FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Forex Brasov - Steaua 0 - 3 (0 - 0)

«12345»
greco24.10.2006 09:16

Important e sa vedem Steaua in Ghencea. Noi, cei care suntem din Bucuresti, avem o sansa pentru care stelistii din provincie sau din strainatate ar da orice: sansa de a vedea fiecare meci al Stelei in Ghencea. Nu mi se pare corect sa ne batem joc de ea !

redandblue24.10.2006 09:18

batem sigur chiar si cu rezervele...stie cineva ceva de bilete?

greco24.10.2006 09:21

Nu s-a anuntat nimic... din pacate, ma astept sa aflam pana diseara ca intrarea va fi libera, lucru care ar fi incredibil de stupid si de jignitor pentru toti suporterii stelisti.

Sper sa fie totusi niste preturi decente (5 lei - peluza, 10 lei - tribuna 2, 15 lei - tribuna 1), dar nu cred ca se va intampla asa.

redandblue24.10.2006 09:26

sper si eu sa nu fie intrarea libera ca la milogi...ultima oara cind a fost asa parca am luat-o...

Virgil24.10.2006 10:14

Arbitrii meciului C.S. FOREX Brasov - Steaua Bucuresti

Stadionul Ghencea (Bucuresti) 25.10.06 20:45

A:Bratu Vasile (Amara)

A1:Burloiu Daniel (Galati)

A2:Ciobotariu Liviu (Galati)

R:Ianovschi Mihai (Pitesti)

OBS:Valentin Alexandru (Bucuresti)

http://www.FRF-CCA.ro/pr/cupar.txt

sorin_77724.10.2006 13:17

Cred ca anul acesta cupa vine in Ghencea si asta fara sa intalnim pe parcurs Dinamo, rapid sau chiar CFR Cluj.... va fi o plimbare prin parc... Dinamo se va da la o parte inca de azi, rapidul o va face in etapa urmatoare ca si CFR-ul, pe Poli o vom invinge in finala... :)

DOUBLE24.10.2006 13:49
stie cineva ceva de bilete?
se pun in vinzare de miine, de la 10, la Stadion. Nu am reusit sa aflu si pretul.
cisco24.10.2006 13:54

Ah ce bine ca nu`i intrarea libera !! :lol:

El Nino_924.10.2006 14:37

Programul caselor de bilete este urmatorul:

Miercuri 25 octombrie, incepand cu ora 12.00

Preturi bilete:

Tribuna O - 30 RON

Tribuna I - 10 RON

Tribuna II - 5 RON

Peluze - 3 RON

Abonamentele emise de FC Steaua pentru sezonul 2006-2007 sunt valabile la acest meci.

dZAY24.10.2006 16:38

intreb si eu...unde mai am shanse sa gasesc bilete in ziua meciului?.... :?:

cisco24.10.2006 16:43

Citeste postul de mai sus al lui El Nino_9 .. :roll:

sergiu_titan24.10.2006 16:47

Numai la bisnitari, se epuiezeaza in 20 min. La "negru" un bilet la peluza a ajuns la 50 euro. Sigur jucam cu casa inchisa ,dc mai vrei bilet maine dim la 8 in fata casei de bilete. Am auzit ca a inceput lumea sa vina si ca se pregatesc sa doarma in Ghencea in fata caselor de bilete. Eu am avut noroc ca mi-am rezervat din august bilet in 16-zecimile cupei cu doar 350.000

dica 10024.10.2006 18:26

MM o zis ca anul asta pe Steaua o intereseaza Cupa.Astfel cred ca Oli nu va menaja foarte multi jucatori.Yo as incepe in poarta Cu Toma sau Cernea(Carlos nu cred ca mai poate apara dupa toate declaratiile lui Gigi)

Echipa de start:

Toma(Cernea)

Klemi Ghionea Baciu Coman

Stancu Lovin Bostina Ochirosii

Oprita Thereau

Rezerve: Carlos,Panait,Ov.Petre,Marin,Dica,Badea,Paraschiv

al_gogo24.10.2006 18:47

biletele se pun in vanzare in ziua meciului??? foarte interesant! si de ce ar cumpara bisnitarii bletele??? nu cred ca pt un meci cu forex va fi cererea chiar atat de mare...apropo, noi cei care avem abonament nu ar trebui sa avem o casa speciala???

cisco24.10.2006 18:49

Sergiu se gasesc bilete man ..stai calm

noname_fu24.10.2006 19:05

se pare ca nu prea stiti de gluma :(. sergiule ofer 200 euro pe biletul ala din 16zecimi, ofer si 2 oi, poate de pe forum de aici :)))

Alex1424.10.2006 19:19
apropo, noi cei care avem abonament nu ar trebui sa avem o casa speciala???

De unde veniti frate?

sergiu_titan24.10.2006 19:45

Ce sa zic, am incercat sa raspund ironic la intrebarea dc se vor mai gasi maine bilete. Sa preciez ca nu vine real ci forex Brasov si ca probabil vor fi doar 3000 - 4000 de spectatori prezenti. Iar abonati vor intra doar pe baza abonamentului, fara bilet fara nimic...

cisco24.10.2006 19:46

Or sa fie mai multi.. sper :), trebuie sa fim alaturi de echipa :roll:

greco24.10.2006 19:52

Am auzit si eu ca MM ar fi declarat ca ne intereseaza Cupa anul asta ! Sper sa fie adevarat... si sa continuam lupta pentru Event !

Nu va fi nici un fel de problema cu biletele, sunt sanse minime sa fie mai mult de 5.000 de spectatori la meci si se vor gasi pana seara la casele de la stadion.

Phire24.10.2006 20:39

Din ce-am auzit din declaratii, anul asta Cupa nu va fi doar un 'obiectiv pentru loseri'. E bine ca echipa si-a propus sa castige si trofeul asta (ar cam fi si timpul).

Ma alatur si eu celor care au spus ca ar vrea sa-l vada pe Toma intre buturi, si pe Ochirosii pe teren, intre titulari.

Sunt curioasa daca Oli o sa mearga tot pe 4-2-1-3, sau o sa revina la clasicul 4-4-2. La urma urmei, sistemul asta nou a mers, ca ne-am creat multe ocazii (exasperant de multe, chiar), ajungand foarte rapid la poarta adversa. Dac-ar fi fost si concentrare si un dram de noroc... :(

Oricum, maine conteaza doar atat:

...Victorie, Steaua!steag2

cisco24.10.2006 20:43

Ochirosii o sa ajunga mare fotbalist.. se vede si in jocul lui ca este dornic sa dea tot ce are in el.. si da..ar fi bine daca ar fi printre titulari ..dar ! cine citeste mesajele noastre ? .. oile ?

StelistAdina24.10.2006 20:47

Nu se intelege NIMIC din mesajul tau. Crezi ca ai putea sa-l reformulezi ? Sunt sigur ca greselile frecvente de pe forum nu sunt datorate certurilor cu gramatica ci grabei in exprimare. Putina atentie nu strica !

Moderatorii

pai da cam asa zicem de ani buni ca ne intereseaza si niciodata nu am luptat pt ea ... de ce :cry: ?? oare asa imposbil pare sa castigam si noi inca un palmares ... o cupa eset un palmares si asta ne strica :? ? eu cred ca NU ar fi bine macar sa trecem si sa de primele echipe si sa fim si noi prin semifinala sau pe acolo prin niste locuri destul de rezonabile ... si acre sa ne permita macar o imagine mai buna ...

oare iar cerem mult si noi ? o cupa nu e chiar asa greu de adus ... de jucat ... sau de sperat ... ?

in fine sper ca maine sa facem un joc bun sa demonstram macar ca in cupa ca in campionat suntem ... invizibili ...

hmm in campionat ce mai speramsa intre mingea in poarta si ghetele sa stea singure in picioare si sa alerge singure pe teren si sa nu ne obosim deloc nici macar la sireturi sa nu inchidem ...

oricum echipa usor usor ma lasa rece ...

:( ...

live strong by me

_yang24.10.2006 21:14
oricum echipa usor usor ma lasa rece ...  

:( ...

Aud asta zilnic...

martanu25.10.2006 04:21

Chiar sunt curios cati jucatori din "echipa tip" vor juca. In rest raman la parerea ca asta este o competitie de loseri.

«12345»