Omu nu stie sa se faca intzeles !! :lol: ar fii vrut si el in campionat da crek nu stie nici sa citeasca !! MA sezonu viitor ![]()
Omu nu stie sa se faca intzeles !! :lol: ar fii vrut si el in campionat da crek nu stie nici sa citeasca !! MA sezonu viitor ![]()
Bun venit in baza noastre de date, thor2006 !
15. fallenangell002000 (Liverpool) - danny1ok (Bayern Munchen) 3-3 in tur, dar pentru retur am o problema cu internetul acasa(defectiune RDS)...si cer amanarea pana joi dimineata.
adelp1er0-marinescu_dani2005=4-7
Danny1ok-FallenAngel 8-4 in retur,11-7 la general
Alexandru _ buia zice k se retrage din campionat si nu vrea sa joace meciu de cupa din aceasta cauza....ionutz astept o "solutie" de la tine... :lol:
Pierde cu 0-3. Ar fi frumos totusi sa aflam si noi care sunt motivele care au dus la aceasta decizie..
pai motivele sunt simple am un an greu la scoala si trei sa invat si numai am timpul disponibil sa joc fifa asa ca va salut ![]()
ok, multa bafta! Te asteptam cand scapi de stress ![]()
Sa vina optimile 8)
cum se joaca de acum?1-2 3-4?sau tragi iar la sorti cu capi de serie etc?
ne consultam si vedem ![]()
Se pare ca doar eu mai am sa joc... sper sa reusesc week-end-ul asta:)
@Ionutz eu daca eram in locul tau imi anulam meciul :wink:
Nu depinde doar de mine sa jucam meciurile.. Adversarul are un program incarcat la munca si poate fi gasit numai seara.. Iar eu seara mai putin ![]()
niraymond (Bayern) - i0nutz83 (Real Madrid) 2-1 si 2-2. General 4-3
e clar....cupa nu se mai joaca :lol: :lol:
i0nutz a fost eliminat :lol: :lol:
pai ma, au iesit granzii din competitie 8)
pai ma, au iesit granzii din competitie 8)
te referi la cei slabi nu? :roll: ....sa zicem k ionutz nu face parte din aceasta categorie...![]()
@El_nin0_T0rr3s pe mess ai ignore ca m'ai disperat cu mass'urile. O sa il scot la retur. ![]()
OPTIMI
1. julica_maniaku - mihai1411 4-6
2. savubogdanus - adiy_rooney 1-6
3. marinescu_dani2005 - niraymond 7-12
4. marianbolohan - robinho_2903 -
5. bezmetiqu_alex - sebastianfilip21 9-5
6. andrey_gogo - big_aly_for_ever 5-1
7. el_nin0_t0rr3s -fifanatik 4-2
8. danny1ok - danutz12345 5-8
Meciurile se joaca tur-retur, pana joi 2 noiembrie, ora 21.00. Invingatoarele se califica pentru optimi. Daca dupa cele doua meciuri scorul este egal, se joaca un al treilea meci, decisiv, in care se merge pana la lovituri de departajare.
jucam cu echipele din campionat?
arsenal-Manchester
(
Da, cu echipele din campionat.
oki,se pare ca tre sa imi pun sperantele sa rateze maniacu ca danutz :lol: ,vezi maniacule poate joci si tu fara Ronaldo si rooney :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: sa trec si eu mai departe :lol: :lol:
julica_maniaku - mihai1411 4-6 am reusit de 2 ori sa ratez CU POARTA ABSOLUT GOALA....si maniacu a avut cateva ocaiii singur cu portarul...si o gramada de suturi
tur : 1-3
retur: 3-3
ps:ionut...de acum se joaca 1-2,3-4 etc pana la sfarsit,nu?