FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Pretul biletelor pentru CL

«12345»
DeeJay_Rares28.08.2006 07:41
daca tii atat de mult la bugetul clubului atunci mai cauta pe siteurile alea si amenzile prevazute la folosirea tortelor  :wink:

nu m-am referit neaparat la torte, ci la atmosfera care o sa fie mai ales ca suntem la noi acasa unde se poate pune presiune mai mare pe adversari decat pe lia... si DA o sa fie plin stadionul pentru ca Steaua are f multi suporteri. hai Steaua!

giuliano_10128.08.2006 12:40

preturile mi se par normale pentru nivelul competitiei. binenteles ca pentru foarte multi oameni cu salarii mici va fi foarte greu sa fie prezenti la aceste meciuri. dar, marele dar, calitatea de suporter presupune sacrificiu, inclusiv material. dupa ce am cerut ani si ani jucatorilor aceasta performanta, genratia lui Dica ne-a indeplinit visul. inclusiv prin sacrificiu. pentru a fi alaturi de ei si in nici un caz pentru a vedea niste staruri suntem chemati acum sa facem noi la randul nostru un sacrificiu. ca unii vor profita sau nu de sacrificiul nostru conteaza mai putin. conteaza ca Dorin, Sorin, Banel, Vali si ceilalti vor avea nevoie de noi mai mult decat oricand. pentru ei si nu pentru MM sau Gigi vom scoate acei bani din buzunar sau din piatra seaca de va fi nevoie. pentru ca suntem suporteri adevarati nu vom lasa casa noastra draga invadata de snobii miliardari. tot noi vom fi acolo, la datorie. ne vedem pe Ghencea!

Virgil28.08.2006 15:32
Antrenorul secund al Stelei, Cãtãlin Necula, a declarat la Telesport, atunci cînd a fost ridicatã problema biletelor la meciurile din grupele Champions League: "Se încearcã introducerea unui pachet mai ieftin la bilete pentru cei care vor cumpãra bilete la toate cele 3 meciuri deodatã". El a afirmat însã cã "Suporterii nostri trebuie sã înteleagã cã se joacã la un nivel foarte ridicat si acest lucru implicã anumite costuri".

Întrebat cînd va reveni Steaua în Ghencea si în Liga 1, el a rãspuns: "Sper sã revenim în Ghencea în meciul cu Rapid, dacã nu, atunci în mod cert cu Gloria Bistrita".

http://www.gsp.ro/index.php?a=54019&shift=1

Se refera oare,printre altele,la cei 1400 invitati care vor ocupa in intregime tribuna 0 ?

Intelegem Cataline ! Valoarea aferenta acestor bilete

trebuie acoperita de noi.

flo220328.08.2006 15:43

sunt pe cai! am dat deja comanda de bilete la meciurile de acasa :wink:

ManiaCU28.08.2006 16:55

unde ai dat comanda ? :lol: ai vb cu Argaseala ?

***alex***28.08.2006 17:32

flo ala era numarul de la fast pizza. :lol:

flo220329.08.2006 03:07
flo ala era numarul de la fast pizza.

megeti pe ideea asta :wink:

wldsnk2205.09.2006 04:54

Da, intradevar preturile sunt cam mari dar eu zic ca merita. In schimb sunt doua mari probleme:

1. La meciul cu real este prea mare diferenta de bani intre peluza si tribuna II. Toti care mergeau la tribuna o sa vina sigur la peluza si parca vad ca nu prea o sa se gaseasca bilete si tribuna o sa fie goala.

2. Nu stiu daca e vreo regula cu vanzarea de bilete, adica ce numar de bilete poate lua un om. Daca stie cineva sa imi raspunda. Dupa mine fiecare om care sta la coada ar trebui sa poata sa ia maxim 4-5 bilete. Mai putine nu ca s-ar face cozile prea mari si mai multe nu ca sa evitam bisnitarii. 1 milion strang da sa cumpar bilet de la bisnitari cu 2 mil ...

In rest toate bune. FORZA Steaua

Ana-Maria05.09.2006 05:01

Cum a ramas?Abonatii au reducere sau cadoul surpriza? :D

c.ronaldo1705.09.2006 05:40

scump doamna scump... in Cupa UEFA era mai ieftin :D ....

iancu dragosh05.09.2006 16:40

doua probleme

1. preturile sunt mai scumpe decat ale multor echipe care joaca in UCL. Echipe care ofera suporterilor conditii mult mai bune de vizionare a meciurilor si care au deci cheltuieli mult mai mari per partida. Asa cum un suc si un sandwich sunt mai scumpe la Steaua-Dinamo decat la Real Barca, asa si aceste bielte sunt foarte scumpe nu in sine, ci comparandu-le cu preturile de la celelalte echipe europene.

2. Intr-o atmosfera de foc pe Ghencea o infrangere se poate transforma intr-o victorie. Strict financiar, acest lucru inseamna cel putin 600.000 de euro. LA meicul cu Real vor veni nu numai stelisti, ci si rapidisti si dinamovisti dornici sa-l vada pe Beckham si pe altii iar atmosfera va fi rece. Dilema nu este noua, In cartea LUi NICk Hornby" Febra Stadioanelor" este relata pe larg cum si-a pierdut Arsenal publicul cald in favoare celui de teatru tocmai datorita politicii de preturi.

Diferenta vine atat din faptul ca Arsenal a oferit publicului platitor conditii de teatru si nu de stadion cat si din faptul ca este necesara o continuitatea a rezultatelor pentru a-ti pastra acest nou public mult mai pretentios decat cel inital.

MadFroG05.09.2006 17:42

Pretul biletelor este mai mult decat o bataie de joc.Asta este.Noi,suporterii de rand vom fi nevoiti sa platim acesti bani doar ca sa acoperim "gaura" lasata de invitatii de la acest meci.

In total Steaua a emis peste 2000 de invitatii,dintre care 1.400 doar la tribuna 0.

maxk06.09.2006 02:43

pentru inceput am sa va spun ca vom debuta cu o victorie... sunt sigur.

am si eu o intrebare: cei care au abonament la tribuna I (este si cazul meu) pot cumpara pachetul la peluza sau numai pe locurile inscrise pe abonament?

Ana-Maria06.09.2006 08:48
pentru inceput am sa va spun ca vom debuta cu o victorie... sunt sigur.

am si eu o intrebare: cei care au abonament la tribuna I (este si cazul meu) pot cumpara pachetul la peluza sau numai pe locurile inscrise pe abonament?

Poti cumpara pachet de bilete la tribuna I,acolo unde ai tu abonamentul.Le ai rezervate..Poti cumpara pachet si la peluza,insa trebuie sa stai la alta coada si nici nu primesti cadoul surpriza... :D

maxk06.09.2006 08:57

Mda, asa ma gandeam si eu, numai ca daca am dat 150 pe abonament nu prea imi vine sa dau acu 550 pt pachet. O sa vad ... ori peluza, ori pe rand la I-a.

De lipsit n-am cum sa lipsesc.

Si asa cum am mai spus debutam in grupe cu victorie.

MadFroG06.09.2006 10:15

Eu imi cumpar la peluza unde am abonament :D abia astept cadoul surpriza :D

sorin_77706.09.2006 10:20

Stie cineva programul caselor de bilete sambata (9 sept.)? Am inteles ca sambata se pun in vanzare pachetele de bilete pentru inceput...

damnsmartblonde06.09.2006 11:12

se tot dau preturile pentru celelalte sectoare dar de 0 nu se spune nimic :(

bodanelu06.09.2006 11:14

tribuna 0 o sa fie rezervata pt UEFA!

damnsmartblonde06.09.2006 11:43

ce tampenie! asta inseamna ca cei cu abonamente la 0 primesc ce ramane de pe la abonatii de la celelalte sectoare...ce tampenie! probabil Jiji isi aduce toata sleahta de oieri si tembeli sa vada meciul la VIP....ca nu cred ca UEFA ocupa tot sectorul...sa mai cumperi abonamente...

bodanelu06.09.2006 11:50

am citit undeva, UEFA are rezervate la orice meci 1500 de bilete! deci clubul trebuie sa se conformeze!

cred ca cei de la 0 au rezervate bilete la tribuna I, dar nu pot sa bag mana in foc! cel mai bine suna clubul sau trimite`le un e-mail pt mai multe informatii!

Ana-Maria06.09.2006 12:24
Eu imi cumpar la peluza unde am abonament :D abia astept cadoul surpriza :D

Ce esti asa entuziasmat?La ce te astepti?Cred ca e ou kinder,ca sa fie surpriza mai mare.. :D

cmt-steaua06.09.2006 12:37
scump doamna scump... in Cupa UEFA era mai ieftin :D ....
:D

pai pretzuri de genul asta ar trebui sa fie.. dar exista o explicatzie . prob k are nevoie de bani k sa maresca stadionul :D .Sa speram k odata marit , o sa reduca pretzul la bilete... sa speram :)

Bebe4ever07.09.2006 14:57
Stie cineva programul caselor de bilete sambata (9 sept.)? Am inteles ca sambata se pun in vanzare pachetele de bilete pentru inceput...

BILETE PENTRU MECIURILE Stelei DIN Liga Campionilor

1.Pentru toate cele trei partide de pe teren propriu ale Stelei din Liga Campionilor (Lyon-26 septembrie, Real Madrid-17 octombrie, Dinamo Kiev-21 noiembrie) se vor pune in vanzare DOAR pachete complete de bilete NUMAI pentru abonatii clubului dupa cum urmeaza:

-Abonatii FC Steaua vor putea achizitiona pachetele in perioada 09.09-15.09.2006 intre orele 10:00-18:00 de la casele de bilete ale Stadionului "Steaua".

- Fiecare abonat are dreptul sa isi cumpere un pachet pe baza abonamentului de la casele de bilete special amenajate, iar in limita stocului disponibil, mai poate achizitiona inca un pachet in orice zona a stadionului, de la alte case de bilete.

2. Incepand cu 16.09.2006, rezervarea abonatilor inceteaza si vor fi scoase la vanzare pachete de bilete si pentru persoanele care nu detin abonament, maximum 2 pachete/persoana in limita stocului disponibil, pana pe 20.09.2006.

3.In limita stocului disponibil, incepand cu 21.09.2006 pana pe 25.09.2006, vor fi puse in vanzare DOAR biletele ramase pentru partida cu Olympique Lyon.

4.Distribuirea biletelor se va face numai in zona parcarii exterioare din jurul Stadionului "Steaua" la 12 case de bilete sub atenta supraveghere a reprezentantilor Politiei, Jandarmeriei si a FC Steaua.

Preturi pachete:

Peluze

185 RON

Tribuna II

350 RON

Tribuna I

550 RON

Tribuna O

900 RON

Fotolii

1200 RON

alinush8907.09.2006 15:51

deci dak n-am abonamnt nu pot sa-mi iau toate 3 biletele?

«12345»