nu pot da de Niraymond ca sa imi joc meciu....de vreo doua zile nu e pe mess ![]()
nu pot da de Niraymond ca sa imi joc meciu....de vreo doua zile nu e pe mess ![]()
Loollllll. Tare faza cu schimbatul terenului. Normal e sa dea host acelasi jucator ....ce legatura are terenul cu jocul..si dc exista putin fair play sa dai mingea adversarului la inceputul reprizei a 2-a....cel putin io asa fac.
Lucrurile sunt cat se poate de clare. Rezultatul dintre andrei_marius si big_aly ramane cel din teren, adica 5-4 pentru big_aly.
Pentru repetatele tentative de blat, andrei_marius va primi o penalizare de 5 puncte.
@BogdanSTRG: Cand spun "noi", ma gandesc la majoritatea userilor de pe FcSteaua.Ro, care au jocul curat. In alta ordine de idei, conexiunea se pierde la pauza daca unul dintre jucatori apasa aiurea pe taste (gen ESC, S, etc). Din partea mea, poti folosi - pentru placerea personala - cate patch-uri vrei, inclusiv din cele care modifica lungimea pantalonilor spectatorilor. Dar, in ipoteza ca ai jocul incarcat cu tot felul de prostii, sper sa nu ai pretentii sa joci in campionat..
andrei_marius06-fifanatik=2-1.
Eu nu am mentionat problema cu patch'urile aiurea sau pt ca am eu un fix.
Am postat acum ceva timp aici pe FC Steaua modalitatea prin care poti obtine mai multe frame'uri pe secunda...adica o rezolvare la jocul sacadat. Am observat la multi aceasta problema chiar daca au placi video bune. Si desi acele modificari le putea face oricine fara a afecta in vreun fel gameplay'ul, deci fara a afecta celalalt jucator, mi-ai spus clar in acel topic cum ca "noi nu toleram patch'urile de acest gen" ... si chiar m-am intrebat de care gen....apoi ai sters ce am postat...si asa a ramas.
Oricum...ce a fost a fost. :wink:
Indata postez clasamentul inainte de ultima etapa :wink: ... btw: PoWeR - fifanatik 3-1, foarte greu, respect adversarului si mi-ar parea rau daca va fi nevoit sa ne paraseasca ... chiar mi s-a parut un adversar greu
Liga I ... pazea ca vin 8)
@Bogdan
Patch-ul respectiv nu e destinat jocului multiplayer.Adica nu functioneaza pe net!
S-a spus clar pe toate site-urile de gen. Niciun patch nu ajuta in multiplayer. Problema e ca unii nu'nteleg..

Big_aly_for_ever -> 3 anulari
Fifanatik -> 2 anulari
Stroevali -> 2 anulari
Fallenangell002000 -> 2 anulari
Filipsebastian21
Savubogdanus
Adiy_rooney
Amanari:
ETAPA XXI
Bezmetiqu_alex - Niraymond
ETAPA XXII
Adiy_rooney- Bezmetiqu_alex
ETAPA XXIII
Bezmetiqu_alex - Fifanatik
ETAPA XXIV
Power_steaua_6 - Bezmetiqu_alex
ETAPA XXV
Bezmetiqu_alex - Savubogdanus
ETAPA XXVI
Adelp1er0 - Bezmetiqu_alex
ETAPA XXVIII
Fallenangell002000 - Bezmetiqu_alex
ETAPA XXIX
Stroevali - Bezmetiqu_alex
Toate meciurile ramase de disputat se joaca pana MARTI, 5 DECEMBRIE, ORA 23.00 (inclusiv amanarile)
Etapa XXX: Iny18 - Prvrami 0-3 (exmatriculat :twisted: )
nu pot da de Niraymond ca sa imi joc meciu....de vreo doua zile nu e pe mess![]()
Ce meci vrei sa mai joci cu mine?!?!!? Un amical? ![]()
ETAPA XXV
Bezmetiqu_alex - Savubogdanus 8-0
i`m back :>
andrei_marius06-razvy_alexx=3-0.
sry niray......greseala mea
Restanta etapa a XXII-a: adiy_rooney 7-2 bezmetiqu_alex
Etapa a XXX-a: adiy_rooney 5-4 nyraymond
Power_steaua_6 - Filipsebastian21 9-1 ... sfarsit de sezon 8)
oricum, scor prea mare dupa parerea mea ...
ETAPA XXI
Bezmetiqu_alex - Niraymond 11-1 da a`ti vzt bine 11 (meci care intra tot
)
ETAPA XXIX
Stroevali - Bezmetiqu_alex 3-4
bezmetiqule ... jucam maine cand vin de la scoala, ca azi is rupt de oboseala :wink:
fifanatik 2-4 ADelPiero
ETAPA XXIV
Power_steaua_6 - Bezmetiqu_alex 5-3
ETAPA XXVIII
Fallenangell002000 - Bezmetiqu_alex 0-1
ETAPA XXVI
Adelp1er0 - Bezmetiqu_alex 3-4
m`ati blestemat astia care v`am dat 8 si 11.nu mai intra nimic
noroc ca se termina camp.
eh ... important e ca intram in Liga I
PS: Mai sunt de jucat 3 meciuri:
ETAPA XXIII
ETAPA XXX
Savubogdanus - Big_aly_for_ever
ETAPA XXX
Fallenangell002000 3 - 1 Stroevali
Ultima etapa
Savubogdanus - Big_aly_for_ever 2-3
ETAPA XXIII
cu baiatu asta am jucat..se misca de caca000...
mi`a dat 2-0 o repriza ..am deconectat..i`am dat 1-0 primele 10 min din a doua..am deconectat..plm
ma interesa meciu ca daca, castigam
eram la egalitate cu power.
oricum puneti c vreti la rezultat.
ca nu am avut timp sa ma inteleg cu el. :evil: