iar cu tine tre sa joc...regele antijocului:))
iar cu tine tre sa joc...regele antijocului:))
ce manevra...in loc de 1-3 2-4...se joaca 1-4 2-3,ca sa nu joace ionut cu danutz :?
De ce 1-3, 2-4? Normal ar fi fost 1-2, 3-4, dar tu ai zis ca nu vrei sa joci cu mine, ca abia ce ne-am intalnit in grupe. E ultima data cand iti sunt permise remarci de prost gust.
cum danutz12345, credeam k eu sunt regele antijocului
:cry:, ionutz e singuru care paseaza fara sa faca antijoc, e un adevar crunt si de nesuportat , l-am simtit in meciurile directe
Danny1ok-I0nutz83 7-1 in retur 10-4 scor general,cupa e aproape!!!!
danutz12345 - mihai1411 5-3 in tur
am inceput prost ,eu jucam ca la 2007 ca m-am obisnuit cu jocu acu,am uitat sa trag din diagonala,sa centrez,pana m-am dezmeticit era 4-0 pt Dan;apoi am mai incercat sa remediez situatia
returul maine
danutz-Mihai 3-4 (retur) am ratat lobul singur cu portarul in min 89 :cry:
asta e,la 2007 il cam spulber pe danutz,i-am dat gol de pe la 40 de metrii :lol:
bine macar ca pot sa sterg 2006 ![]()
bafta in finala danutze
momentan ma bati la 07 ..oricum eu nu prea am jucat 07 asa mult k tine..dar ami revin eu..descoper eu suturile magnifice..![]()
iti revi cand nu mai joc eu si incep munca ![]()
FINALA (un singur meci)
danny1ok - danutz12345
am pierdut finala dar cu un adversar mai mult decat penibil care a practicat un antijok total..orice faza dar absolut orice faza a fost fault...oricum sunt cu 5 clase peste el dar asta e...jucat doar 07 in ultimu timp nu mai sunt obisnuti cu 06 asa bine..in fine un meci nu urat ci execrabil un cu adversar de 2lei ..si la propriu si la figurat.
era sa uit a fost 3 2 pt el..
am pierdut finala dar cu un adversar mai mult decat penibil care a practicat un antijok total..orice faza dar absolut orice faza a fost fault...oricum sunt cu 5 clase peste el dar asta e...jucat doar 07 in ultimu timp nu mai sunt obisnuti cu 06 asa bine..in fine un meci nu urat ci execrabil un cu adversar de 2lei ..si la propriu si la figurat.era sa uit a fost 3 2 pt el..
Ai fi tu cel mai bun da si acele 2 goluri care le-ai dat au fost cu bulan.Asa ca in acest meci cel penibil ai fost tu...
Danny1ok-dANUTZ12345 3-2
eu ti-am zis ca nu stie decat din respingeri sa dea
)
las ca ii facem la 2007 ![]()
lol esti praf sincer..deci habar nai fifa si ai tupeu sa comentezi.oricum ceea ce joci tu nu e fifa e doar antijok in ultima hal..oricum e vina mea k nu m-am antrenat pt meciu asta k sa te spulber si sa ati scot fifa din cap.
lol esti praf sincer..deci habar nai fifa si ai tupeu sa comentezi.oricum ceea ce joci tu nu e fifa e doar antijok in ultima hal..oricum e vina mea ca nu m-am antrenat pt meciu asta ca sa te spulber si sa ati scot fifa din cap.
)N-ai de unde sa stii tu cum joc eu fifa ca nu ne-am intalnit de multe ori.Oricum te inteleg,vorbe la nervi,as fi fost si eu nervos daca as fi pierdut cupa:)
Poti sa-i intrebi pe ceilalti cu care am jucat des care e stilul meu de joc.
Danny sunt un fel de Nostradamus, am zis yo k vine cupa in Liga 2, dar baieti nu va certati
, putem sa incercam sa fim o familie de 16 jucatori de fifa? sau deja sa regret k am promovat ?? stilu` de joc e mai putzin important, oricum la 07 nu prea o sa faca lumea antijoc si dak zic yo asta e clar ![]()
lol danutz, sa nu uiti cum ai jucat cu mine in cupa...
man atunci am facut un fault atat....dar danyok a facut cred k 30 !!si nu ziceam nimik dak ma faulta cand scapam singur cu portaru cum a fost cazu tau ..dar sa ma faultezi la mine in aparare...la mijlok peste tot ma enervat la culme..
oricum sezonul viitor se va mai diversifica si divizia a. alt campion probabil ![]()