FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Forex Brasov - Steaua 0 - 3 (0 - 0)

«1345»
_yang26.10.2006 09:15
In a doua repriza, din fericire, s-au schimbat lucrurile, si, cu toata autobaza lor, le-am dat 3 boabe

Nu te bucura caci autobazele altor echipe din Liga I sunt peste cea a Forexului si ar trebui sa ne ingrijoram putin. In rest un meci in care Bostina confirma ca si-a revenit si prezenta lui Nicolita ca fundas e benefica echipei insa nu prea exista un mijlocas dreapta :(!

M@rmota26.10.2006 09:21

Eram sigura ca o sa invingem!

A fost mult mai multa lume decat ma asteptam, la casa de bilete a fost omor..lumea s-a calcat in picioare (ma mir ca mai sunt relativ intreaga)..si culmea...s-a facut bisnitza...cine? portarul de la stadion impartea cu darnicie bilete...incredbil..ce organizare..!

Forza Steaua, mereu Superiori!

focus26.10.2006 09:24

Cred ca nu putem sa tragem prea multe concluzii dupa un meci in care "oaspetii" au venit mai mult sa vada stadionul.La ce puteam sa ne asteptam de la o echipa care a preferat sa joace pe terenul formatiei mai puternice?

De remarcat ca, de cand nu prea mai avem sanse la titlu si suntem in tabara celor numiti looseri, a inceput sa ne intereseze si pe noi cupa. :lol:

Alessandro26.10.2006 10:16

Victorie normala a Stelei!Desigur,Thereau a fost numarul 1!Allez Thereau! :) Mi-au placut de asemenea Oprita si Bostina!Golul trei a fost o bijuterie!Iar Dica a fost aplaudat la scena deschisa...era pacat ca tocmai Dicanho s fie huiduit! :)

«1345»