Otelul galati Steaua 0-3 goluri Nicolae Dica,Badea si Cyril Thereau .ii batem la scor!!!!! Steaua lupta pt noi!!!! invinge Steaua victorie
Otelul galati Steaua 0-3 goluri Nicolae Dica,Badea si Cyril Thereau .ii batem la scor!!!!! Steaua lupta pt noi!!!! invinge Steaua victorie
Eu zic ca orice victorie este buna, si da, necesara. Totusi nu suntem in cel mai bun moment, avem o echipa decimata, un antrenor in tribuna, locul 3 in Liga nu este asigurat nici asta, asa ca tare mi-e frica sa nu ne "dozam" efortul la meciul asta.
Formula de start:Toma
Stancu, Goian, Ghionea, P. Marin
Ochirosii, Ov. Petre, Bostina
Dica,
Badea, Thereau
Pronostic (stiti ca nimeresc macar diferenta de scor!):
0 - 1 la pauza
1 - 3 la final
Va fi de asemenea si etapa in care ne vom apropia cu doua puncte de javre, care vor face doar egal.
Ar fi buna o formula de echipa cu Badea si Thereau de la inceput - sa incercam sa jucam mai ofensiv putin. Singurul lucru e ca Dica a declarat ca se simte cel mai bine din postura de al doilea atacant, in 4-4-1-1. Ah, si Nicolita in locul lui Bostina, si mutat pe dreapta in locul lui Ochirosii (care e mijlocas stanga).
Altceva? Un meci extrem de important unde trebuie luate toate punctele. Noroc ca a luat-o Otelul la Vaslui, altfel aveau un moral bun cu noi. Nu ne mai permitem pasi gresiti daca vrem sa avem sanse la titlu
FORZA Steaua
Gãlãțeanul M. Dinu spune: "Dacã vom marca primii, vom câstiga meciul cu Steaua".
Asta inseamna ca daca Doamne fereste vor marca primul gol al meciului vor pune autobaza în fata portii.E foarte clar.
Pe de alta parte,Cristocea nu e înca apt de joc si va lipsi si la Galati.
Hmmm,nu cred!Grigoras nu foloseste ''autobaza'' ca sistem de joc! :lol: Oricum,deplasare grea la Galati...unii ar trebuie lasati pe banca si ar fi bine sa se incerce formula 4-3-3!Na,ca ma repet... ![]()
Din pacate se pare ca nici Nesu nu va fi apt.
Abia ashteptttttttttt sa vina Steaua in gl ....... eu sunt din gl si o sa pot sa merg la meci
abia ashtept..... Steaua - Otzelu 3 - 0
Forza STEAUAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!
Steista pana la moarte si dincolo de ea !!! dica10
steagcruce2 ![]()
Galatiul este o echipa buna, iar stelistii trebuie sa fie atenti! FORZA Steaua!:steag2 steagcruce2:
Dacã astãzi s-ar disputa meciul Otelul - Steaua, pe stadionul echipei gãlãtene ar intra maxim 2.500 - 3.000 de oameni. Sumbrã estimare, s-ar putea spune, dar, la cum se vând biletele pentru marea partidã de duminicã, nu prea este loc de alte constatãri. În cele sase puncte de comercializare a tichetelor,din cauza pretului special pentru acest meci(30 Ron intrarea generala), nu au fost date mai mult de 500 de bucãti, numãr aproximativ comunicat de Cãtãlin Tofan, directorul general adjunct al clubului dunãrean. Clubul are o mie de abonati, iar galeria - care ar putea forma cu aceastã ocazie si 700 de voci - îsi garanteazã prezenta pe stadion. De ce-i bate vântul degeaba pe oamenii trimiși pe teren ca sã "înarmeze" microbiștii cu tichete? Un motiv - care încã-i linisteste pe capii Otelului - este obiceiul românilor de a-si lua bilet în ziua evenimentului propriu-zis.Dar în ziua meciului casele sunt inchise.
www.romaniansoccer.ro
Din pacate se pare ca nici Nesu nu va fi apt.
Nici Cristocea ![]()
trebuie neaparat sa jucam cu 2 atacanti..si nu ca pana acum cu Dica retras...nu asta e stilu Stelei...parerea mea ca Steaua a inceput sa semene din ce in ce mai mult cu nationalu' sau cu Poli pe vremea cand el le'a pregatit ... m'am temut de asta de la inceput ...sper sa nu am dreptate !
Neaparat ne trebuie victorie la Galati!
ar trebui sa batem iarasi si sa ne apropiem si noi tot mai mult de primul loc ... chiar de nu am cumparat capionatu ca altii trebuie sa castigam ... in poarta sa stea mai de graba Cernea ... Carlos la un psiholog ceva ...
:!: am si eu o remarca ce vrajeste nenea chelie Copos ca daca juca Rapid cu realu in formula 6.6.2 facea egal cu realu ... sa fim seriosi egal cu realu :lol:
e prea de tot !!! cum sa faci un egal cand nu te compari nici la unghia mica de la picioru mare cu realu si nu te vei compara ... doamne cata prostie zace intr o singura chelie ...
oricum apreciez ca jucatorii rapidului nu au sarit la gatul nostru sa ne bata obrazul ca am mancat bataie ... la Dinamo ce sa zic Rednic cu replica lui " as fi rugat baietii sa ia amcar autografe" ce vrea sa arate ca noi suntem ultima speta sau ce?? cand or ajunge is ei aici sa mai deschida gura ... pana atunic ciocu mic si joc de glezne ca nua veti voi fata de Liga sau macar sa mai jucati cu realu ... in amicale da jucati dar oficial neh ...
forzza Steaua ... Thereau ... babdea ... Dica is the best 8) steagcruce2 ![]()
![]()
trebuie neaparat sa jucam cu 2 atacanti..si nu ca pana acum cu Dica retras...nu asta e stilu Stelei...parerea mea ca Steaua a inceput sa semene din ce in ce mai mult cu nationalu' sau cu Poli pe vremea cand el le'a pregatit ... m'am temut de asta de la inceput ...sper sa nu am dreptate !Neaparat ne trebuie victorie la Galati!
Doar cu National si Poli? Mie mi se pare ca incepe sa semene si cu Steaua lui Piturca.
in ritmul asta am putea semana si nu e bine
( sincer nu vreau ... tot mai bun era Oleg Protasov 8)
Comisia de Apel a FRF a decis ieri să anuleze suspendarea de 3 etape primită de antrenorul Stelei, Cosmin Olăroiu, din partea Comisiei de Disciplină. "Au venit cu probe noi, s-au mai luat şi alte declaraţii la dosar decît cele iniţiale şi în cele din urmă comisia a decis să şteargă sancţiunea iniţială", a declarat ieri Mircea Cezar Ionescu, secretarul Comisiei de Apel. Olăroiu va putea lua loc mîine după-amiază pe banca Stelei în meciul din deplasare, cu Oţelul.
sursa: gsp
o da e super super bine 8) tot asa
si acum sa castigam ... alah nos :wink:
Steaua da 3 goluri .. otelu da si el unu pentru ca iar o sa gafeze Carlos :roll: well .. 3-1
Otelul - Steaua 0-2 ..Badea si Thereau;
Sa luam o optiune serioasa pt ocuparea locului 2 ca la anul sa intram iar in grupe ![]()
steagcruce2 sprecl2 steaua_ro steag2
1. Cu multi ani in urma urmaream un meci de CCE intre Aston Villa si o alta echipa (nu conteaza numele, nu e Dinamo). Era in plina epoca de glorie a echipelor engleze. Cum reuseau aceste echipe precum Aston Villa si Nottingham Forest sa vina din anonimitate si sa se impuna in CCE? Simplu, fiecare jucator englez avea o privire de taur ranit tintind catre poarta adversa vopsita in rosu. Toti, de la atacant la portar aveau flacari in priviri, faceau sprinturi pe tot terenul, deposedari prin alunecare, coate si restul meniului. Da, pasele lor nu aveau sclipici iar driblingurile lor erau precum marfarul pe valea Oltului. Dar din 3 pase ajungeau sa traga la poarta sau sa centreze pt lovitura de cap, aproape mereu periculoase.
2. Mult mai recent bateam Valencia cu 2-0 pe acelasi teren pe care am pierdut 1-4 cu Real. Ar mai fi si 0-0 cu Villareal, 0-0 cu Betis, 1-1 cu Liverpool. Ce remarcau ziarele din strainatate (cele din Romania nu conteaza, oricum sunt un rahat!)? Pai tocmai lupta apriga din teren, dorinta de victorie a Stelei si publicul "nebun" din dragoste de Steaua! Deci nu tehnicitatea romanilor, nu pase geniale.
Concluzie pt MM, Oli si Gigi: echipa a regresat in acest sezon. De fapt a inceput a regreseze inca din sezonul trecut, o data cu venirea lui Oli. Stiu, am ajuns in semifinale, au fost meciuri precum cel de la Sevilla sau cu Boro la Bucuresti. Dar per total ne-am pierdut exact ceea ce cistigasem cu Zenga si Protasov: lipsa de complexe in luptele europene. Acum jucam din nou la mica ciupeala, noi suntem mici deci trebuie musai sa ne aparam 80 minute pe meci, jucatorii nostri sunt din nou doar niste romani cu capul plecat. Ce e bine? Pai Oli pare sa fi invatat cite ceva de la McLaren, incearca sa forteze atacul pe final de meci, Nesu a crescut enorm (cel putin in meciuri de LC), Dica a aflat ca poate fi exceptional si in LC (lasa modestia Dicane!), avem niste jucatori noi de integrat (Thereau si Ov Petre, chiar si Ochirosii), am invatat ce poate exact fiecare individual (caci oricum nu jucam ca o echipa de ceva timp), si jucatorii au luat tricouri de la idoli. Viitor? Pai Toma ar trebui sa aiba o sansa, macar una. Oli ar trebui sa fi invatat ceva si de la Capello si Houllier. Nu ne trebuie staruri cu bani multi ci jucatori "flaminzi" de victorie meci de meci. Ne trebuie spiritul englez gen Aston Villa sau Nottingham, sau al Stelei dintr-un trecut nu prea indepartat. Poate anul viitor jucatorii nostri nu vor mai avea nevoie de tricouri adverse, ci doar de cel ros-albastru inscriptionat cu numele propriu, cel mai valoros trofeu in viata lor. Si a noastra! Hai Steaua!!
Cind joci cu Lyon si Real, un meci cu Otelul se disputa doar pt ca e programat. Cistigam 1-0, dar as vrea sa-i vad pe Toma, Ochirosii, Ov. Petre si Thereau.
2. Mult mai recent bateam Valencia cu 2-0 pe acelasi teren pe care am pierdut 1-4 cu Real. Ar mai fi si 0-0 cu Villareal, 0-0 cu Betis, 1-1 cu Liverpool. Ce remarcau ziarele din strainatate (cele din Romania nu conteaza, oricum sunt un rahat!)? Pai tocmai lupta apriga din teren, dorinta de victorie a Stelei si publicul "nebun" din dragoste de Steaua! Deci nu tehnicitatea romanilor, nu pase geniale.
O singura remarca am de facut la ceea ce ai scris mai sus -cu care sunt de acord in totalitate-, desi poate va parea un pic cam simplista si superficiala: in toate meciurile alea de care ai pomenit l-am avut in teren pe Mirel Radoi. Datorita lui, si a lui Zenga si Protasov -si poate chiar si a lui Piti, in meciul cu Liverpool- baietii au avut mentalitatea aceea de invingator.
E ceva la care Oli inca mai are de lucrat. :?
Sal all ! Sunt din Galati...Si daca ma crede-ti sunt vecin cu Ghionea:).Sper sa nu ma injurati..dar eu sunt stelist de la 3 ani
Steaua bate Otelu' lejer... Duminica la meci la galerie la Steaua sunt ! Forza Steaua !
Batem 2,3 - 0.
FORZA Steaua!
:evil: :evil: :evil:
dar eu sunt stelist de la 3 ani
Eu sunt de la 2 :wink:
Victorie obligatorie, nu ne putem permite sa pierdem nici un punct mai ales ca dinam0 a facut, nu mai conteaza cum, 12 puncte in plus...
Mai sunt 5 etape in afara de asta, dupa meciul asta avem un program relativ usor si in mod normal ar trebui sa castigam toate partidele ramase pana la pauza competitionala.
//////////Cernea//////////
Stancu/Goian/Ghionea/Marin
/////////O.Petre//////////
Oprita/////Dica////Bostina
////Badea//////Thereau////