FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Pretul biletelor pentru CL

«1235»
-STF-25.08.2006 08:50

FC Steaua a stabilit pretul biletelor pentru meciurile ce se vor disputa pe teren propriu in grupele Ligii Campionilor:

FC Steaua - Olympique Lyon - 26 septembrie.

Preturi bilete:

Peluze 50 RON

Tribuna II 100 RON

Tribuna I 150 RON

FC Steaua - Real Madrid - 17 octombrie

Preturi bilete:

Peluze 100 RON

Tribuna II 200 RON

Tribuna I 300 RON

FC Steaua - Dinamo Kiev - 21 noiembrie

Preturi bilete:

Peluze 35 RON

Tribuna II 50 RON

Tribuna I 100 RON

Abonamentele pentru sezonul competitional intern 2006-2007 nu sunt valabile la acest meci, iar posesorii acestora au biletele rezervate.

Doritorii vor putea sa-si achizitioneze bilete pentru toate cele 3 partide pe teren propriu deodata.

forever_STEAUA25.08.2006 08:54

Pot parea exagerate, tinand cont de nivelul de trai din Romania. Dar totusi trebuia sa ne asteptam la asemenea "scoruri"...

Pana la urma, cine e in stare sa "isi dea viata" pentru Steaua cred ca poate sa gaseasca resurse pentru a sustine Steaua in Ghencea, la cele mai importante meciuri ale ei din ultimii 10 ani.

stelist_4_ever9025.08.2006 10:04

Doritorii vor putea sa-si achizitioneze bilete pentru toate cele 3 partide pe teren propriu deodata.?? Cum??Doar cei cu abonamente sau toata lumea??

Eu cred ca o sa ma duc la Real si la Dinamo Kiev...desi as vrea si la Lyon dar daca ma duc la Lyon nu o sa mai am timp sa strang bani pt real

looley!25.08.2006 12:01

frate nu e vorba ca cine e suporter adevarat ar da oricat ca sa mearga la meciurile din UCL,dar poate multi nu isi permit sa dea un milion ca sa vada cum echipa este umilita acasa de Real Madrid!adik noi sa fim suporteri adevarati sa-i bagam bani lu Gigi in buzunar dar Gigi nici macar un transfer sa nu faca???

cu echipa care o avem acum sigur nu vom avea sanse cu real si Lyon nici macar acasa!

forever_STEAUA25.08.2006 12:04
,dar poate multi nu isi permit sa dea un milion ca sa vada cum echipa este umilita acasa de Real Madrid!

Pai "frate" , dar de ce sa dai un leu ca sa traiesti umilinta asta? Mai bine te uiti la televizor cum va fi umilita Steaua...

Motanu D25.08.2006 12:07

De abia astept sa apara vitejii dupa victoria in razboiul cu Real...

souljah25.08.2006 12:11

nu mi se par deloc PREA EXAGERATE sau PUTIN MAI PIPERATE ci de-a dreptul NESIMTITE.Jecmanire.Unii oameni castiga 3 milioane jumate pe luna cam cat ar costa biletele la T2 pt toate partidele dar crestinului de Gigi Becali nu prea ii pasa.Asta este...sa mearga cine isi permite dar sa nu dea vina pe suporteri ca atmosfera a fost de KKT.

I.N.Money25.08.2006 12:48

Desi par exagerate aceste preturi,este o ocazie unica pentru fotbalul romanesc si cu siguranta se vor vinde ca painea calda+ din cate stiu eu UEFA,nu permite ca biletele sa fie foarte ieftine,sa zicem 10 RON.

LoveNesta25.08.2006 13:07

Bai si mie mi se par cam mari da puii mei e Champions League si dak asa e la ei....Ma batea si pe mine gandul sa vin la mecilu cu real dar cand am vazut cat costa am zis ca mai bine raman acasa plus ca probabil nu o sa iesim prea invingatori din meciul ala...plus ca pe mine ma costa si drumu si toate cele....greu

Off topic:a trebuit sa scriu mesajul asta de 2 ori pt ca prima data mi-a dat o eroare cand l-am postat :(

forever_STEAUA25.08.2006 13:19
nu mi se par deloc PREA EXAGERATE sau PUTIN MAI PIPERATE ci de-a dreptul NESIMTITE.Jecmanire.Unii oameni castiga 3 milioane jumate pe luna cam cat ar costa biletele la T2 pt toate partidele dar crestinului de Gigi Becali nu prea ii pasa.Asta este...sa mearga cine isi permite dar sa nu dea vina pe suporteri ca atmosfera a fost de rahat.

Tinand cont ca evenimentul asta are loc odata la 10 ani, nu vad de ce ti se par nesimtite preturile...

In zece ani muuuuulti pot sa stranga 3 mil. pentru a o vedea pe Steaua jucand in grupele UCL.

Si stai linistit, admosfera va fi incendiara...

souljah25.08.2006 13:40

@ forever_STEAUA

Sincer nu stau prea linistit...dar asta ramane de vazut.te sfatuiesc sa pui la bani la pusculitza ca daca "doamne fereste" trecem de grupe...In rest nu dau o ceapa degerata ca vine Realu' la Bucuresti.Astea cu "vazutul pe viu al galacticilor" sunt niste clisee care nu prea tine de spiritul unui stelist adevarat.Eu merg la stadion sa cant pana ragusesc si sa-mi fac datoria fata de echipa nu sa-i vad pe viu pe galactici.iar cei ce merg sa vada Realul nu prea cred ca or sa se omoare cu cantatul...vezi cazul d.inamo-Manchester (este cam exagerata comparatia)

Virgil25.08.2006 14:10

Sincer,preturile sunt prohibitive pentru marea majoritate a suporterilor Stelisti,iar cei care vad meciurile la televizor,sa nu-si mai dea cu parerea.Pentru ca ori au foarte multi bani,ori vorbesc in necunostinta de cauza.

Preturile biletelor ar trebui sa fie 1/3 din preturile anuntate.Poate chiar mai putin.In special pentru abonati.

IL_Diablo25.08.2006 14:31

Mie mi se pare ca se profita de noi. Voi da cei 1.850.000. de mii pt toate cele 3 meciuri. Dar Becali sa se gandeasca cum se traieste in Romania. Si ca a iubi Steaua nu inseamna a fi full de bani. Este pacat ca la doar doua zile dupa ce am spus ca gata... numai zic nimik rau de Bacali sau MM... se intampla chestia asta. Adik, chiar are nevoie Bacali de acesti bani? Nu va castiga destul din CL? Nu se rupe in fiecare seara la TV ca pentru el cateva mil de dolari nu inseamna nimic? Cam asta e dif dintre vorbe si fapte. Oricum, sa facem o atmosfera de vis la toate meciurile. Butem bate Lyon si Kiev pe Ghencea. Si bravo celor care a-ti fost miercuri la stadion. A fost incredibil! Sa fim la fel tot timpul. Mandru ca sunt STELIST!

radoi8625.08.2006 14:33

E de-a dreptul bataie de joc! Adica d-asta asteptam cu totii grupele Champions League de 10 ani? Ma intreb pe cine mizeaza conducerea sa aiba in tribune? Vor putea toti suporterii adevarati sa isi achizitioneze bilet la meciul cu Real? Sunt cei care platesc intre 1 si 3 milioane pe bilete in stare sa creeze o atmosfera ca la meciul cu Standard?

Iar abonatilor, cum le este rasplatita fidelitatea?

CSA25.08.2006 14:46

Eu sunt abonat si am fost la cam toate meciurile de acasa din ultimii ani.

In primul rand eu ma duc la stadion sa o sustin pe Steaua, indiferent de adversarul pe care il intalneste. Nu ma duc sa vad "galacticii". Ma pis pe ei. Gigi care nu a fost in viata lui la stadion nu va intelege niciodata asta.

Oare cati dintre cei care se vor duce sa vara realul vor fi pentru prima data pe un stadion? De la meciul cu oltenii am facut doua ore jumatate pe jos. Cati dintre cei care vor da 3 mil pe un bilet s-ar intoarce pe jos de la un meci cu Real Madrid, nu unul cu Univ. Craiova?

Nu vad motivul pentru care pe un bilet cu dinam0 as da mai putin decat pe un bilet cu Real. Iar pe un bilet cu dinam0 nu as da 1 mil...

bodanelu25.08.2006 14:55

preturile sunt in mare parte ok, daca erau mai ieftine era si mai bine. La meciul cu realul puteau sa fie mai mici..in rest totul e ok :)

I.N.Money25.08.2006 16:12

O simpla socoteala arata ca Steaua ar putea obtine numai din vanzarea biletelor,in jur de 1,5 de milioane de Euro,daca vor fi prezenti cel putin 25.000 de oameni.

Aceleasi preturi pe Lia Manoliu,ar aduce profit dublu probabil. 8O

bodanelu25.08.2006 16:30

daca se juca pe lia, cred ca preturile erau mai mici...

puyol25.08.2006 16:44

eu sper si cred ca in ciuda preturilor , stadionul se va umple. pe de o parte e bine , pt ca a fi stelist , inseamna sa fii si putin ´nebun´(poate exagerez folosind cuvantu asta). adica nu fumezi o luna, lasi curvele pe mana altora, berea sa intre in joc de glezne, si putin cate putin , 1.850.000 se aduna. iar cine e in stare de asa ceva cu siguranta e in stare ca pe stadion sa scoate maximum de decibeli din piept. nu am indoieli ca peluzele se vor umple. totusi , ar fi frumos sa ne prezentam in fata europei cu un stadion plin , mai ales ca e mult mai mic ca majoritatea stadioanelor echipelor din UCL. macar am scapat de semintari...

ManiaCU25.08.2006 16:51

Eu unul am posibilitatea sa fac rost de banii astia dar stau si ma gandesc totusi daca merita . La meciul cu Real pretzurile sunt nesimtite ! Un lucru trebuie sa inteleaga conducerea: noi nu venim pentru Real , noi venim pentru Steaua ... NOI IUBIM Steaua !!! Chiar nu sunt obsedat sa-i vad pletele lui Beckham sau chelia lui Roberto Carlos pe viu... sunt mai interesat sa vad daruire 100% a jucatorilor nostri si o atmosfera incendiara facuta de noi.

Pretzurile au fost stabilite , cuvintele sunt de prisos :? asta este fratilor , fiecare cu ce-l doare ... noi murim dupa Steaua iar Gigi e obsedat de finante :roll:

P.S. Cu Lyon cred ca o sa fie mult mai greu decat cu "faimosii galactici" si meciul o sa fie mai spectaculos :wink:

RaDuKu_0725.08.2006 16:58

Biletele sunt nesimtit de scumpe...eu nu stiu ce au Gigi Meme chiar si jucatorii in cap...cum sa dai un milion pe un bilet la peluza din moment ce noi preturi mai mari de 20 ron nu aveam pana acum???

Nu zic ca stadionul nu se va umple dar ATENTIE!!! NIMENI NU VA CANTA CUM O FAC SUPORTERII INFOCATZI!!! la meci vor veni numai oameni cu bani...care nu au o treaba cu fotbalul si care vin sa vada pe Real NU PE Steaua!!!cum venim NOI suporterii infocatzi care mergem de 2-3 ani la toate meciurile echipei pe care o iubim mai mult decat cei care au bani si se duc la stadion sa vada pe Real...SI NU SA INCURAJEZE PE Steaua!!! cu sperantza ca acest mesaj va fii citit de cineva "important" din anturajul Stelei...MULTZUMESC!!!

P.S. nu mai mananc 2 saptamani si ma duc la meci asta e... :):):):)

radoi8625.08.2006 16:59
O simpla socoteala arata ca Steaua ar putea obtine numai din vanzarea biletelor,in jur de 1,5 de milioane de Euro,daca vor fi prezenti cel putin 25.000 de oameni.

Aceleasi preturi pe Lia Manoliu,ar aduce profit dublu probabil. 8O

Asta era chiar cea mai tare faza! Sa joci pe Lia Manoliu, sa dai 1 milion pe bilet la peluza pentru niste conditii mizere si sa nu vezi deloc din meci! Garantat nu se umplea nici jumatate de stadion.

Oricum sa vedem acum cum ne astepta stadionul Steaua astfel incat sa merite 1 milion de la fiecare spectator. La cati bani se strang din bilete ar putea sa se investeasca bani in infrastructura incepand cu intrarea de la 41! Daca ploua in ziua meciului cu real va fi foarte interesant sa dai cel putin 1 milion pe bilet si sa te murdaresti de noroi la intrarea pe stadion!

Incredibil, MM face misto de noi!!! A uitat ca la meciul cu Rosneborg a pus preturi mari si a avut tribunele jumatate goale?

LoveNesta25.08.2006 17:57

Ar trebui sa micsoreze preturile ca totusi nu cred ca vor sa aiba jumatete de stadion gol....la meciul cu standard publicul a ajutat foarte mult echipa si cred ca si ei vor ca la urmatoarele meciuri sa fie la fel pentru ca ,chiar au nevoie de public in meciurile acestea grele dar nu stiu...oricum cel putin la meciul cu Dinamo Kiev o sa fie multa lume cred eu...eh noi sa fim sanatosi si echipa sa castige...si sa mai lase din pret :wink:

IL_Diablo26.08.2006 08:32

Parerea mea e ca ar trebui sa protestam macar cu un banner cat de mic. Sa vada si MM ca a sarit calul. Si poate modifica naibii preturile.

looley!26.08.2006 09:00

pai "forever_STEAUA" nu-mi zice tu mie de mers pe stadion!nici macar nu ai prins ideea din postu meu!

«1235»