de la 17 vin ![]()
de la 17 vin ![]()
E cineva disponibil sa inregistreze meciul ca sa il urcam pe tracker?
Va rog !
Si un live pe site ar fi perfect!
costi adu toba
Nu am toba, dar am vbit sa se rezolve de o toba pana maine.
sa sara sala! asta seara joaca Steaua!
Inca il mai astept pe cel care va inregistra meciul , sa ne confirme ![]()
Meci important + vreme urata => bere inainte.
Nu mai vii cu masina ma? ![]()
Incredibil, pot sa ajung. FORZA CSA Steaua!
Unde si la ce ora? ![]()
rectific:
-meci important+vreme urata=>bere inainte
-2 beri=>stanici mort=>deliciul intregii sali ![]()
E clar... sa inceapa show-ul! ![]()
Eu a trebuit sa vin la munca de la 8 azi si in mod normal vin de la 10 numai ca am plecat ieri mai devreme asa ca daca vreti sigur se poate sa ajungeti!
la polivalenta nu se putea juca,cel putin nu etapa asta, joaca azi Dinamo un meci de volei in Liga Campionilor la feminin. Polivalenta probabil nu este omologata pentru ca nu exista marcaje dupa ultimele schimbari de regulament, daca se vrea neaparat se poate rezolva problema totusi.
acum important e sa avem o prezenta cel putin la fel de mare meciul urmator .
Atentie. Martea viitoare nu jucam in cupa acasa, ci in deplasare.
Deci urmatorul meci acasa e pe 7 Decembrie!
Eu a trebuit sa vin la munca de la 8 azi si in mod normal vin de la 10 numai ca am plecat ieri mai devreme asa ca daca vreti sigur se poate sa ajungeti!
Starforce, crede-ma ca daca nu vroiam sa mergem la meci, nu mai veneam pana la sala sa stam ca fix prostii in fata portii.Plus frig, plus polemica cu garda...
Victorie!!! Ce meci! Ce galerie! Intr-un cuvant , superb!
Ce seara,
Ce seara,
Ce seara intr-o peluza magicaaaaa :x
Superba atmosfera, superb meciul !
BRAVO BAIETIIII! BRAVOOOO TUTUROR CELOR PREZENTI!
SEARA MAGICA!
Seara magica intr-o peluza magica.
Bravo Steaua, Bravo baieti!
faceti atat scandal ca nu ati intrat ....se mai intampla....insusi stanici a ajuns la meci...el care de obicei pleaca de la bere cu 2 min inainte sa inceapa meciul deci daca aveati un pic de vointa ajungeati dar na asa e romanul : "am timo sa ajung" uite ca n'ati avut.... tz3pi stie ca si la meciul trecut din campionat a stat afara pana la pauza mare si uite ca nu a invatat:D
@Tz3pi daca nu ma insel parca ti'am zis zis ca daca nu ajungi pana la fara 10 sa nu mai vi ca nu mai intri si tot cu tipi ca cine poate sa ajunga cu o ora inainte....n'ati putut sa ajungeti cu 2 min inainte de meci ... plm
ATMOSFERA FANTASTICA SI DARUIRE TOTALA DIN PARTEA JUCATORILOR!
Superb!
Urmatoarele meciuri acasa ale Stelei:
Nov. 30, 2010 Steaua Turabo-Lokomotiv
Dec. 7, 2010 Steaua Turabo-Dynamo M.
Sa fim la fel de multi si saptamana viitoare si peste doua saptamani!
Culorile ne obliga, jucatorii merita!
Zici ca esti nebun si tu. NU am putut sa ajung mai devreme, vrei sa-ti fac un desen sa intelegi?
Eu zic sa se faca postare de acum pentru meciul cu lokomotiv , poate se strange si mai multa lumea , nu de alta dar parca s-ar vedea mai bine si cealalta peluza plina ![]()