina aceasta Armata apevista?

Adrian05.09.2011 18:39

Ne revenim, stati voi calmi. Bani nu exista, nici interes pentru baschet. Trebuie sa fim constienti de asta. S-au facut foarte multe, foarte, foarte multe. Steaua a ajuns in final four-ul romanesc intr-o perioada foarte scurta. Daca e sa o luam de la inceput, o luam de la inceput. Asta inseamna Steaua. Cand esti jos, te ridici si iti depasesti conditia, nu stai ca fotbalistii si te multumesti cu mediocritatea.

Baschet Steaua va renaste.

Cand au avut bani, oamenii care au condus acolo au facut treaba. Eu am incredere in ei.

DOMNULQ05.09.2011 18:45
Ne revenim, stati voi calmi. Bani nu exista, nici interes pentru baschet. Trebuie sa fim constienti de asta. S-au facut foarte multe, foarte, foarte multe. Steaua a ajuns in final four-ul romanesc intr-o perioada foarte scurta. Daca e sa o luam de la inceput, o luam de la inceput. Asta inseamna Steaua. Cand esti jos, te ridici si iti depasesti conditia, nu stai ca fotbalistii si te multumesti cu mediocritatea.

Baschet Steaua va renaste.

Cand au avut bani, oamenii care au condus acolo au facut treaba. Eu am incredere in ei.

Baaaaaaaa,cu banii au fost cei de la TURABO,nu apevistii!Nu mai mintii!S-a retras Turabo si uite apevistii n-au fost capabili sa tina in Liga 1 echipa!Au vrut sa paraziteze pe banii lui Cazacu,Jiji,Turabo.

Nu se mai poate!Gata,era apevistilor a apus!

SOS !C S Steaua moare!

Adrian05.09.2011 18:56

De banii lor am vorbit, stai calm. Ca nu vorbeam de banii altora. Dupa cum am zis, nu e treaba ministerului apararii sa dea bani la echipa de baschet. Trebuie doar cautati investitori, cum a fost Turabo.

DOMNULQ05.09.2011 19:04
De banii lor am vorbit, stai calm. Ca nu vorbeam de banii altora. Dupa cum am zis, nu e treaba ministerului apararii sa dea bani la echipa de baschet. Trebuie doar cautati investitori, cum a fost Turabo.

Eu te compatimesc,dar ura ta fata de Jiji te-a orbit si nu poti vedea cruda realitate.Orice investitor,prefera sa cumpere o echipa decat sa-l tina in puf pe Boroi.Gata.Se stinge lumina.

Adrian05.09.2011 20:00

Asa tinut in puf, Boroi a facut performanta. Poti nega asta? Nu.

Au fost performante la handbal, baschet, rugby. Au fost. Mai multe ca la fotbal.

Din pacate nu sunt bani. Ma indoiesc ca Turabo ar fi vrut sa cumpere Steaua. Nu stiu toate detaliile dar chiar nu cred ca aia ar fi vrut asta.

Daca ar fi existat interes pentru baschet, ar fi fost investitori. Dar asa...

E greu sa gasesti oameni care sa investeasca din placere. Nici chiar becalii nu investeste din placere. De fapt, el nu investeste, el imprumuta. Iar toate castigurile Stelei ii intra in buzunar.

Maye06.09.2011 10:09

Treaba e simpla : Majoritatea echipelor din provincie sunt sustinute de consilii si primarii. In Bucuresti nu se poate asta. Avand in vedere ca vorbim despre baschet, gasesti sponsorizari cum gasesc eu aur in padure.

Sa fie clar : In Romania nu se baga bani in sport ! Decat in fotbal !

DOMNULQ08.09.2011 17:34
Treaba e simpla : Majoritatea echipelor din provincie sunt sustinute de consilii si primarii. In Bucuresti nu se poate asta. Avand in vedere ca vorbim despre baschet, gasesti sponsorizari cum gasesc eu aur in padure.

Sa fie clar : In Romania nu se baga bani in sport ! Decat in fotbal !

Te rog sa termini cu asemenea prostii!Pentru handbal,baschet interesul este ENORM cand vine vorba de Steaua.Cand Steaua a castigat Cupa Challenge,a jucat semifinala de Cupa Cupelor,cand a jucat in cupele europene la baschet s-a jucat cu sala plina.Steaua puternica la celelalte sporturi inseamna interes si audiente mari.

Problema este ca patronii apevisti de la CS Steaua nu sunt capabili sa faca performanta cu aceste sectii deoarece sunt depasiti ca forme de organizare.Interesul stelistilor scade din cauza lipsei de performanta.

Adrian08.09.2011 17:36
Te rog sa termini cu asemenea prostii!Pentru handbal,baschet interesul este ENORM cand vine vorba de Steaua.Cand Steaua a castigat Cupa Challenge,a jucat semifinala de Cupa Cupelor,cand a jucat in cupele europene la baschet s-a jucat cu sala plina.Steaua puternica la celelalte sporturi inseamna interes si audiente mari.

Ahahahahhahah :))

Tu crezi ca pe sponsori ii intereseaza o sala plina? Trezeste-te, bah! Aia au nevoie de meci dat la televizor si urmarit de o tara intreaga, nu de o sala cu capacitatea de 1000 de locuri care se umple ca vin fanii sa vada Steaua.

Problema este ca patronii apevisti de la CS Steaua nu sunt capabili sa faca performanta cu aceste sectii deoarece sunt depasiti ca forme de organizare.Interesul stelistilor scade din cauza lipsei de performanta.

Pai, tocmai, ba, ca au facut performante. Nu le-ai enumerat tu mai sus? Cupe europene, Cupa Challenge, etc.

DOMNULQ08.09.2011 18:14
Ahahahahhahah :))

Tu crezi ca pe sponsori ii intereseaza o sala plina? Trezeste-te, bah! Aia au nevoie de meci dat la televizor si urmarit de o tara intreaga, nu de o sala cu capacitatea de 1000 de locuri care se umple ca vin fanii sa vada Steaua.

Pai, tocmai, ba, ca au facut performante. Nu le-ai enumerat tu mai sus? Cupe europene, Cupa Challenge, etc.

Nu apevistii ma!Cazacu si Turabo au facut performanta.Steaua a facut super audienta pe TV!Ca la tine la tara nu se prind toate posturilor este un lucru rau pentru audiente.

Adrian08.09.2011 18:38

Serios? A facut super audienta la TV?

Pe TVR 3, adica pe postul la care nu se uita nimeni?

SUPER!

Nu stiam, merci de informatie.

Maye08.09.2011 18:42

Vorbesti prostii si nu-mi place. Pana acum te-am lasat in pace, dar vad ca o dai in balarii. Eu nu vorbesc din basme. Nimeni nu a vrut sa bage bani in baschet, cu sau fara generali. In tara si in Bucuresti, nimeni nu baga bani in baschet. Repet, nu vorbesc din basme. Vorbesti de o sala plina la meciurile de baschet. Care este capacitatea salii si cat era costul biletului de intrare la meci?

Daniel-Ionut09.09.2011 14:21
Pe TVR 3, adica pe postul la care nu se uita nimeni?

Au fost meciuri si pe Digi.

RedScorpyON09.09.2011 15:29

Cum poti s-o arzi aiurea asa frate? La handball se vindeau 1000 de bilete cu 5 lei si la baschet era moca... Din banii de bilete de la 2-3-4 meciuri asa pe sezon se platea contractul unui jucator intr-un sezon. Pe vremea cand erau bani,contracte mari pt jucatori foarte buni,atat handbalul cat si baschetul au facut performanta in tara si in Europa,fara bani,o sugi in chec...

Maye09.09.2011 16:32
Din banii de bilete de la 2-3-4 meciuri asa pe sezon se platea contractul unui jucator intr-un sezon.

Cam cat crezi tu ca se castiga pe an? Asa dupa tine.

Au fost meciuri si pe Digi.

Multe nu in direct si putine cu Steaua. Cam cat crezi ca face audienta un meci ce baschet? :)

Daniel-Ionut09.09.2011 16:34
Multe nu in direct si putine cu Steaua. Cam cat crezi ca face audienta un meci ce baschet? :)

Nu stiu, nu urmaream meciurile la TV.

Maye09.09.2011 16:40

N-are nicio legatura. E o intrebare la care poti sa raspunzi si fara sa te uiti la TV, la meciuri.

«1474849505168»