Un meci mare facut de baieti,cosurile de trei puncte din final fiind ciresele de pe tort.
Felicitari tuturor celor ce au intretinut superba atmosfera di sala.
Un meci mare facut de baieti,cosurile de trei puncte din final fiind ciresele de pe tort.
Felicitari tuturor celor ce au intretinut superba atmosfera di sala.
Superba atmosfera, chiar nu erau destule locuri pentru cata lume era. Foarte frumos... Sper ca la meciurile urmatoare sa fie tot la fel.
Eu zic sa se faca postare de acum pentru meciul cu lokomotiv , poate se strange si mai multa lumea , nu de alta dar parca s-ar vedea mai bine si cealalta peluza plina![]()
Nu cealalta peluza, ci toata sala. Sa nu mai intre nimeni, decat noi...sa vezi atunci atmosfera si presiune ![]()
Nu cealalta peluza, ci toata sala. Sa nu mai intre nimeni, decat noi...sa vezi atunci atmosfera si presiune![]()
Da da da, sa se intre cu 2 ore inainte de meci sa se ocupe toata sala, sa vedem
... pai lumea care ar fi trebuit sa intre statea afara pe la porti, si in sala erau oameni care nu aveau nici macar o treaba cu sportul, dar na... nu suntem toti Ponta sau nu mai stiu eu cine ![]()
Cel mai bine era daca se bagau bilete, si sunt sigur ca nu mai veneau toti "telespectatorii" sa urmareasca pe viu meciul, si asa se facea si loc in sala pentru suporteri.
Sau daca se putea face ceva ca cele "2 peluze" din spatele salii sa fie intr-un fel rezervate galeriei.
PS: atmosfera fantastica!
cel mai bine se bagau bilete si se lua o sala mai mare gen polivalenta sau macar daca iesim din grupe sa jucam la polivalenta ca sunt sigur ca o vina lumea
Mah... toata lumea zice de Polivalenta, dar sa ne gandim ca fiind meciul programat si la mijlocul saptamanii, nu se umplea sala aia, sa fim seriosi... si ar fi parut destul de goala, CRED EU!
Victorie frumoasa reusita de baieti!Bravo!
Atmosfera pe masura!
Mah... toata lumea zice de Polivalenta, dar sa ne gandim ca fiind meciul programat si la mijlocul saptamanii, nu se umplea sala aia, sa fim seriosi... si ar fi parut destul de goala, CRED EU!
Atunci sa se intre in plm cu bilete.
polivalenta nu este omologata de fiba
Aaa... pai bine ca este Mihai Viteazu sala de cupele europene, ca daca te superi putin intri si faci picnic in cercul de la mijlocul terenului in timpul meciului ![]()
Bilete sau invitatii.
Da da da, sa se intre cu 2 ore inainte de meci sa se ocupe toata sala, sa vedem... pai lumea care ar fi trebuit sa intre statea afara pe la porti, si in sala erau oameni care nu aveau nici macar o treaba cu sportul, dar na... nu suntem toti Ponta sau nu mai stiu eu cine
Cel mai bine era daca se bagau bilete, si sunt sigur ca nu mai veneau toti "telespectatorii" sa urmareasca pe viu meciul, si asa se facea si loc in sala pentru suporteri.
Sau daca se putea face ceva ca cele "2 peluze" din spatele salii sa fie intr-un fel rezervate galeriei.
PS: atmosfera fantastica!
daca as fi avut garantia ca vin atatea persoane, fii sigur ca erau rezervate ambele bucati.
Daca se intra cu bilete, nu mai veneau nici "ultrasii", ca nu dau ei 5 lei pe bilet.
Polivalenta e omologata FIBA, de ce plm sa nu fie? Cu polivalenta este problema ca s-ar putea sa fie prea mare pentru un meci martea la ora 19:00, s-ar putea sa fie ocupata cu alte spectacole de manele si s-ar putea sa coste prea mult amenajarea ei. Totusi, sa speram ca se va face ceva in sensul asta pentru ca si-au dat seama si cei de la club ca exista interes pentru meciurile de genul asta si suntem alaturi de ei.
Proasta organizare. Prefer sa dau pe bilet 10 lei, dar sa stiu ca intru. Nu toti pot sa ajunga cu o ora inainte.
Stie cineva daca, si cand se va pune pozele/videoclipurile pe site ?
nu va mai plangeti atat! incercati sa veniti si la meciurile din campionat! nu doar la cele importante! ziceti de cetateni ca vin doar la Steaua - Dinamo ....si in Champions League! cati dintre voi care ati fost in seara asta acolo ! ati mai venit la meciurile dela Steaua Turabo in campionat?
cu 10 lei pe bilet, iti garantez ca nu era nici macar jumatate din atmosfera care a fost. haideti sa nu intram in detalii legate de prezenta unora si pretul la bilete, pentru ca stiu mult mai bine situatia.
sala era plina, cu mult peste capacitatea maxima. cei de la jandarmerie faceau spume ca nu mai intra nimeni. am fost rugati sa ajungem din timp, s-au bagat persoane chiar si dupa inceperea partidei in sala. din pacate unii au ajuns prea tarziu si nu s-a mai putut face nimic.
sala nu are case de bilete. daca se amenaja ceva si se vindeau bilete in ziua meciului, cu cateva ore inainte, iar nu era ok ca iar nu ajungeau pentru toata lumea. si asa o sa ne invartim mereu in cerc si o sa fim vesnic nemultumiti de cate ceva.
cel mai bine ar fii sa facem o prezenta macar ca aceasta constanta , sa va clubul ca vine din ce in ce mai multa lume la sala ca sa speram la o sala mai mare .
Costi, nu cred ca ti s-a reprosat tie nimic, tu chiar nu ai nicio vina. Probabil ca nu mai veneau atatia daca se bagau bilete intr-adevar. Ma refer doar ca nu toti pot sa vina in cursul saptamanii mai devreme cu o ora. Asta e, macar data viitoare sa stim sa stam acasa sa ne uitam la meci.
@Lupanu vezi-ti de treaba ta, ca stii foarte bine ca nu vin doar la meciurile importante. Nu te mai da cocos. Au ramas multi pe afara care veneau frecvent la baschet.
dorinta este, iti dai seama...bani sa fie.
In Bucuresti nu exista nicio sala mai mare ca asta, destinata exclusiv sportului, care sa indeplineasca conditiile pentru organizarea unui astfel de meci. Ar fi eventual polivalenta, dar accesul e oarecum dificil, e prea mare pentru o zi de marti la ora 19, costa mult reorganizarea si s-ar putea sa ai un efect invers, sa nu pui la fel de multa presiune.
@Tepi,
Nu a zis nimeni sa vina cu o ora inainte. Am fost rugati sa venim pe la 18:30, pentru ca altfel se va aglomera destul de mult. Au fost probleme cu un grup inaintea voastra, pe la 19, pe care la fel nu ii lasa sa intre si am reusit sa ii bag. Din pacate la voi nu s-a mai putut face nimic, chiar daca am incercat prin oficialii clubului. Jandarmeria s-a opus total.
Si daca stai in cealalta parte a Bucurestiului cu cat timp inainte trebuie sa pleci de acasa?
M.U.I.E jandarmeriei oricum (mai ales civililor).
Costi, nu cred ca ti s-a reprosat tie nimic, tu chiar nu ai nicio vina. Probabil ca nu mai veneau atatia daca se bagau bilete intr-adevar. Ma refer doar ca nu toti pot sa vina in cursul saptamanii mai devreme cu o ora. Asta e, macar data viitoare sa stim sa stam acasa sa ne uitam la meci.
@Lupanu vezi-ti de treaba ta, ca stii foarte bine ca nu vin doar la meciurile importante. Nu te mai da cocos. Au ramas multi pe afara care veneau frecvent la baschet.
nu era vb-a de tine !
Scuze pentru calitatea clipului! ![]()
Încarcat de Nila179. - Check out more sports and extreme sports videos.
Felicitari baietilor pentru victorie!
Si tot respectul pentru suporteri! ![]()
![]()
faceti atat scandal ca nu ati intrat ....se mai intampla....insusi stanici a ajuns la meci...el care de obicei pleaca de la bere cu 2 min inainte sa inceapa meciul deci daca aveati un pic de vointa ajungeati dar na asa e romanul : "am timo sa ajung" uite ca n'ati avut.... tz3pi stie ca si la meciul trecut din campionat a stat afara pana la pauza mare si uite ca nu a invatat:D
@Tz3pi daca nu ma insel parca ti'am zis zis ca daca nu ajungi pana la fara 10 sa nu mai vi ca nu mai intri si tot cu tipi ca cine poate sa ajunga cu o ora inainte....n'ati putut sa ajungeti cu 2 min inainte de meci ... plm
Stanici a plecat devreme de la bere ca stia ca oricum mai mergem si dupa meci ![]()