FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Pretul biletelor pentru CL

«12345»
***alex***26.08.2006 10:10

Desi preturile la bilete sunt cam scumpe, ma voi duce cel putin la meciul cu Real Madrid si Lyon, iar la cel cu Kiev in functie de sanse.

Preturile nu se mai pot schimba, si nu au fost stabilite asa repede pentru ca asa a vrut Meme sau Gigi, asa cere UEFA, in 24 de ore de la tragerea la sorti sa se stabileasca preturile.

Singurul lucru care nu mi se pare corect este cel ca abonatii nu au reduceri, macar 25% si era perfect.

vlad7526.08.2006 11:11

Mai nasol cu bisnitarii,care sigur vor baga banii in ceva bilete.Asa ca preturile vor fi ceva mai mari pentru cei care nu gasesc la casa.

armanovici26.08.2006 12:20

La prima vedere mi s-au parut normale...apoi am realizat ca totusi si pentru mine care am un venit peste media superioara este mult...am fost acum 2 sezoane la semifinala UCL Liverpool-Chelsea si platit 1.2 milioane la echivalentul tribunei 2 de pe Anfield Road...deci sa zicem ca este un pret exagerat...Dar, la urma urmei nu stiu daca este asa de exagerat.

Sunt pareri:

-Pro

-putem scapa de bisnitari..., de samantari?.

Contra

-suporterii constanti pentru care clubul e viata de zi cu zi s-ar putea sa nu isi permita, desi este un meci pe care poate il prinzi o data la 35-40 de ani...sa speram ca nu este asa.

Lista poate continua, exemple sunt o gramada...

Cert este ca imi risc iar serviciul sa ajung, inca nu sunt decis, anul trecut mi-am pierdut slujba pt Boro-Steaua(tur retur) si sunt convins ca a merita...ce ma sfatuiti sa fac acum? 8O

waste26.08.2006 12:30

Go for it, Armanovici ! :)

Hai sa opinez si eu pe marginea subiectului: imi permit biletele, dar sunt intr-adevar cam piperate preturile la meciul cu Real. Poate o reducere cu 25-33% ar fi fost mai aproape de realitati.

Insa stadionul va fi cu siguranta plin. Sa vedem si cu cine. :)

Piece of Mind26.08.2006 12:57
Insa stadionul va fi cu siguranta plin. Sa vedem si cu cine. :)

Ai pus punctul pe "i", realmente. Daca va fi acel public de care vorbeste Tolontan in articolul de azi, e de rau!

fidelissim26.08.2006 12:58

eu zic ca pretul biletelor e in limitele normalului...

iar oamenii aia care vin "la fitze" nu vor cumpara bilete in peluze...fiti seriosi!

ar fi de dorit, totusi, ca banii incasati sa fie investiti in transferuri sau infrastructura...

mihaisupersteaua26.08.2006 13:01

Intr-adevar sunt cam mari un pic biletele de la meci .Ar fi bine daca s-ar reduce cu vreo 20% steagsimplu steagsimplu steagsimplu

fidelissim26.08.2006 13:10

si apropo de ipoteza aceea ca suporterii obisnuiti nu vor veni la meci. ganditi-va cam cat costa o deplasare prin tara pt un suporter din Bucuresti si va veti da seama ca sunt multi care au facut, fac si vor face in continuare sacrificii mult mai mari pt echipa lor decat 1 mil pt un bilet cu Real Madrid

asa ca stadionul va fi plin, nu va faceti griji...

iL Napoletano26.08.2006 15:36

Nu imi place sa fiu repetitiv in posturi dar de data aceasta o sa incalc regula.Am citit cateva posturile unora dintre voi si mi s-au parut hilare.

Argumentez:

1.Cl nu inseamna Cupa UEFA,Liga 1 sau alte competitii minore.

2.Cl impune cluburilor anumite standarde cluburilor care participa la aceasta competitie.

3.Sunt foarte multe cheltuieli pe care cluburile trebuie sa le suporte din fonduri proprii la fiecare meci.

4.Daca tot avem echipa de CL atunci aceasta trebuie autofinantata(mi se pare mai corect decat sa stam la mana patronului).

5.Probabil ca stadionul Ghencea in curand va fi modernizat deci acesti bani nu sunt aruncati pe fereastra.

iar punctul 6 cred ca este cel mai important

6.Daca faci o ecuatie cu pasiunea care o ai pentru echipa+nivelul competitiei+nivelul echipelor care vor juca cu Steaua atunci lucrurile se schimba 'putin'!

_Answer_26.08.2006 17:05

Cei care sunt de parere ca aceste preturi sunt "aberante", "enorme", "strigatoare la cer" sau ma rog ce epitete le mai dati va rog sa spuneti voi ce preturi ati fi pus si daca nu credeti ca folosind acele preturi s-ar fi ajuns sa fie o mare parte a biletelor in miinile bijnitarilor? E mai sa faca Gigi biletu 500.000 si sa il iei cu 1.000.000 de la alde Giovanni, decit sa il iei cu 1.000.000 direct de la club?

P.S.:Nu toata lumea care vine la stadion este din Bucuresti, ceea ce face ca sa avem mai putin timp pentru procurarea biletelor.

El Nino_926.08.2006 17:42

nu-l luam cu 1 mil ca am abonament :evil:

dar cred ca o sa fiu la meciuri :D

sorin_77727.08.2006 03:18

Preturile sunt cam mari in comparatie cu ce am platit pana acum la meciurile Stelei in Europa... Poate e si normal, jucam in grupele CL... Cu siguranta nu imi va lipsi nici un meci in ciuda acestui fapt...

souljah27.08.2006 04:53

observ ca lumea accepta si incearca sa justifice ceva ce este gresit.bineinteles ca vom merge la meciuri dar este de datoria noastra,a unei peluze ce se vrea cu coloana vertebrala sa le arate obrazul indiferent daca va permiteti sau nu pretul la bilete.

P.S. bilete scumpe pentru prevenirea bisnitarilor? sa fim seriosi...nu doar ca acceptam scuze, le mai si inventam.

waste27.08.2006 04:58

Un bilet in peluza la UTA - rapid costa 300.000 Deci 3 meciuri UTA-Rapid fac cat un Steaua - Real Madrid ?! Sau unul jumatate cat un Steaua - Lyon ?! Si astea in Liga Campionilor, nu in Liga 1.

Melku27.08.2006 08:23

Articolul lui Tolontan este foarte bun pe aceasta tema

http://[site din caracatita Gazetei Sporturilor]/tolontan/2006/08/2...telei/#comments

El spune ca preturile sunt un factor de inhibare a cererii, ganditi-va ce MACEL era la case daca erau 20 RON la peluze, 40 la a doua si tot asa, oricum o sa fie macel dar cu proportii mai reduse. Totusi cred ca era binevenita o reducere pentru cei care au abonamente, vorbesc de cei de la peluza, pentru oamenii care merg meci de meci, se duc in deplasari pentru ca pret mare sau mic, nu ma astept de la tribuna a doua sa sustina echipa tot meciul, sa faca coregrafii, sa puna presiune cum se spune (in afara de cei de la Ultras daca tot acolo vor sta dar vorbeam de marea masa).

ingernike6927.08.2006 09:06

Mai fratilor eu am salar in jur de 150euro,sunt din provincie si vreau sa vin cu nevasta la meci;drumul ma costa 1,5 mil,bilete 2 mil;de unde ......bani,asta e imi pare rau.......forza Steaua.

spider8527.08.2006 13:28

Vreau sa-mi exprim si eu nemultumirea pentru preturile exagerate la meciurile din Champions League!

Nu sepoate asa ceva. Meme si Becali ar trebui sa stie mai bine ca in galeria Stelei nu sunt oameni cu bani si nu-si permit asemena preturi! Vor sa dea lovitura acum ca joaca cu Real sau Lyon si au uitat de suporterii Stelei. Multumim Domnule Memem Stoica si Vali Argaseala

pentru aceasta surpriza!

greco27.08.2006 13:38

"Galeria" Stelei nu are 5.000 de membri care vin la meci. Asa-zisa galerie are cativa baieti foarte dedicati, in numar de cateva sute. In afara de ei, cei care umplu peluza se schimba in mare parte de la meci la meci. De aia nu se canta mare lucru ca lumea, de aia se tipa "lasa steagu", de aia se sparg seminte si asa mai departe.

skorpio1527.08.2006 14:35

Intr-adevar articolul lui Tolontan prezinta f bine problema. Dar e un risc pe care oricum ni-l asumam. Melku a zis bine. Credeti ca daca erau preturile mai mici nu mai veneau "spectatorii"? Ba din contra!

Am un amic dinamovist care cic-ar fi venit si el daca erau mai ieftine biletele , ca vezi domle tine cu Realul. Si nu era singurul. Va dati seama ce galerie ar face cei ca el... Poate intr-un fel, e mai bine asa.. :?

militia27.08.2006 14:55

Preturile sunt mari mai ales pentru noi cei din provincie care parcurgem sute de km, bani de transport, alcool etc. dar oricum pt Steaua facem orice sacrificiu.

angiye27.08.2006 16:21

nu stiti unde se pot cumpara pe net...bilete la meciurile Stelei cu Lyon,dynamo si real???indiferent de pret!!

alexis27.08.2006 17:09

pai asa cum a zis si greco,galeria Stelei inseamna de fapt baietii din grupuri plus inca hai sa zic 200.si cum baietii din grupuri de la nord sa zicem ca sunt vreo 400,asta ar insemna ca 600 de oameni reprezinta acolo baza si sunt cei care duc greul peluzei nord.si va dati seama ca vor fi bineinteles la datorie la toate meciurile din grupe

DeeJay_Rares27.08.2006 21:52

se pare ca toata lumea are o problema cu preturile stabilite pentru meciurile din UCL, chiar acum cateva zile citeam pe prima pagina a unui ziar ceva de genu "scump, Gigi, scump" dar hai sa deschidem un pic ochii si sa vedem "scenariu" acestor preturi... aruncati si voi o privire pe regulamentul UEFA impus pentru o echipa care se califica in UCL http://www.UEFA.com/newsfiles/19071.pdf . pagina 30 e destul de interesanta...asa un mic hint, oficialitatile UEFA venite la Bucuresti + arbitri sunt cheltuieli suportate de gruparea din Ghencea ;) daca tot postati pe forum, intrati si pe www.UEFA.com sigur sunt unele lucruri care nu le stiti. ne vedem la peluze si forza Steaua!

p.s. ce`ar fi sa facem ce poza am la avatar? nu e o crima...poate devenii realitate, infernu e la Bucuresti!

cristioto28.08.2006 01:55
sunt multi care au facut, fac si vor face in continuare sacrificii mult mai mari pt echipa lor decat 1 mil pt un bilet cu Real Madrid...

Uiti un aspect pe care multi il ignora: un stadion nu este format doar din peluze, al caror pret este 1.000.000 lei. Cati pot incapea in doua peluze? ;) . Deci, daca nu prinzi bilet la peluze (posibil, doar sute de mii de stelisti si nu numai se vor bate sa ia la peluza ca e mai ieftin), ia in considerare faptul ca un stadion are si tribune, iar acolo preturile sunt de 2-3 milioane.

souljah28.08.2006 03:37
se pare ca toata lumea are o problema cu preturile stabilite pentru meciurile din UCL, chiar acum cateva zile citeam pe prima pagina a unui ziar ceva de genu "scump, Gigi, scump" dar hai sa deschidem un pic ochii si sa vedem "scenariu" acestor preturi... aruncati si voi o privire pe regulamentul UEFA impus pentru o echipa care se califica in UCL http://www.UEFA.com/newsfiles/19071.pdf . pagina 30 e destul de interesanta...asa un mic hint, oficialitatile UEFA venite la Bucuresti + arbitri sunt cheltuieli suportate de gruparea din Ghencea ;) daca tot postati pe forum, intrati si pe www.UEFA.com sigur sunt unele lucruri care nu le stiti. ne vedem la peluze si forza Steaua!

p.s. ce`ar fi sa facem ce poza am la avatar? nu e o crima...poate devenii realitate, infernu e la Bucuresti!

daca ti atat de mult la bigetul clubului atunci mai cauta pe siteurile alea si amenzile prevazute la folosirea tortelor :wink:

«12345»