Trebuie sa spun cu durere ca aceasta diferenta fata de Dinamo e justificata:in afara de derby in care am fost furati de corpo in rest nu putem sa ne plangem. Oricum o dam Dinamo tot trebuia sa fie la minim 7 pc de noi,cine spune altfel ori e extrem de naiv sau foarte idealist.
Anul trecut Steaua si rapid au avut o prestatie f buna si in campionat si in Cupa UEFA pe cand Dinamo a iesit cu coada intre picioare din toate competitiile. Dupa cum ma asteptam roata se invarte... pentru ca intervine psihicul jucatorilor. Cei d la Steaua stiu ca trebuie sa faca un an cel putin la fel de bun ca ceilati doi iar cei de la Dinamo stiu ca n-au ce pierde anul asta pentru ca oricum au fost de rahat in ultimii ani. Dupa mine intre Steaua,rapid si Dinamo nu e mare diferenta in ceea c priveste loturile dar aici e vb de abordarea jocului: Dinamo are si in meciurile slabe 2-3 ocazii clare de gol si da unul,dovada meciul cu Bistrita: 3-2 la ocazii pentru Bistrita dar se termina 0-1 pentru Dinamo.Noi avem pana la golul otelului 7-2 la ocazii ce mama ma-sii!!! rezultatul: 2-1 pentru Otelul.Daca eram Oli il shimbam pe Dica la acea oczie ratata in min 65,pentru ca ratase deja 5 OCAZII rarisime!!!!.
Gigi a lasat echipa de rapa,MM aduce toti rasuflatii(si Cernea e slab ca si Carlos,Ogararu transferat-mare greseala,doar Cyril si Vali au confirmat),unii jucatori ar trebui lasati p banca(Banel mai ales) si altii amendati pentru indolenta(Dica m-ai omorat de inima).
Ca sa concluzionez,aceste 12 pc sunt rezultatul unui joc mai pragmatic al lui Dinamo in fata portii si din cauza greselilor si starii psihice din taberele Stelei si rapidului.
Campionatul este pierdut pentru ca anul trecut in iarna Dinamo avea 5 pc in fata si a pierdut majoritatea meciurilor din retur si abia p final au iesit din cursa la titlu asa ca sa ne concentram pe Cupa UEFA(sper) si locul 2 si de ce nu si cupa Romaniei ca tot avem ceva sanse la ele.
FORZA Steaua!!!!!!
Intotdeauna superiori.