andrei_marius06-jok3r_sarbu=3-5.intr-adevar ai avut noroc.ai dat 3 goluri in primele 11 min si apoi ai avut bafta,am rata multe ocazii de gol printre care si 2 bari.
andrei_marius06-jok3r_sarbu=3-5.intr-adevar ai avut noroc.ai dat 3 goluri in primele 11 min si apoi ai avut bafta,am rata multe ocazii de gol printre care si 2 bari.
ETAPA a II-a:
GRUPA A
danutz12345 - savubogdanus 8-0
julica_maniaku - danny1ok 1-4
GRUPA B
andrey_gogo - niraymond 3-3
marinescu_dani2005 - alex_filip2003 3-3
GRUPA C
jok3r_sarbu - el_nin0_t0rr3s 4-2
andrei_marius06 - omul_anonim 1-3
GRUPA D
i0nutz83 - ianculescustefan 2-1
mihai1411 - adelp1er0 1-3
Meciurile se joaca pana sambata, 19 august, ora 12.00
Danny1ok-power_steaua 8-1
Danny1ok-power_steaua 8-1
de departe cel mai prosty meci al meu ... am incercat sa joc cu gamepadu` lu var`miu
.. si s-a vazut. Oricum ...
alex_filip2003 3-3 marinescu_dani... inca un egal... dar mi-am mai intrat in mana. am dominat marea parte a meciului si am avut si 2 bari si alte ocazii mari de care nu am stiut din pacate sa profit
GRUPA B
andrey_gogo - niraymond 3-3
andrey_gogo 3-3 nyraimond o mare surpriza netul adversarului nu ia mers cum trebuie am ratat mult si am luat 2 goluri din respingere dar asta este nu-i un capat de tara
mai am sanse sa merg in sferturi oricum bafta nicolau
Danny1ok-julica_maniaku 4-1
moama
sezonul surprizelor ![]()
moamasezonul surprizelor
![]()
nu ti-am zis k Liga 2 e mai puternica ?
chiar asa ![]()
Dany fara suparare , recunosc ai fost mai bun meciul asta dar daca mai joc vreodata cu tine promit sa-mi iau revansa :wink: si sunt sigur ca o sa reusesc
a mers cam greu si nu am fost nici in forma ... nu caut scuze oricum AI FOST MAI BUN ! sper sa reusesc sa ma calific mai departe ... desi am cam dato-n bara ![]()
mai lasa-ma cu Liga a 2-a k deja o strici
Ce surpriza,mie nu mi se pare deloc o surpriza
scuzele mele..am fost plecat o saptamana..-ady_adinho
andrei_marius06 1-3 omul_anonim
deja tipic, trageri de timp intr-un hal fara de hal, asta nu mai e fifa
pe deasuprea ca se trage de timp intr-un hal fara de hal , la urma adversaru mai si devine ironic cu tine... nu am ce sa zic... daca nu se instaureaza o regula privind tragerile de timp eu ma retrag... nu ma mai intereseaza absolut nimic...asa nu se poate juca
omul_anonim 1-2 hurricane_msg
P.S. hurricane imi motiveaza :" pai cum sa nu trag de timp, eu am dominat tot jocu si tu sa-mi dai goluri pe final"
iti dau un singur exemplu hurricane, fianal CL din 2005 (daca nu gresesc) AC Milan - Liverpool
domne, retrage-te :)kiddin`...dar totusi, deja exagerezi
way to go hurricane, scoateti sampania baieti .. ![]()
deja stim cum sa-l batem pe anonim :lol:
cine are de jucat in urm etp cu el ?![]()
mda ... glumitzi voi da` omu poate are dreptate ![]()
Nu va mai agitati atat,ce scrie undeva ca trebuie sa joace omul cu 6 varfuri;fiecare isi alege tactica si stilul de joc pe care le doreste.
etapa ii, grupa c
jok3r_sarbu - el_nino_kamaciuki : 4-2
mihai1411 - adelp1er0 1-3