ultima etapa marinescu_dani2005-iny18 - 2-3 asta ee sunt in forma maxima nai ce zice ![]()
ultima etapa marinescu_dani2005-iny18 - 2-3 asta ee sunt in forma maxima nai ce zice ![]()
maniacule las ca noi am iesit sa poata sa castige altzii cupa ca de nu noi jucam finala nu ??![]()
Am zis sa-i las si pe altii sa se afirme 8) :lol: ... lasand caterinca deoparte un singur lucru mai am de comentat : daca nu imi anula Ionutz meciurile alea (pe nedrept) sezonul asta eram mai mult ca sigur campion :wink: In rest ii urez succes lui Dany_ok , sa castige cupa :wink:
restanta iny18-niraymond 3-1 sunt in forma maxima baietii ....... deci ![]()
maniacule las ca noi am iesit sa poata sa castige altzii cupa ca de nu noi jucam finala nu ??![]()
Am zis sa-i las si pe altii sa se afirme 8) :lol: ... lasand caterinca deoparte un singur lucru mai am de comentat : daca nu imi anula Ionutz meciurile alea (pe nedrept) sezonul asta eram mai mult ca sigur campion :wink: In rest ii urez succes lui Dany_ok , sa castige cupa :wink:
lol....dak nu imi anula ionutz meciurile alea poate k ieseam si eu campion...apropo...e plin de campioni pe aici..
:D...eu joc cu anonim in cupa...cine pierde nu trece de grupe...la egal cred k o sa stam aksa amandoi...si s-a nimerit sa jo tocai cu el...cu ocazia asta cer sa-mi scoti ignoru anonime...!!
@kamaciuki, maniaku: Nu v-am anulat niciun meci dupa bunul meu plac. S-a respectat regulamentul si PUNCT. Si asa suntem offtopic..
@ionutz: nu am comentat nik la adresa ta frate..m gresit asta e..e doar un joc..
...dar l-am vazut pe julik k sufera si de ce sa nu sufar si eu??
)
la k vine sezonu urmator si oricum cip o castigat campionatu de futsal si acuma avem 2 echipa in a k o intrat si quasar@ gogo: anul acesta NIMIC nu e la deva ! dub dub dub !
@ionutz: nu am comentat nik la adresa ta frate..m gresit asta e..e doar un joc.....dar l-am vazut pe julik ca sufera si de ce sa nu sufar si eu??
)
Off topic ... Ai dreptate kama , sufar din dragoste :cry: iubesc in secret de vreo 3 luni , deja mai am putin si ajung la paranoia :? te sfatuiesc sa nu suferi pentru o fata
nu merita !
P.S. Mai sufar de Stelism dar boala asta-i incurabila din fericire :twisted:
Sunteti offtopic ! Continuati discutiile in particular sau veti lua o pauza !
Maniakule astept sa ne mai duelam,in Liga 1 sa speram sau in Champions League:D
Bafta in continuare in competitiile ramase ![]()
![]()
(adica in Campionat) :lol: :lol: :lol:
repet pt a 2-a sau a 3-a oara....anonime scote-mi ignoru sa jukm meciu..!
Julica_maniaku – power_steaua_6 0-0 ... un meci f ciudat ![]()
nu s-au jucat grupele?ca sa trecem mai departe
Andrei_marius06 - Hurricane_msg = 0 - 4
alex_filip2003 4-2 niraymond
nu se da drumu la sferturi?? :?
GRUPA A
1. danutz 12p 30-6
2. danny1 9p 16-12
3. julika 4p 10-9
4. power 4p 5-17
5. bogdanus 0p 2-19
GRUPA B
1. iny 10p 12-6
2. filip 8p 14-9
3. marinescu 4p 8-10
4. gogo 4p 6-10
5. niraimond 1p 8-13
GRUPA C
1. nino 9p 15-8
2. hurricane 9p 9-6
3. joker 7p 12-9
4. anonim 4p 9-10
5. Marius 0p 4-16
GRUPA D
1. Mihai 9p 12-6
2. i0nutz 9p 9-7
3. delpiero 7p 20-9
4. blind 4p 9-13
5. ianculescu 0p 5-20
Meciul el_nin0 - omul_anonim se joaca maine seara.
Sferturile se joaca tur-retur?
Da, tur - retur.
Asteptam pana maine seara (vineri, ora 18.00) sa se dispute si anonim - el_nin0. In caz contrar, ambii vor fi penalizati.
hai mireselor,de atata timp nu sunnt in stare sa joace 15 minute :?
Nu am dat de kamaciuki, eu am avut dorinta sa joc
poate si el... :arrow: am fost mai toata ziua on line ( am plecat de la PC de la ora 20.25 sa vad Craiova - Poli Iasi <nici macar n-am vazut meciu intreg>) 8)
las decizia la mana "moderatorului suprem" ( sau a comitetului responsabil cu deciziile ... stiu si eu
)
mda...de atata timp ba zice nino ca nu da de anonim,acum zice anonim ca nu da de nino
....clar
Si iata si momentul...cei doi sunt pe mess, iar termenul a cam expiratde vreo 4 ore :wink: asteptam ssa vedem ce decizie se valua,asta tinand cont de faptul ca regulile sunt acelesi pentru toti :wink: ...
el_nin0 - anonim : 5-3
a condus cu 3-0....
:D
da, am jucat si meciu
omul_anonim 3-5 kamaciuki
Nu inteleg de ce se oftica kamaciuki :roll: (cu care am avut o discutie pe mess)...termenul kiar a expirat! Si "regulile sunt aceleasi pentru toti"(zice ionutz) --->
@kamaciuki, maniaku: Nu v-am anulat niciun meci dupa bunul meu plac. S-a respectat regulamentul si PUNCT. Si asa suntem offtopic..