FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

CSA Steaua Baschet

«1313233343568»
BAF-kimi06.03.2011 22:04

Pacat ca am condus cu vreo 15 puncte si am pierdut. Negrul ala (chiar nu am idee cum il cheama, e venit nou) nimic nu a jucat.

NICKSTELIST SI DUPA MOARTE06.03.2011 22:34

Mai bine nu plecam. :(

albanezul07.03.2011 08:00

cel mai slab jucator din echipa mi se pare slovacul Hafnar,numarul 13.el nu stie sa inscrie cosuri de 3 puncte.l-am vazut meciul asta si cel cu Timisoara din cupa,omul a ratat TOATE aruncarile de 3 puncte in conditiile in care nu era atacat de niciun adversar.nu are ce sa caute la Steaua.

Bogdan07.03.2011 08:28

@Marcelus

A inscris si ala doua cosuri de la 3 pct.

Costi07.03.2011 09:06
:))
Dragos_G07.03.2011 10:09

Conteaza locul pe care terminam in campionat in vederea play-off-ului?

Adica, daca terminam pe 4 putem castiga play-off-ul, implicit titlul. Bine, e cam departe dar sperante se nasc tot timpul.

ps. Capul sus! Poate aveau nevoie de acest dus rece ca eram cam invincibili acasa si urmeaza meciuri importante.

Maye07.03.2011 12:48
cel mai slab jucator din echipa mi se pare slovacul Hafnar,numarul 13.el nu stie sa inscrie cosuri de 3 puncte.l-am vazut meciul asta si cel cu Timisoara din cupa,omul a ratat TOATE aruncarile de 3 puncte in conditiile in care nu era atacat de niciun adversar.nu are ce sa caute la Steaua.

El joaca pe extrema mica, asa ca nu prea e treaba lui sa "rupa" de 3. Ca mai sunt extreme mici care "rup" de 3, e alta poveste :)

Maye07.03.2011 12:53
Conteaza locul pe care terminam in campionat in vederea play-off-ului?

Adica, daca terminam pe 4 putem castiga play-off-ul, implicit titlul. Bine, e cam departe dar sperante se nasc tot timpul.

Poti castiga campionatul si de pe locul 8 al play off-ului. Dar e foarte greu. De exemplu, daca terminam pe 4 vom juca cu echipa de pe locul 5 in prima faza a play off-ului (sferturi). Doua meci la noi, doua la ei si inca unul la noi. Daca ne calificam, vom juca cu castigatoarea dintre 1-8. Doua meciuri la ei, doua meciuri la noi, un meci la ei.

Dupa cum arata acum clasamentul ar fi : Ploiesti - Steaua, Ploiesti - Steaua, Steaua - Ploiesti, Steaua - Ploiesti, Ploiesti - Steaua. Se califica prima la 3 victorii, si e destul de greu sa castigi la Ploiesti.

Prietenii stiu de ce :D

pytycrys07.03.2011 13:12

Paiii. De ce?

Steaua e pe 3 deocamdata ,deci ar trebui sa jucam cu locu' 5,adica Mures.

Maye07.03.2011 13:37

Gaz Metan si BC Mures au cate un meci in minus. Meciuri pe care probabil le vor castiga. Asta inseamna locul 5 pentru Steaua si, gandind prematur, un duel cu Muresul in sferturi :)

Steaua e pe 3 deocamdata ,deci ar trebui sa jucam cu locu' 5,adica Mures.

Locul 3 joaca cu locul 6.

1-8

2-7

3-6

4-5

Dragos_G07.03.2011 20:50
Daca ne calificam, vom juca cu castigatoarea dintre 1-8. Doua meciuri la ei, doua meciuri la noi, un meci la ei.

Dupa cum arata acum clasamentul ar fi : Ploiesti - Steaua, Ploiesti - Steaua, Steaua - Ploiesti, Steaua - Ploiesti, Ploiesti - Steaua. Se califica prima la 3 victorii, si e destul de greu sa castigi la Ploiesti.

Prietenii stiu de ce :D

Intelesesem, nu sunt retardat :D

E foarte important ce fac baietii de acum incolo. Avem meci acasa cu Ploiestiul, in ultima etapa la Cluj, dar orice meci e important pana la urma.

E posibil ca in play-off sa joace in alta sala din Bucuresti?

Se mai aude ceva de meciurile din cupa?

Multumesc pentru informatii.

The_Foxes07.03.2011 21:20

Final Four am inteles ca s-ar juca la Brasov (zvon momentan). in 2009 s-a jucat la tg-Jiu iar anul trecut la sibiu

problema ar fi data 7-8 aprilie (joi-vineri ) dar tinand cont ca pana acum meciurile astea s-au jucat in sistemul(vineri-sambata sau sambata-duminica) probabil vor schimba data

Maye07.03.2011 21:53
Final Four am inteles ca s-ar juca la Brasov (zvon momentan). in 2009 s-a jucat la tg-Jiu iar anul trecut la sibiu

problema ar fi data 7-8 aprilie (joi-vineri ) dar tinand cont ca pana acum meciurile astea s-au jucat in sistemul(vineri-sambata sau sambata-duminica) probabil vor schimba data

Eu am auzit un zvon si mai ok legat de sala in care se va desfasura Final Four-ul. Sper sa se adevereasca zvonul meu si nu al tau.

Cred ca vor schimba data si o sa fie undeva in weekend. E mai plauzibil.

Maye07.03.2011 22:00
Intelesesem, nu sunt retardat :D

Te-am confundat cu Daniel.

E foarte important ce fac baietii de acum incolo. Avem meci acasa cu Ploiestiul, in ultima etapa la Cluj, dar orice meci e important pana la urma.

Toate meciurile ramase sunt incredibil de importante. Trebuie sa castigam TOT.

E posibil ca in play-off sa joace in alta sala din Bucuresti?

Foarte putin probabil, tind spre nu.

Se mai aude ceva de meciurile din cupa?

Poate primim saptamana asta ceva informatii.

The_Foxes07.03.2011 22:09

mai ok pentru cine ? :D . eu sper ca zvonul tau e mai plauzibil ca al meu ca de Brasov m-am saturat. cred ca il si nimeresc. medias ? :P

Maye07.03.2011 22:19
mai ok pentru cine ? :D . eu sper ca zvonul tau e mai plauzibil ca al meu ca de Brasov m-am saturat. cred ca il si nimeresc. medias ? :P

Mai ok pentru... noi :P

Esti bucurestean? Ca daca esti, e posibil sa te impiedici de sala :))

pytycrys07.03.2011 22:19

Bucuresti ar fi de vis...

Maye07.03.2011 22:46

Oricum sa nu ne facem iluzii deocamdata.

Vom vedea.

crouch08.03.2011 08:16

Pentru cei din Bucuresti, Brasovul ar fi o alegere mai mult decat buna :bananadance:

Maine vom afla sigur...

Maye09.03.2011 13:48

Vom juca semifinala cu Ploiestiul.

Locatia nu a fost stabilita, dar semifinala va avea loc intr-o joi, 7 aprilie.

The_Foxes09.03.2011 15:07

locatia va fi aleasa maine intre targu mures si Bucuresti. din pacate nu cred ca va fi Bucuresti, nu mai zic nimic de tragere si adversar.in orice caz, ca e Bucuresti sau nu, pe 7 si 8 voi merge la meciuri.

LE : se pare ca Steaua a propus ca sala Polivalenta , dar clubul are ceva datorii la frb, cel putin asa se aude

mq_messi09.03.2011 18:31

doamne sa fie in Bucuresti !

Maye09.03.2011 21:53

Are dreptate Foxes.

Targu Mures e orasul favorit, din cauza unor datorii.

Sper totusi ca s-au facut presiuni pro - Bucuresti azi.

Sa vedem.

NICKSTELIST SI DUPA MOARTE10.03.2011 16:27

La Targu Mures se joaca, sa ma pis pe federatia voastra si pe datoriile voastre cu tot si cu ungurii vostri, mai bine putea sa spuna la cupa "cupa ungariei" :wall:

Maye10.03.2011 21:11

Muresul a facut oferta mai buna si asta e :)

«1313233343568»