aici sunt de acord cu joker,dar asa si multi altii ar trebui depunctati (sunt o gramada care postau dupa termenul limita)
aici sunt de acord cu joker,dar asa si multi altii ar trebui depunctati (sunt o gramada care postau dupa termenul limita)
lol....cine se oftik ma ??....nu vezi k tu plangi p'aci pe forum...??....eu ii dau massuri lu anonim sa jukm de 2 sapt...dak omu a fost plekt acu ce vrei...am jucat la o zi dupa ce a venit...ieri m vb cu ionutz...si a zis sa joc cu el...si uite k am jucat...la pranz nu am intrat pe mess k am avut tre3aba si nici de dim....am intrat seara k tot omu....cum am intrat anonim online si goo....
.....oricum bafta si tie la cupa JETIX,,,
multam' pentru urare kamaciuki...si sa stii si tu ca nu mi-era mie de cupa pt k oricum ieseam din optimi...dar vad k se tot spune ca se respecta regulile si ne multumim doar sa spunem...pacat de campionatu' asta ca era serios inainte, iar acum incet-incet joaca fiecare cand vrea si face ce vrea...hai sa ne trezim!
SFERTURI
1. danutz12345 - alex_filip 6-5
2. danny1ok - iny18 5-0
3. el_nin0 - i0nutz83 5-6
4. hurricane_msg - mihai1411 1-3, 1-4
Meciurile se joaca tur- retur, pana vineri, 22 septembrie, ora 22.00
un pronostic pt semifinale ![]()
1.filip-kamaciuki
2.dan1ok-Mihai
sa dea domnu sa scap de cosmaru No1....
....da tot il bat un campionat si pierde titlu....pariaza pe mine gogo....=))
neah io crek sunt invers ![]()
frumos spus gogule... sa vad daca reusesc sa il bat pe danutz... si daca voi reusi, nu ma voi opri aici ![]()
lol johny....yo's victima sigura?=))......![]()
aham yo pariez da poate ma faci sa pierd banii !!sa dea domnu sa scap de cosmaru No1........da tot il bat un campionat si pierde titlu....pariaza pe mine gogo....=))
hurricane_msg - mihai1411 2-7
1-3 ( tur)
1-4 (retur)
mai departe cum se joaca ionute?
1-3 sau 1-2?
danny1ok-iny18 1-1 (turul) un meci echilibrat ....... dane te astept in retur !!!! :lol:
iny, dak faci 0-0 esti calificat, deci gandeste-te la tactica...
Regulament:
-- Daca rezultatul dublei manse este egal, se joaca un meci decisiv, mergandu-se, daca este nevoie, pana la lovituri de la 11m.
deci nu se joaca cu regula golului in deplasare
cu golu` din deplasare era mai normal
danutz12345 - alex_filip 6 5 in total
2 meciuri ff grele...
blindica.... nu cred ca voi trage la egal eee bune si 1-0 pt mine :lol: !!!
blindica.... nu cred ca voi trage la egal eee bune si 1-0 pt mine :lol: !!!
Nu fii asa sigur de calificare:)))
ca si in tur iny18-danny1ok 1-1!! un meci frumos cu multe ocazii,am deschis repede scorul in min 3 si la finalul primei reprize m-a egalat, in a doua repriza ce pot sa spun ca dany nu cred ca a avut un sut la poarta da na ......... asta a fost !!! jucam meciu decisiv!!!
dane te astept !!! :lol:
Stelist pana la moarte si dupa......... steagcruce2
sfertul meu cu ionutz se va juk duminica pt k pleaca la Lupeni cu Chindia...asta in caz k sunteti nerabdatori sa trecem mai departe...![]()
Danny1ok-iny18 5-0 in meciul decisiv
In sfarsit,
i0nutz83 - el_nin0 kamaciuki 1-2, 5-3.
Sa vina Cupa la Targoviste ! dub dub dub! ![]()
SEMIFINALE
1. i0nutz83 - danny1ok
2. danutz12345 - mihai1411
Meciurile se joaca tur-retur, pana joi 28 septembrie, ora 22.00
Danny1ok-Ionutz83 3-3 in mansa tur,un meci echilibrat;]
ce manevra...in loc de 1-3 2-4...se joaca 1-4 2-3,ca sa nu joace ionut cu danutz :?