FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

CSA Steaua Baschet

«1192021222368»
leoSUD22.12.2010 00:36
Da, am plans dupa ce i-am inchis telefonul disperatului.

=)))))) cred ca vreai sa spui huligan si drogat, nu ? :wanker:

andrey2722.12.2010 10:05

=))) Tu vorbesti ma leo :)) a zis bine Maye,daia nu e bine sa bea minorii la cavese mai aveai putin si rupeai tot de pe mine,ai mai si cazut,BETIVULEEE ( ca de huligan si drogat nu mai se pune problema)

Maye03.01.2011 15:00
red&blue_boy03.01.2011 15:05

De ce s-a renuntat la Fortson?

Ce sa zic,sper sa fie o mutare inspirata...

Daniel-Ionut03.01.2011 15:13

Baaai... era bun pletosu` ala :ce_oameni:

Maye03.01.2011 15:14

Nu a aratat ceea ce se astepta de la el.

red&blue_boy03.01.2011 15:34

De parca altii au aratat mai mult...

Maye03.01.2011 16:06

Din moment ce mai sunt in lot , au aratat.

Oricum cred ca avea un salariu mult peste ceea ce a demonstrat.

Sa nu uitam ca el venea din Israel , dupa ce a ratat la mustata Draft-ul din vara.

Bogdan03.01.2011 20:18

Imi explica si mie cineva ce e cu draftul asta?

albanezul03.01.2011 20:43

bere la draft..

SuperstaR1803.01.2011 22:10

http://en.wikipedia.org/wiki/National_Bask...sociation_Draft

Din cate stiu eu, draftul la americani functioneaza (si inca foarte bine) la toate sporturile de echipa. Jucatorii fac pasul de la "sportul de colegiu" la profesionisti.

Maye06.01.2011 21:19

Steaua a renuntat la Lucic si Turner

http://Steaua.ro/baschet/Steaua-a-renuntat...ucic-si-turner/

red&blue_boy07.01.2011 05:31

Turner mi s-a parut ok...

Bogdan07.01.2011 08:03

mie mi s-a parut Ok Lucica :(

Sper sa nu renunte si la Nikolov.

joseph07.01.2011 11:05

se pare ca o sa plece si Jackson la BC Mures... ca sa ne luam sah mat la capitolul conducatori de joc :))

chiar n-as intelege si decizia asta, dar probabil ca mai aduc pe cineva, ca daca se bazeaza pe Mandache nu cred ca o sa reusim mare lucru. defensiv mi se pare ok, dar in caciula adversa se pierde cam des.

Fortson clar nu era un jucator extraordinar sau poate ca nu s-a adaptat asa repede si avea si salariul prea mare pentru a avea cineva rabdare cu el, dar era cam singurul dintre conducatorii nostri de joc care stia sa patrunda cu mingea si care isi mai asuma si cate o pasa decisiva(avea mai multe assisturi decat ceilalti, desi era considerat individualist). ok, avea cam multe TO si procentaje cam proaste la aruncari(nu si la libere), dar isi si asuma oarecum mai multe riscuri si responsabilitati decat ceilalti si mai compensa putin si cu recuperarile... si fiind tanar avea timp sa mai creasca. in fine, nu plang dupa el, dar constat ca pe pozitia asta dupa plecarea lui Monty Mack nu am facut nici un upgrade... ci mai degraba cateva downgrade-uri

Lucici mi se parea destul de ok, iar despre Turner... era spectaculos si ii mai iesea cate un joc din cand in cand, dar probabil ca nu este o mare pierdere. mi se pare mai slab decat era Wiggins anul trecut.

in fine, o sa putem sa ne dam seama ce e cu toate miscarile astea dupa ce vedem si ce jucatori vin, dar desi ma repet... nu imi place deloc modelul asta cu multi jucatori schimbati la cate 6 luni sau 1 an. poate nu sunt eu obisnuit cu stilul asta pentru ca pana acum 2 ani nu am urmarit baschetul de pe la noi, dar mi se pare tare ciudata strategia asta si o privesc si putin suspicios dupa experientele traite pe la FC. in stilul asta nu vad cum poate ajunge vreodata echipa omogena, cu relatiile de joc puse la punct, cu oameni care stiu unde trebuie sa stea si ce schema se pune in aplicare. plus ca mi se pare un disconfort destul de mare si pentru public sa incurajeze in fiecare an alti jucatori necunoscuti...

Daniel-Ionut07.01.2011 11:09

O pierdere mai importanta mi se pare Turner decat Lucic, sarbul asta mai mult accidentat a stat :hmmm:

LUPANU07.01.2011 14:50
O pierdere mai importanta mi se pare Turner decat Lucic, sarbul asta mai mult accidentat a stat :hmmm:

mie mi se pare o pierdere importanta Lucic! cel putin din pmdv in privinta dayrei ! dar eu stiu dece zici ca e mai bun turner decat lucic ! :))si dayra stie:))

kapp0ne07.01.2011 15:14

pai tu esti nebun nebunule......TUrner facea o faza spectaculoasa pe meci si cam atat... nu sti udaca a avut 3 meciuri i ncare sa fi jucat bine.... Lucica a fost accidentat 3 saptamani din cauza la KO'ul ala din meciul de acasa cu belgienii insa pana atunci juca destul de bine si defensiv si ofensiv

in alta ordine de idei ziceai anu trecut ca pui clasamentu ala.... misca'te ca te trag de urechi :D

Maye07.01.2011 15:15

Clubul a stat cel mai rau pe extreme in turul asta. Cine stie baschet, si-a dat seama de acest lucru.

Ori si Lucic si Turner acolo jucau. Lucic a vrut sa plece.

Cred ca o sa fie adusi 2 jucatori peste ei , de aceea clubul nu s-a repezit sa aduca imediat inlocuitori.

Jackson nu cred ca va pleca. Cum nu va pleca nici Nikolov, pare care cred ca l-a salvat finalul turului.

Hai sa nu mai comparam BC cu FC :)

kapp0ne07.01.2011 15:22

Pana in momentul asta mi se par ok plecarile, daca pleaca Jackson nu mai ramane nimeni care sa arunce de la 3 si sa si marcheze :) Singurul de care mi'ar parea rau daca ar pleca ar fi Nikolov e pre atare si nebun:D oricum e loc si de mai bine

Bogdan07.01.2011 15:26

Si mie imi pare rau daca pleaca Nikolov.

Maye07.01.2011 15:35

Nu pleaca Nikolov.

De altfel, doar cele 3 plecari se vor concretiza.

Daniel-Ionut07.01.2011 15:36
dar eu stiu dece zici ca e mai bun turner decat lucic !

Pentru simplul fapt ca e mai bun. :blink:

Cine a dus greul inceputului de sezon, Turner sau Lucic?!? ;)

:ce_oameni:

Maye07.01.2011 15:42
Cine a dus greul inceputului de sezon, Turner sau Lucic?!? ;)

Jackson

Daniel-Ionut07.01.2011 15:44
Jackson

Ma refeream dintre cei doi.

«1192021222368»