Apropo, la Robert Turner n-a fost alley loop? Ca in titlul video-ului ai pus Slam Dunk ..
Apropo, la Robert Turner n-a fost alley loop? Ca in titlul video-ului ai pus Slam Dunk ..
![]()
Alley Oop
Tot aia ![]()
ba da.
ANTWERP GIANTS-CSA Steaua TURABO IN DIRECT PE SPORT.RO
Pentru prima data in istoria recenta a baschetului Romanesc un meci din Cupele Europene desfasurat in afara granitelor tarii de catre o echipa Romaneasca va fi transmis in direct de catre o televiziune din Romania
Meciul Antwerp Giants-CSA Steaua Turabo va fi transmis in direct de postul SPORT.RO Marti 14.12.2010 de la ora 19.30 ora Romaniei.
CSA Steaua Turabo si Sport.ro au facut eforturi deosebite astfel incat fanii ros-albastri cat si toti iubitorii baschetului din Romania sa poata viziona aceasta partida vitala pentru formatia militara , partida ce poate aduce calificarea in primavara Europeana
Speram ca toata suflarea baschetbalistica din Romania sa fie alaturi de Steaua TURABO pe SPORT.RO
CSA STEAU TURABO
Ce tare...
@baschetsteaua
Au fost baietii multumiti de modul in care au fost incurajati la meciu' cu Dynamo?
Fara suporteri sportul nu ar avea nici un farmec!acesta este motivul rezultatelor extraordinare ale echipei in acest sezon!
noi speram sa putem in cel mai scurt timp posibil sa jucam intr-o sala de nivel european cu 3-4000 locuri ude sa aiba loc toti suporterii ros-albastrii
speram sa vina acelas numar de suporteri si la meciurile din campionat
Mult respect pentru baietii de la baschet.
Nu se poate incerca inchirierea Polivalentei pentru ultimul meci din grupa? Sunt sigur ca ar fi o atmosfera cel putin la fel de frumoasa ca la meciul cu dynamo Moscova. Asa am incapea toti la aceeasi peluza si ar fi o atmosfera mult mai apasatoare, plus ceilalti spectatori.
speram sa vina acelas numar de suporteri si la meciurile din campionat
Ne straduim sa adunam oameni si la meciurile din campionat.
mi-a placut ce a zis cioara aia mai mica cu cozi...imi scapada numele Fortson parca.
l-a intrebat reportera daca intelege ceva din ce canta galeria mare a lu' Steaua si a zis ca nu prea intelege dar ca e o melodie pe care o canta suporterii tot meciul si a prins ritmul..
cred ca e aia D'ale lu' Mitica.
Antwerp Giants - CSA Steaua Turabo Bucuresti
maine , 14.12.2010 - 21.30 - Sport.ro
Nu arata prea bine. ![]()
STAAAAAAAAAAAAAAAAAAANESCUUUUUUUUUU!
Pai conducem, bre, cum nu arata bine? ![]()
Acum da. ![]()
Cam ciudat baschetul asta, se schimba repede situatia. ![]()
Hai sa discutam aci, vreti? http://Steaua.ro/baschet/2010/12/13/antwer...ochallenge-cup/
mai avem vreo sansa sa ne calificam ?
oricum slab joc
Nu, nu mai avem. Macar sa umplem sala si la ultimul meci, sa le multumim pentru parcursul asta frumos.
Cu Steaua pana la moarte ![]()
pe 21 toata lumea la meci ar trebui sa umplem sala... Macar acum
Antwerp Giants - CSA Steaua Turabo Bucuresti 78-56
http://Steaua.ro/baschet/2010/12/15/antwer...l-s-a-terminat/
Numai avem nici o sansa nu ?![]()
Nici daca ii batem acasa pe aia cu 674184614-0 ?;![]()
Nu mai avem sanse...
Poate la anul,daca se continua pe aceeasi linie,cu niste investitii in cativa noi jucatori poate vom reusi mai mult.
Oricum,eu spun ca e de apreciat si parcursul din sezonul actual.
Cu niste jucatori buni pe 2-3 si eventual pe 5, am defila prin tara.