deci daca n-am abonamnt nu pot sa-mi iau toate 3 biletele?
Nu,numai abonatii pot cumpara pachetul.
Nu,numai abonatii pot cumpara pachetul.
BA DA poti dar dupa 16
in caz ca mai gaseste :twisted:
nashpa treaba cu pachetu asta de bilete k poate unii vor sa mearga doar cu realul sau poate unii vor doar cu Dinamo Kiev k e ultimu si e mai ieftin. in felu asta vor fi aceiasi spectatori la toate meciurile si se restrange la doar 20000 numarul celor care vor vedea Steaua in CL pe viu anul asta. cea mai naspa idee asta cu pachetu de bilete. bulangii!!
trebuie sa gaseasca deoarece in perioada 9-16 nu se pot vinde decat maxim 16000 de bilete(desi nu cred ca se vor vinde toate ca sunt multi care au abonamente dar nu isi vor lua bilete)
Se mai da vr-un cadou abonatilor?
Se mai da vr-un cadou abonatilor?
Asa au anuntat,ca abonatii vor primi un cadou surpriza..Oare cadoul va fi acelasi pentru toata lumea?Una e sa iei bilete de 185 lei,alta e sa iei de 550..
Sunt curioasa.In ce consta cadoul? ![]()
cea mai tare faza sa vina MM sau Argaseala sa spuna ca le ofera drept cadou posibilitatea de a mai cumpara un pachet de bilete! Asta ar fi intr-adevar un cadou lacrimogen!
"Fiecare abonat are dreptul sa isi cumpere un pachet pe baza abonamentului de la casele de bilete special amenajate, iar in limita stocului disponibil, MAI POATE ACHIZITIONA INCA UN PACHET IN ORICE ZONA A STADIONULUI, de la alte case de bilete."
S-a anuntat azi la conferinta:da,se poate lua si un al doilea pachet,insa de la o alta casa!
cam neclara partea a 2-a din comunicat:
"iar in limita stocului disponibil, mai poate achizitiona inca un pachet in orice zona a stadionului, de la alte case de bilete."
adicatelea mai intai trebuie sa-mi cumpar pachetul la tribuna I (cazul meu) si apoi sa-mi iau la peluza? cum verifica chestia asta (daca asa e) imi cere sa vada pachetul de la I-a????????
Posibil. Cand vei lua primul set de bilete, probabil ca iti vor stampila/semna abonamentul. La a doua casa de bilete te vei putea prezenta cu abonamentul si primul set de bilete. Altfel nu vad cum si-ar putea da seama.
Te prezinti cu abonamentul... si or sa vada ca e stampilat sau semnat
eu voi cumpara maine doua pachete.unul la peluza unde am abonament si unul la treibuna 2. Normal ca nu pt mine ca nu am bani.Levski-Barcelona 7 euro Steaua-Real 30...mai bine ma duc la bulgari sa vad barca.
Fac si eu un mic anunt... nu am abonament dar vreau sa iau si eu un pachet la a II-a, ma ajuta cineva? Ofer recompensa! Scrieti-mi pe PM... Tks!
cea mai tare faza sa vina MM sau Argaseala sa spuna ca le ofera drept cadou posibilitatea de a mai cumpara un pachet de bilete! Asta ar fi intr-adevar un cadou lacrimogen!
:lol: :lol: :lol: Mama ce ai nimerito p`asta
)
Mama,ce ai nimerit-o p-asta!
Chiar asa :
]Multi s-au intrebat care este cadoul surpriza pentru abonati. Acesta consta in faptul ca detinatorii de abonamente au prioritate la achizitionarea pachetului de bilete si posibilitatea de a mai cumpara inca un pachet de bilete, in afara celui la care au dreptul.
Cu un asemena cadou m-a ajutat si pe mine o persoana de pe forum sa imi iau bilete, ii multumesc pe aceasta cale!
ce mai stiti de pachete ??Cam cate s-au vandut??M-ar interesa daca au mai ramas la peluza I??
Posibil. Cand vei lua primul set de bilete, probabil ca iti vor stampila/semna abonamentul. La a doua casa de bilete te vei putea prezenta cu abonamentul si primul set de bilete. Altfel nu vad cum si-ar putea da seama.
Pt cei care nu stiu:
La prima casa (acolo unde ai abonamentul) se rup cartonasele cu meciurile 3-4 iar la a doua casa (pachetul optional) se rupe si cartonasul cu meciul 5. In caz invers, adica daca cumperi numai pachetul optional se rup toate trei, deci numai poti lua un al doilea pachet.
am un bilet pt Steaua - Lyon si unu pt Steaua - Kiev ambele la trib2
Si cu cat il dai cel pentru meciul cu Lyon? :-SS
Ma intereseaza si pe mine pentru cineva doua bilete la peluze pentru Steaua - Lyon.
si pe mine ma intereseaza un pachet(sau bilet) preferabil la peluza sau tribuna II! cine are sa`mi plase un PM si discutam!
Sal m-ar intersa un bilet la meciul cu Lyon,de preferat la Peluza Nord.va rog sa trimiteti un PM,cei care aveti mai multe bilete
Aceste preturi nu mi se par mari pentru Romania. steagcruce2