e ok ba ![]()
in alta ordine de idei, daca se aprind la Steaua, e panica mare, garantat, pentru ca la Steaua sunt huliganii si ei trebuie reprimati!
e ok ba ![]()
in alta ordine de idei, daca se aprind la Steaua, e panica mare, garantat, pentru ca la Steaua sunt huliganii si ei trebuie reprimati!
ai dreptate Costi..da' e ok ba ![]()
La baschet ar fi destul de facil de aprins, nu prea e paza. Dar daca aprindem 2 torte, incep toti din sala sa fuga de "huliganii" de noi. ![]()
La cat de bine e aerisita sala mi-e ca de la doua torte se opreste meciul 20 de min sa dispara fumul.
La noi vin mai multi jandarmi decat ultrasi
din partea lui Marcel: "Tu n-ai inteles ca la Steaua nu exista ultrasi?" ![]()
Maine, CSU Sibiu - CSA Steaua Turabo Bucuresti
Meciul o sa fie transmis si pe net, in direct.
Intrati in articol si veti vedea unde .
din partea lui Marcel: "Tu n-ai inteles ca la Steaua nu exista ultrasi?"![]()
Cum ma?! Aia de la tribuna intai cu goarne care fac stadionul un "infern" nu sunt ultrasi?
Hai frate, mai aveti sa imi spuneti ca nu exista Mos Craciun. ![]()
Duminica sa nu aveti treaba ca 5-6 ore avem treaba. ![]()
Hm?? Meciu' e sambata din cate stiu. Si ce treaba avem? ![]()
Meciul e duminica si tot duminica avem meci si la hochei de la ora 15 si la baschet este la ora 18 va fi in driect pe tvr.
Mai simte cineva ca iesim pe 1? ![]()
O victorie frumoasa,ma bucur mult !
Poate pe 1 nu iesim,dar daca terminam in primele 3 e ok .
anul asta, campioni!
Cu Targu Mures e foarte important meciul.
Sa intelegt c-o sa bei bere la sticla, nu la halba? ![]()
Bai, ce pacat de punctele pierdute la Oradea, frate... Puteam fi lideri!
Mie imi pare rau de infringerea de la Tg.Mures, cu aruncare de 3p a gazdelor in ultimele secunde, insa uite ca in retur norocul ne-a zimbit de 2 ori consecutiv (Tg.Jiu, Sibiu)
hai toti ultrasii care sunt pe net sa mergem duminica la meci sa batem pe tg murej.
nu va tine..parerea mea.
hai toti ultrasii care sunt pe net sa mergem duminica la meci sa batem pe tg murej.nu va tine..parerea mea.
Gresit........pe aici, mai toti sunt mari ultrasi, daca nu ma crezi uita-te la nick-uri: X Sud, X Nord, Ultras for ever, Ultras for Steaua, si tot asa, pe stadion nu prea apar......., dar pe aici sunt puzderie............mii si mii de ultrasi care din nefericire nu stiu ce-i aia stadion, ce-i aia deplasare, ce-i ala un protest, dar la noi la romani numai asta conteaza ,,imaginea " si ,,renumele" pe care ti-l faci prin orice mijloace, in rest nu conteaza absolut nimic.
ca tu esti mare ultras ca stai sa-i critici pe altii de parca ai schimba ceva
hai toti ultrasii care sunt pe net sa mergem duminica la meci sa batem pe tg murej.nu va tine..parerea mea.
Hehehe, bun mod de a motiva. ![]()
Chiar trebuie sa venim multi, e un meci important..![]()
pai eu ce zic baros?sa vina lumea..sa vina ultrasii..din galeria mare..din galeria mica..sa fim o sala plina de ultrasi.
..tineti-va un pic entuziasmul...............................
.............................................................................
si sa cantam **** Dinamo si **** rapid la meciul cu tg murej..
:(