Indeplinesc toate conditiile si as vrea sa ma inscriu,id-ul meu de mess e catalanul_87.
Indeplinesc toate conditiile si as vrea sa ma inscriu,id-ul meu de mess e catalanul_87.
is intre 20 si 30 de inscrisi
:D:D moama !! ce de lume !! facem 3 divzii ??
why???????
deci care e faza cu geforce mx dece sunt exclusi... nu ma prind... daca imi perge jocul care e faza...?
Salut !!!!din nou Am si eu O Intrebare Dc imi ignorati mereu ID-ul ?Si nu vreti Sa ma inscriety ?!,PT ca sunt DInamovist?
Nu e prea corect ,as putea sa dau o proba!!!Eu cred ca merit sa intru !!!sunt mai multy care ma cunoaste si stye ca joc bine!
ID:KAKA_DORel_2006
:cry:
Unchiule nu poti sa ma bagi tu in campionat:)(antonio)sTi ca sunt bun!!!!
why???????
deci care e faza cu geforce mx dece sunt exclusi... nu ma prind... daca imi perge jocul care e faza...?
Pe site-ul oficial 07 scria negru pe alb ca pe MX n-o sa mearga. Daca tu esti exceptia care confirma regula, nu ne ramane decat sa iti uram bun-venit ![]()
@kaka14: Nu, nu primim dinamovisti. Locul vostru e in lanul de porumb !
moama !! doamne !! lol lol lol !! tu ai scris intentzionat asa sau nu prea ai fost la orele de romana ?? :roll: si s-a zis de atatea ori : "acest campionat se adreseaza exclusiv suporterilor celei mai bune echipe din Romania " si cu asta cred k am spus totul!!
Eu cred ca merit sa intru !!!sunt mai multy care ma cunoaste si stye ca joc bine!ID:KAKA_DORel_2006
:cry:
Du-te la sapaaaaaaaa, tarane du-te la saaaaaaaaaaapaa!
pai atunci avem o mica-mare problema
szr_ronaldinho_90 e dinaMuist, insa este un jucator care isi joaca etapele si merita sa fie in acest campionat.
O sa am grija la selectie
.
ne-au invadat cateii 8O care e hingherul p'aci ![]()
Si eu as vrea sa ma inscriu in Acest campionat!!!Daca se poate desigur!
ID:Van_Persie_07
-----------------------------------------
Multumesc!!! :lol: :lol: :lol: ![]()
![]()
Cred ca o sa facem si tur preliminar pentru accederea in Liga III ![]()
Si cand o sa se faca preliminarile pt Liga a 3-a?
Cand o sa se incheie inscrierile, vom trage linie si vom vedea cati jucatori intrunesc conditiile. Toata lumea va fi testata, vor ramane in campionat cei care demonstreaza seriozitate si, bineinteles, au conexiune si sistem acceptabil.
ma primiti....
j***@***
o problema ar fi cum imi aflu banda pe mmc.ro/test zice ca am cam 256 habar n-am daca sunt reali sau nu
Testele alea sunt relative, ideea e sa iti mearga cat de cat acceptabil pe direct IP, in sensul sa nu sacadeze.
adica???
nu am unde sa testez sa vad cum imi mere jocu pe net...
Ce-ar fi sa incerci cu cineva?
i'm in
id mess: fifanatik
unde e fifa 07 hop si eu ![]()
id mess: cristivip10r
sal vreau sa ma inscriu si eu..
id cristian_gamer 2006 am tot ce imi trebuie..imi palce fifa 2007 si vreau sa joc:) si ssa de vin bun
contact id cristian_Gamer2006
inceheie .
na ca si tu gresesti :lol: :lol:
Da, dar exista EDIT ![]()
Pe mine dc nu ma-ti inscris ca sunt printre primi inscris.Si daca luni dupa ameaza nu sunt la acasa se poate luni dimineata.
Vreau un raspuns.....
editat de moderatori