Eu zic sa se joace la Odorheiu Secuiesc sau Miercurea Ciuc, daca tot vorbim de Cupa Romaniei...
Eu zic sa se joace la Odorheiu Secuiesc sau Miercurea Ciuc, daca tot vorbim de Cupa Romaniei...
DIVIZIA A, ARENA DE BASCHET, Bucuresti
Sam, 12 Martie 2011 18:00
CSM Bucuresti
vs
CSA Steaua TURABO Bucuresti
bcsteaua.ro
De unde si pana unde Cupa Romaniei trebuie sa se joace obligatoriu in Capitala? Si mai ales la baschet, un sport care, sa fim seriosi, nu e atat de popular in Bucuresti cum e in Ploiesti, Tg. Mures, Cluj ,Sibiu sau Timisoara. Ma indoiesc ca Polivalenta de 6000 de loc. (sau cat are), s-ar fi ocupat in proportie de 30%. All Star Game-ul e anul acesta la Sibiu, poate insa la anul va fi organizat in Bucuresti.
@zob: ia un 50 de votka si calmeaza-te, apoi consulta statisticile. (exclude turneele demonstartive de genul Harlem Globetrotters, rezuma-te la meciurile oficiale de sporturi in sala)
Mai beeee, de ce te repezi sa spui prostii, din moment ce nu stai in Bucuresti? La un turneu final la care ar participa Steaua, Polivalenta ar fi circa 75% plina; si, te rog eu, lasa laba cu pasiunea pt baschet a aurolacilor din tara - daca echipa lor de kkt n-ar participa la respectivul turneu, ar bate vintul prin sali. Sintem atit de priceputi sa fabricam mituri de mucava cind n-avem ce pune pe masa...
Miercuri la 7 jucam la Sala Mihai Viteazu cu CS Politehnica Iasi.
Hai baietii!
Daca batem azi la hochei jucam si la hochei miercuri.
Numai la baschet putem castiga ceva la polo si volei sanse mici, de celelate sporturi nici nu mai vorbim........
Ma indoiesc ca Polivalenta de 6000 de loc. (sau cat are), s-ar fi ocupat in proportie de 30%.
alooohaa.. lasa statisticile.. in ceea ce priveste alte echipe,nu ne intereseaza, in ceea ce priveste CSA Steaua , meci de meci la basket avem sala plina, de ce crezi ca nu am umple sala polivalenta ?? ia aminte de la meciul de handball Steaua- Granollers.. ( jucat in sala polivalenta Bucuresti )
Manie la ora 19:00 cu Poli Iasi, cred ca va fi un antrenament bun inainte de marele meci cu csu ploiesti.
Am batut cu 105-60. ![]()
Sambata sau duminica cu Ploiesti?
Pe 19, de la 19:30, in direct pe TVR 3.
Deplasare ceva
??
Da, cu metrou' pana la Politehnica.
Chiar sambata il au pus jegosii, cred ca au programat meciul sambata special pentru ca avem meci la fotbal.
Si ce daca. Mergem la baschet..
Bilete Final Four Tg-Mures
Joi- 7 aprilie - 20 lei ( Steaua- Csu Ploiesti-dupa ora 18 sigur)
Vineri- 8 aprilie- 20 lei
Se vor pune in vanzare incepand cu 1 aprilie pana atunci avand intaietate cei cu abonamente.
Sala are aproximativ 2000 de locuri.
Aha,daca vreau sa ma duc la meciuri mai trebuie sa mai si dau 20 de lei ca sa le umplu buzunarele la sarca federatie.
Si ce daca. Mergem la baschet..
Sau la fotbal..
Sau la fotbal..
Sau la baschet..
De ce m-as duce la fotbal in detrimentul meciului de la baschet ?! Nu vad absolut niciun motiv !!
CSA !!
**** bilete la final four