FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Otelul Galati - Steaua 2 - 1 (0 - 0)

«1345»
manu7122.10.2006 21:30

imi pare rau pt Steaua,dar o tine din esec in esec,consider ca se afla intr-o pasa super proasta....au atitea lacune,nu suteaza la poarta de nici o culoare,apararea se clatina la orice atac,atacul paseaza la infinit fara sens si rost,portarul este un sinucigas.....e rau de tot....cred ca Oli nu stie ce sa mai faca,schimba sistemul de la meci la meci fara sa reuseasca nimic........ e simplu ca buna ziua din 11 jucatori,de obicei 4-5 sunt iesiti din forma,asa ca si mama antrenorului daca ar fi la Steaua nu ar putea face nimic.....turul este un dezastru,sa speram ca in retur ne revenim........ :twisted: :twisted: ////////totdeauna Steaua

razvan_radoi_623.10.2006 01:34

Cine zice ca Dica ii principalul vinovat pentru meciul de azi nu i stelist !!!

Sa nu uitam cine ne a adus ultimele doua titluri :GOLURILE LUI Dica .......

Ce sa facem am jucat ff bine dar am avut ghinion !!! Ne multumim cu locul doi desi inca se mai poate,dar sa piarda odata JAVRELE alea ordinare !!!

uZy | @nDr3i23.10.2006 04:24

pfoaiii...inca 3 puncte irosite:|

Teoctist23.10.2006 08:26

Felicitari Otelului si antrenorului Petre Grigoras.Degeaba ne lamentam,Otelul e o Forza în aceasta editie de campionat.Alaturi de CFR va fi contracandidata Stelei la locul 2 în clasament.

La Steaua insa,se intampla ceva.Nu stiu ce,dar ceva nu e-n regula.Jucatorii mi se par nemultumiti.

Hai,se întampla sa nu dai gol,dar daca nici apararea nu merge,e grav.

MadFroG23.10.2006 09:43

Eu baieti,puteti sa aruncati cu rosii si castraveti in mine,dar sa stiti ca eu sunt multumit de meci.Am jucat pe terenul unei echipe bune,ne-am creat ocazii,am dominat si doar ratarile ne-au privat de cele 3 puncte.

Pentru prima oara de cand e la Steaua,Oli a riscat si la un moment dat ii era sa-i iasa.Prefer sa joc in acest sistem super ofensiv 4-2-3-1 sa primesc 3 goluri si sa dau 4,decat sa jucam la mica ciupeala si sa castigam la un gol diferenta meci de meci.Sper ca Oli sa pastreze sistemul de joc.

ultras_andrei_i23.10.2006 10:39

nu a filmat nimeni secvente cu galeria?atmosfera care a fost la galati?

danciu1923.10.2006 11:04

Bai frate lasati echipa in pace,nu sunteti multumiti, e normal ?(nu cred),dar nu mai injurati jucatorii ca si ei isi doresc la fel de mult ca noi sa castige dar nu mereu iti reuseste!asa ca hai sa incurajam echipa si sa nu mai lasam toti analfabetii in fotbal sa faca o atmosfera negativa injurand jucatorii.

cindere11a23.10.2006 12:09
ne trebuie un psiholog

Ma ofer eu, sunt psiholog! :lol: Lasand gluma la o parte, pentru Jiji cred ca e cam grele sa inteleaga cat face un psiholog pentru o echipa, un consilier...God, cate secole tre' sa mai treaca romanilor incat s ainteleaga ca orice sportiv are nevoie si de un psiholog????????

focus23.10.2006 15:43

Meci de LC, Real - Steaua : actiunile importante ale spaniolilor au fost goluri.

Meci de Liga 1 , Steaua - Otelul : actiunile importante ale echipei noastre au fost ocazii.

Asta e diferenta.

jimmy1923.10.2006 16:33

Nu prindem nici locul 2 dak jucam asa...trebuia sa avem 4-0 la pauza...Dica ar trebui sa stea urmatorul meci pe banca si sa-si revina. Treziti-va din somn!!! Bine ca aveti bani...ar trebui amendati pt jocul lor.

vlad7523.10.2006 16:51

Nu inteleg de ce sare lumea pe Dica???...A reusit sa bage mingea in poarta,dupa golul lui Marius Baciu.Mi-a placut ca a dat cu sete in ea.Din pacate la cealalta poarta a dat fara vlaga cu piciorul.Din pacate l-a facut portar pe Vatca.Asta este.Poate se schimba ceva in iarna.Dupa Denis Serban,Marius Baciu poate(eu sper sa nu) urmeaza Linkar sau Fl. Dumitru.Am uitat pe cineva??

StelistAdina23.10.2006 17:23

se mai poate spera in conditiile in care jucam asa la titlu? eu cred ca nici macar 1 % sau si asta e mult ...

echipa e tot mai absenta :oops: ratarile tot mai mari :oops: jocul lasa de dorit :oops: si un portar sau niset portari ... :oops:

totu ma lasa rece :cry: oare ce le trebe sa joace fotbal ... ce vor oare si sincer ne chinuim sa le oferim .... ce vor baietii si poate noi reusim sa le indeplim dorinta :wink:

Ady_no.123.10.2006 19:25

eu nu stiu cum am putut sa pierdem cu Otelul pe care sezonul trecut i-am umilit la galati 3-0

am ajuns ca FC Arges si FC National ?

suntem campionii Romaniei si luptam pana in ultima etapa S P R E 24

forza Steaua alee alee alee !!!!!!

Campionii Romaniei Suntem Noi

S - Mereu Campioni

T - Mereu Campioni

E - Mereu Campioni

A - Mereu Campioni - Treziti-va baieti !!

U - Mereu Campioni

A - Mereu Campioni

steagsimplu

fular-campionii

ZeulRa23.10.2006 20:59

:roll: Eu cred ca ar trebui sa se trezeasca putin! Si cred ca Dinamo se afla in aceasta situatie datorita oamenilor de la federatie " fostii dinamovisti Lupescu si Prunea", iar ce a zis Gigi e perfect adevarat in legatura cu hotii astia de arbitrii mai ales Corpodean! Dinamo a furat cand a trebuit si uite ca a tinut!! Depunctarea Stelei ar fi o confirmare la cele spuse! Si acum la 12 pct le e frica de noi SUNTEM O Forza, poate tre sa mai puna vreo 12 ca sa stea linistiti!!Oricum Dinamo o sa fie cuica batailor si in UEFA si la anul in Liga!! Eu am rabdare, cine rade la urma rade cel mai bine! O sa se vada!!! Asa ca nu va pierde-ti speranta...eu cred ca are puterea sa castige titlu 24 anul asta...bineinteles daca se joaca pe bune!! ASA CA FRATILOR FORZZZAAAA Steaua!!! :twisted:

Si inca ceva=>> Dinamo si Rapid sa vb si sa aiba tupeu cand or avea palmaresul Stelei!! Steaua are cupe pe care Dinamo si Autobuzu (Rapid) niciodata nu o sa le pupe sau sa le atinga macar!! TROFEELE SUNT PENTRU CEI MAI BUNI!!! FORZA Steaua!! :twisted:

1.4 Fara "Spamming": Va rugam sa nu postati mesaje consecutive in acelasi thread.

Pentru a adauga ceva unui mesaj pe care tocmai l-ati scris, folositi butonul Edit Post.

Moderatorii

al_led24.10.2006 09:13

Atatea ratari nu am mai vazut

«1345»