huliganilor cum ati indraznit sa fluturati steagurile cand omu` voia sa vizioneze meciul ???
Echipa de pe locul 5. Hehehe.
PS:
Ba, lasa si tu steagu' jos, ca nu vad meciul.
=))
huliganilor cum ati indraznit sa fluturati steagurile cand omu` voia sa vizioneze meciul ???
Echipa de pe locul 5. Hehehe.
PS:
Ba, lasa si tu steagu' jos, ca nu vad meciul.
=))
2011-02-09 Deplasare - Timisoara - Cupa
2011-02-12 Deplasare - Medias
2011-02-16 Acasa - Timisoara - Cupa
2011-02-19 Acasa - CSU Cuadripol Brasov
Smith chiar merita sa fie jucatorul etapei, sper sa aiba aceasta performanta in toate etapele!
2011-02-19 Acasa - CSU Cuadripol Brasov
Este sigura data asta?
Puteti sa imi spuneti daca este si o ora aprozimativ fixa la care joaca Steaua de obicei.
intre 17:00 si 19:00 dar tin minte ca sa jucat un meci si de la ora 20(in grupe) sper sa nu ma insel.
eu am copiat dupa frb.. dar cred ca data este sigura.
Este sigura data asta?Puteti sa imi spuneti daca este si o ora aprozimativ fixa la care joaca Steaua de obicei.
Este aproape sigura.
Saptamana viitoare va fi sigur, in functie de ce alege tvr-ul sa transmita. Dar mai mult ca sigur, nu o sa transmita Steaua- Brasov intr-o etapa cu Sibiu-Mures, CSM Bucuresti - Otopeni si Pitesti - Medias.
Ora probabila este 18.
Pai ma intereseaza ca poate fac o vizita prin Bucuresti pe 18 si 19 ca sunt cateva competitii interesante: CN de atletism in sala vineri si sambata, meci de hochei vineri si ziua urmatoare baschet.
Trebuie sa stiu din timp sa nu se suprapuna, ca altfel nu fac nimic.
Ms de informatii.
@Dragos sa nu vi cu nimic te rog ![]()
stai ca nu ma prind. la ce te referi?
Trebuie sa stiu din timp sa nu se suprapuna, ca altfel nu fac nimic.Ms de informatii.
Te anunt din timp. Cand hotaraste federatia ora si ziua, iti spun ![]()
stai ca nu ma prind. la ce te referi?
Sa nu vi cu mana goala
))) ![]()
Castigam. Cel putin asa sper.
Si daca nu castigam, o vom face saptamana viitoare, cand jucam acasa. ![]()
Victorie cu 75-82. ![]()
Hehe, le rupem gatul miercurea viitoare. ![]()
N-or veni si niste "ultrasi" de-ai lor in vizita? Da Doamne...
@zob Mai bine te-ai preocupa daca am venii noi la meci ![]()
Am castigat ?
@ededededdedi: pe voi va cunosc, bre
mie mi-e dor sa port o discutie amicala cu cei ce strigau din prima secunda "cine tine cu Steaua sa-i f familia" si "maye Steaua". Se stie ca timuisorenii sunt foarte civilizati si au o prietenie sincera cu alti intelectuali ai peluzelor, mailatii de sub pod.
Daca prietenul nostru din Sibiu va reusi sa posteze articolul 100% copy-paste, dar civilizat si fara injurii, despre meciul de azi cu Gaz Metan, va rog sa luati in considerare si pronosticurile mele: 86 pct, Smith, Steaua. Multumesc!
Zob
Site-ul Steaua.ro este unul deschis. Oricine poate sa ajute site-ul. Cu orice : articole, poze, comentarii si altele.
Poate tu faci articolele mult mai bune decat mine. Chiar te invit.
Cat despre articolele mele "copy paste", te invit sa mi le indici.
Si tine minte! Cat timp ma ocup eu de baschet pentru Steaua.ro, voi sterge toate comentariile care contin injurii, precum si altele.
Regulile de pe acest forum se aplica si acolo.
Te invit sa faci tu cronica azi, pentru ca eu voi lua interviurile de dupa meci.
Mediasul ramane o "nuca prea tare"pentru Steaua Turabo.
p.s se vede bannerul AISS Cluj
... s-a terminat! 76-65