speram ca nu...cel putin discutiile au fost pentru polivalenta
speram ca nu...cel putin discutiile au fost pentru polivalenta
Cand ar trebui sa fie semifinalele astea? Nu e campionat? Sau se termina in mod "playoff" ?
e playoff, unde se califica primele 8 echipe.vor exista astfel: sferturi, semifinala si finala
Se va juca play off la sfarsitul campionatului.
Adica, se joaca de cand stiu eu de baschet ![]()
Noi nu suntem in stare sa umple "bordeiul " ala si visam la Polivalenta....
am fost in stare sa-l umplem de nenumarate ori, mai ales la meciurile importante sau la meciurile din cupele europene, unde a ramas lume pe dinafara. am fost in stare sa umplem polivalenta in diversi ani, intr-o finala nu suntem in stare sa o umplem? Dar pana una alta, de ce ar trebui sa o umplem, ci doar sa fim multi ![]()
Cu o promovare buna, din timp, am umple si peluza...sunt sigur de asta.
Ma refer sa umplem sala
nu o peluza amarata , ca noi nu suntem Urziceni sau alte echipe sa ne chinuim sa umplem o peluza de 200 de oameni noi suntem Steaua
Ma refer sa umplem salanu o peluza amarata , ca noi nu suntem Urziceni sau alte echipe sa ne chinuim sa umplem o peluza de 200 de oameni noi suntem Steaua
usor ma nebune ca se umple.
Ma refer sa umplem salanu o peluza amarata , ca noi nu suntem Urziceni sau alte echipe sa ne chinuim sa umplem o peluza de 200 de oameni noi suntem Steaua
Peluza de la polivalenta are in jur de 1000 de locuri. Iar eu, sincer, as prefera o peluza plina si o sala goala, decat o sala plina si atat, fara pic de atmosfera.
De acord cu Costi. Mai bine putini si de calitate decat multi si degeaba.
eu m-as multumii si cu sala Mihai viteazul plina de suporteri
plina de ultrasi sau de suporteri? ca e mare diferenta ![]()
ultrasi
ultrasi
nu exista asa ceva..trezirea!
@Albanezul
Cum sa nu existe ultrasi, nene, ce-ai? Tu stii cate nickuri cu ultra(s) sunt doar pe situ' asta? ![]()
Este 52-52 cu 5 minute pana la final.
Cu 20 de secunde eram condusi cu 62-61 si Popescu a aruncat de trei puncte si a marcat, scor final 62-64, bravooooooo Popescu bravooooooo Steaua.
Cat de tare! ![]()
Popescu a marcat cu 6 secunde inainte de final.
Ma bucur pentru baieti !
Bravo! Saptamana viitoare avem acasa cu Cravoia mi se pare, nu?
Cu Targu Mures.
Meci greu.
Pana atunci, avem miercuri la Sibiu.
De altfel , o sa avem o perioada incredibil de grea.
Deplasare - Sibiu
Acasa - Mures
Deplasare - Timisoara - Cupa
Deplasare - Medias
Acasa - Timisoara - Cupa
Totul in 2 saptamani si jumatate. Adica pana pe 16.02