Marti, 10 august, debuteaza cea de-a doua editie a Cupei FCSTEAUA.RO, competitie care va alinia la start atat jucatorii din Divizia A cat si pe cei din B. Exceptie vor face ionescusrn si bully, primul retras, al doilea exclus.
Marti, 10 august, debuteaza cea de-a doua editie a Cupei FCSTEAUA.RO, competitie care va alinia la start atat jucatorii din Divizia A cat si pe cei din B. Exceptie vor face ionescusrn si bully, primul retras, al doilea exclus.
Regulament:
- Fiecare jucator este liber sa joace cu ce echipa vrea (sunt admise doar echipe de club)
- Meciurile din turul preliminar se joaca tur-retur. Castigatoarea merge in grupe. Daca rezultatul dublei manse este egal, se joaca un meci decisiv, mergandu-se, daca este nevoie, pana la lovituri de la 11m.
- In grupe, se joaca dupa sistemul UEFA, fiecare cu fiecare o singura data.
- Primele doua echipe clasate in fiecare grupa merg in sferturi.
GRUPA A
danutz12345
julica_maniaku
danny1ok
power_steaua_6
savubogdanus
GRUPA B
andrey_gogo
marinescu_dani2005
alex_filip2003
iny18
niraymond
GRUPA C
jok3r_sarbu
andrei_marius06
omul_anonim
hurricane_msg
el_nin0_t0rr3s
GRUPA D
i0nutz83
mihai1411
adelp1er0
blind1ro
ianculescustefan
In sferturi: A1-B2, A2-B1, C1-D2, D1-C2.
Direct in grupe au intrat locurile 1-8 din Divizia A si locurile 1-4 din B, restul echipelor urmand sa dispute tur preliminar.
Meciurile din turul preliminar se joaca pana vineri, 11 august, ora 18.00.
*toate rezultatele se posteaza AICI.
recreator_ro82 - niraymond 1-2 si 3-4
2 meciuri frumoase, si in retur am cam tremurat la 3-3
si e voie doar cu echipe de club?sau iar unu isi ia brazilia si celalalt 1 mai slaba
?
Exclusiv echipe de club.
si pot mai multi useri sa joace cu aceeasi echipa?(macar aici pot si io sa joc cu AC Milan
)
Da, pot mai multi useri sa joace cu aceeasi echipa. Asta era de inteles cred..
power_steaua_6 - nicks18us 5-1 / 6-2
si PoWer trece de turul preliminar ![]()
tur: el_nin0_t0rres 4 - 2 robinho_2903
adiy_rooney 4-6 hurricane sa gasiti inlocuitor ca de sezonul viitor nu am sa ma mai inscriu sorry z'bye ![]()
hurricane_msg / adiy_rooney agg: 6 - 4 ... meciuri frumoase
sa vedem grupa acum ![]()
Hai si cu restu' barajelor.. Nu de alta, dar luni, marti e posibil s-o tai pan' la Neptun..
ady_adinho-iny18- 0-2 tur
Am avut si vom avea mereu...
savubogdanus / valius_the_greatest 2-1,3-1 (5-2)
savubogdanus - valius _the_greatest agg:5-2 doua meciuri in care am ratat atat de multe suturi da si savu a facut al doilea meci foarte bun
Am lasat inca 4 ore fata de termenul stabilit, in speranta ca se vor juca si restul barajelor. Indiferenta a fost la ea acasa, asa ca asteptarile mele n-au avut efectul scontat. Prin urmare, s-au calificat in grupe iny si el_nin0, invingatori in prima mansa. Ianculescustefan merge si el in grupe profitand de indolenta cu care adversarul a tratat barajul de promovare.
Programul primei etape din faza grupelor va fi afisat in cursul zilei de maine.
Hai cu meciurile !! hai hai hai ![]()
:D:D:D
Faza grupelor, etapa I:
GRUPA A
danutz12345 - julica_maniaku 5-3
danny1ok - power_steaua_6 8-1
GRUPA B
andrey_gogo - marinescu_dani2005 2-0
alex_filip2003-iny18 3-3
GRUPA C
jok3r_sarbu - andrei_marius06 5-3
omul_anonim - hurricane_msg 1-2
GRUPA D
i0nutz83 - mihai1411 2-3
adelp1er0 - blind1ro 4-4
Meciurile se joaca pana luni, 15 august, ora 23.00
andrey_gogo 2-0 marinescu_dani2005 si cred k am trecut peste cel mai dificil meci ![]()
da ... in seara asta a fost cam adormit 8O steagsimplu "lordul" ![]()
i0nutz83 - mihai1411 2-3
alex_filip2003 3-3 iny18... inca nu imi revin la forma maxima dar bine ca nu am pierdut la debutul in cupa
2 grupe meciurile jucate !! restu stau si dorm !! si mai is cateva ore si expira timpu
:D:D:D
jok3r_sarbu - andrei_marius06 : 5-3 (juve-juve)
buffonu' meu n-a gafat ... si Mutu meu a dat gol :lol: aaaa...si cica am avut si bafta :lol: :lol: :lol: