FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - U. Craiova 3 - 0 (2 - 0)

«12345»
end-er05.08.2006 20:43

da - meci lejer, relaxat, nici un fel de emotii - sper sa continuam sirul de meciuri fara gol primit si cu belgienii

asteptam ziua de miercuri

in caz ca Iacob nu are nici o problema si nu se intampla nimic pana atunci, banuiesc ca primul 11 va fi Carlos - Saban, Goian, Ghionea, Marin - para, Lovin, Nicolita, Bostina - Dica, Iacob

Cristocea ar putea intra in locul lui Banel, dupa cum joaca amandoi, dar daca nici azi nu l-a jucat pe dreapta Oli, nu cred sa fie cazul nici la liege - oricum, fata de sezonul trecut, banca de rezerve e mult mai puternica

Iancu Jianu Zapciul05.08.2006 21:07
In teren ati fost superiori - In tribune,de departe inferiori :!:
_yang05.08.2006 21:10

Daca zici tu...

INSEAMNA CA NU E ADEVARAT !!!!!!

radoi8605.08.2006 21:14
In teren ati fost superiori - In tribune,de departe inferiori

Dar unde s-au pierdut 800 din cei 1000 de prazari anuntati la meci? Erau mai multi jandarmi in peluza decat olteni! Iar bannerele au fost meseriase! Nu se vedeau nici de la jumatatea terenului la cat de mare era scrisul... Probabil s-a facut economie la vopsea

DTP-Ludacris05.08.2006 21:16

Meci frumos ,dar pacat ca nu am mai inscris pe final.Bostina a facut un meci bun,sper ca si-a revenit :roll: .

Forza Steaua !

Iancu Jianu Zapciul05.08.2006 21:21
[...] bannerele au fost meseriase! Nu se vedeau nici de la jumatatea terenului la cat de mare era scrisul... Probabil s-a facut economie la vopsea

Taticu invata sa faci diferenta intre banner este ala de se pune pe gard ultraselule... :)

crematory05.08.2006 21:24

mama ce destept....despre ce mesaje vorbesti..sms cumva???

radoi8605.08.2006 21:25
[...] bannerele au fost meseriase! Nu se vedeau nici de la jumatatea terenului la cat de mare era scrisul... Probabil s-a facut economie la vopsea

Taticu invata sa faci diferenta intre banner

Bine...oricum bannerele au fost atat de bine ordonate pe gard incat nu se vedea nici unul intreg!

Cat despre mesaje, care a fost problema? Cumva "studentii" olteni (care se vor trezi si la anul de la ora 11 sambata) nu mai fac ore de caligrafie?

Iancu Jianu Zapciul05.08.2006 21:28

Eu zic sa mai invatati...in retur va invitam la o noua lectie,speram sa luati notite... 8)

crematory05.08.2006 21:31
Eu zic sa mai invatati...in retur va invitam la o noua lectie,sper sa luati notite... 8)

cu cea mai mare placere...sunt bune amicalele astea cu Craiova :twisted:

IL_Diablo05.08.2006 21:36
Eu zic sa mai invatati...in retur va invitam la o noua lectie,speram sa luati notite... 8)

Apropo, 3-0 nu e scor de neprezentare? Si vezi ca nu stiu de ce dar galeria leilor ( :roll: ) nu s-a auzit deloc la TV. Si doi. Te rog eu! Noi nu mancam praz, deci nu avem nevoie de lectii. Preparati-l cum vreti voi.

Big Denny05.08.2006 21:41

any of you guys go golfing? I've been thinking about doing just that... I heard it actually improves your PERSONALITY! Is this true?

radoi8605.08.2006 21:42

Inainte sa predati, puneti mana si mai invatati fotbal! Eventual sa-si dea mititelu ala ochelarii jos sa vada ca nu are echipa, nu are suporteri, nu are nimic...

Inapoi in serie B!!!

Iancu Jianu Zapciul05.08.2006 21:47

Ce amuzanti sunteti...mai telespectatorilor :D

_yang05.08.2006 21:53

S-a descoperit o noua boala : sindromul Steaua

Dute si fa niste analize si vezi daca nu esti infectat...

radoi8605.08.2006 21:57
Ce amuzanti sunteti...mai telespectatorilor  :D

Bai baiatule, tu anul trecut ai facut audienta la TV Sport in fiecare sambata! Si de la anul' o sa-ti reiei activitatea! Eventual mai mergi sa vezi meciurile cu Dinamo II, rapid II si electroaparataj!

***alex***05.08.2006 21:58

Joc bun, am facut spectacol, am fost tehnici azi, multe driblinguri, pase la intalnire, un-doiuri ca pe vremurile alea bune de tot... :)

Este bine ca se introduc si rezerve, astfel unii jucatori acumuleaza experienta si sunt mai siguri pe ei cum ar fi : Cernea ( care nu pot sa nu remarc ca seamana cu tolontan cu frizura asta :D ), Baciu pare mai sigur, Oprita si-a mai revenit un pic, Badea este un transfer reusit!

P.S. Orasul vostru este cât cartierul nostru

Big Denny05.08.2006 22:02

any of you guys go golfing? I've been thinking about doing just that... I heard it actually improves your PERSONALITY! Is this true?

Iancu Jianu Zapciul05.08.2006 22:12
P.S. Orasul vostru este cât cartierul nostru

Bai tati si din 2 milioane de bucuresteni Steluta are numai atatzia suporteri cat vazui eu azi?? :D

Increedibiil....nu pot sa cred...aaaa,uitai voi o sustineti din fata micilor ecrane....Dehh,fiecare dupa putinta...

8)

Motanu D05.08.2006 22:12

@Iancu Jianu Zapciul:

Acum devinde clar ca demersul tau anterior relativ la patriotismul local era demagogic.

Apropo, care fani ai Craiovei ?!

Iancu Jianu Zapciul05.08.2006 22:16
@Iancu Jianu Zapciul:

Apropo, care fani ai Craiovei ?!

Ai de va dadura putin de gandit in seara asta...telespectatorilor 8)

Alex1405.08.2006 22:18

PRAZU` DA GUSTU` !!! clar!

Iancule, tu acum ce mai vrei? V-ati molipsit toti, se ia boala lu` mititelu... dupa un meci in care nu ati avut nici o ocazie ai tupeu sa vb... pe bune acum, da` nu are rost, ne arati doar oftica ta...

Cat despre ultrasii oltenii... mai bine nu comentam, sincer acum... in repr a2-a mai cantau doar matzele de foame in peluza voastra!

Motanu D05.08.2006 22:23

Cine sunt aia ? Care galerie a craiovei ? Aia care fac circ la divizia B mai ceva ca baietii de sub pod la usa cortului ?

De fapt asa zisa galerie a Craiovei este formata dintr-un grup de alergatori de elita... Au fugit pe teren dupa jucatorii adversarilor, au fugit din calea militiei, a cainilor... mai ramane sa fuga si din calea propriei umbre...

Cat despre mesaje... si eu pot sa trag trei linii pe o coala A4...

Asta ca sa nu mai vorbesc de celebrele site-uri ale ultrasilor craiovei... :twisted: :twisted: :twisted:

Decat fan al craiovei mai bine telespectator. E mai decent si mai util !

Iancu Jianu Zapciul05.08.2006 22:30

Hai ca ne-am balacarit destul in seara asta... :D

Succes cu belgienii.

Motanu D05.08.2006 22:37

Toate ca toate, dar asta e chiar tare:

"Steaua nu merita sã cîștige, pentru cã noi am jucat bine în prima reprizã"

Dorel Stoica, cãpitan U Craiova

«12345»